En dag i vardagen….. Gonatt 20:57!

Hej mina vänner! Nu är det mycket plugg, långa dagar. Mörka dagar. Gråa dagar. Deppigt utmanade dagar….. Därför är det viktigt att sparka sig själv i baken och kommer upp ur soffan! Ut, och fånga dagsljuset… ÄVEN om det är mellangrått 🙄

Promenera, träna och rör på er 💪🏻💫

Jag har såklart lovat att ge er fina bilder från salongen och hur mitt går blev! MEN, jag är FÖR trött!!! 😂🙈 Plugg, träning, PT pass och online coachning fyller mina dagar…

Utöver det. En Lilleman som är trött på Corona 🤣 en valp som ska bli tonåring. 8.5 månad, med sitt första löp på G ☺️

Idag gjorde jag min gröna drink i juicecentrifugen ( heter det så? 😅) . Det passar mig mycket bättre, men jag kommer att variera mina båda sätt! För att lära mig tycka om smaken, och kanske även konsistensen 🤣🙈

Fina Anna kom över en stund ❤️ hon fick smaka den och tyckte den var jätte god 😅😍

Tog med mig datorn och pluggade mellan klinterna idag. Bakade och gick igenom allt från början igen… för att repetera och fräscha upp minnet 😅 Guuud vad dålig ”studie teknik” man jag har på äldre dag 🤣

Mellanmål 2 kokta ägg, salta mandlar och 2 glad vatten! 💫 igår hjälpte Jonas mig 🙏🏻 Ni fattar inte HUR mycket det betyder för mig! Nu när det är lite gör mycket för mig, så hjälper han mig att göra matlådor 🙏🏻 Planering med kosten är SÅ viktigt!

Ser kanske ganska tråkiga ut 😂 men med min skysås som jag värmer vid sidan om så blir det JÄTTE gott! ( plus chili explosion 🌶)

Snabbt, enkelt, gott, nyttigt OCH billigt! 😉

Orkade inte ens se pigg ut på bilden 😂 👇🏻 Körde ett riktigt kul, men as-jobbigt pass med Kalle!

Hip- thrusters, drop-set 60 kg, och neråt!

Detta är Kalles hud, Bob 😍 -HUR söt?!

Nu… sova! Klockan är 20:55. Men med allt runtomkring just nu ”livet/vardagen” allmänt, jobbet, plugget och träning just nu… i kombination med kaloriunderskott, det kräver också återhämtning, vila och SÖMN! När man gör en livsstils förändring, tränar hårt eller vill gå ner i vikt så är även sömnen jätte viktig!

Nu… sova! Stor kram till dig!

/ My Martens

16 Komentarer

  1. Blir förvånad över att du kan göra denna övning med tanke på ditt massiva ryggskott! Smärta from hell osv.. Känns helt orimligt att du kan klara denna övningen så snabbt… det är inget en läkare/ortoped/naprapat/fysioterapeut osv rekommenderar! Tvärtom. Sen förstår jag inte varför du ska göra en MR på foten.. när du pressar den till att gå 1 mil per dag?.. Helt orimligt. Min naprapat brukar informera mig om att INTE träna efter en behandling. Men även efter ett besök där gick du och tränade med PT skrev du… Din trovärdighet över lag känns sådär, överdrift deluxe, eller?? Jag är varesig ett nättroll eller bitter utan får bara inte ihop det – har precis haft samma problem och tycker att din trovärdighet svajar ordentligt när du först förstorar upp alla fysiska problem men det sedan inte verkar ha varit särskilt allvarligt.

  2. Blir förvånad över att du kan göra denna övning med tanke på ditt massiva ryggskott! Smärta from hell osv.. Känns helt orimligt att du kan klara denna övningen så snabbt… det är inget en läkare/ortoped/naprapat/fysioterapeut osv rekommenderar! Tvärtom. Sen förstår jag inte varför du ska göra en MR på foten.. när du pressar den till att gå 1 mil per dag?.. Helt orimligt. Min naprapat brukar informera mig om att INTE träna efter en behandling. Men även efter ett besök där gick du och tränade med PT skrev du… Din trovärdighet över lag känns sådär, överdrift deluxe, eller?? Jag är varesig ett nättroll eller bitter utan får bara inte ihop det – har precis haft samma problem och tycker att din trovärdighet svajar ordentligt när du först förstorar upp alla fysiska problem men det sedan inte verkar ha varit särskilt allvarligt.

  3. Men om man ska äta så tråkig mat varje dag lär det inte hålla, man ska väl kunna hålla detta livet ut.
    Det ser rätt näringsfattigt ut, och ligger maten i plastlådor så försvinner ännu fler vitaminer.

  4. Men om man ska äta så tråkig mat varje dag lär det inte hålla, man ska väl kunna hålla detta livet ut.
    Det ser rätt näringsfattigt ut, och ligger maten i plastlådor så försvinner ännu fler vitaminer.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...