Hej från min vardag. Jobb, studier och investeringar + Världens bäst Milla!

Ett inlägg ofiltrerat rakt ifrån min vardag och mina tankrar just precis nu….

Hej på er!

Jag kan knappt fatta att det redan är julafton NÄSTA vecka! 🙈 Det är konstiga tider, allt är grått, mörkt, kallt, blött och ganska deppigt nu i covid tider….. Jag har bestämt mig för att trotsa det tunga, motiga och gråa! Jag investerar all tid jag kan i mig själv! För att ”kliva ur” pandemin starkare än någonsin! 💪🏻 Både mentalt och fysiskt!

Jag har förmånen att ha mitt eget gym. Men då jag jobbar hemifrån så mycket som jag kan… så varvar jag gym-träning med utomhus träning på utegym och parkbänk!

Skulle ni vara intresserade av några inlägg med tips på övningar som du kan köra ute ute i naturen eller på en parkbänk tex? ☺️

Gårdagen pass! Träningsvärk deluxe idag! Börjar kunna öka intensitet sedan ryggskottet 🙏🏻

Mina nya skor har hunnit bli uppvärmda nu😉

Mitt mig just nu. Intensivt! Men kul 💯💪🏻 . Jag pluggar för fullt just nu… Läser fördjupning inom näringslära och idrottsfysiologi 🤓 SÅ kul!

Men svårt och väldigt intensivt! Flera helger med 10h digitala live föreläsningar… Pluggar varje dag! Och det mina vänner med mina 33 år och dyslexi är TOK-svårt! 😅🙈

Så just nu hinner jag nätt och jämt med vardagen… Några PT kunder, min egen träning. Milen varje dag är min medicin mot ångest🙏🏻 Men den tar nästan 2timmar att få till 🙈 utöver det, samarbeten, fotograferingar, admin, online klienter , och ett NYTT SPÄNNANDE projekt i studion som jag snart kommer att presentera… 🔥

Mitt mål är att inte tillåta mig att stressa eller ta på mig för mycket! Vilket är min svåraste utmaning som jag dessutom jobbar på VARJE dag! 😅

Mina investeringar 2020

Min BÄSTA investering, Milla ❤️👆🏻

Jag över på att deligera bort och strukturera upp mycket tillsammans med min Kordinator. Hon gör vardagen betydligt lättare…. Men också roligare ❤️

Jag har drivit eget företag Sedan 17 års ålder. Men första 10 åren hade jag anställda… många dessutom 😅 Så livet efter My’s Blommor har emellanåt känts väldigt ensamt…. Jag har saknar att dela idéer, tankar, och framtidsplaner med någon. Så träffade jag världens bästa Milla !

Imorgon ska jag överlämna en julklapp till henne för att visa min uppskattning…. 🌟Corona-safe utomhus med avstånd! Vi jobbar ändå ihop…. men nu när vi snart ska fira jul så jag vi hålla avstånd från allt och alla, även varandra ☺️❤️

Jag är SÅ glad att jag vågade ”investera” i henne. Trots att jag själv jobbar mindre än jag brukar och att det är tuffa tider och alla träningsevent är inställda… 😬🙈 allt är osäkert och i konsterna mindre Men… ibland måste man våga satsa och investera . För att kunna utvecklas och komma framåt ☺️

I år har jag investerat i massa saker.

Vissa fysiska saker så som studio/gym utrustning. Nu logotyp och ”merch” saker som snart ska komma . Åkte på att köpa ny dator, telefon och andra teknisk prylar.

Men…. i år har jag har sett till att investera i mig själv. Min hälsa 🙏🏻 Månader av stress hantering efter mitt bakslag. Det hänger ihop med att jag ”vågade” ta in Milla. Idag är Milla på deltid, men inom kort ska hon få öka i tid ❤️💪🏻🔥

Utöver det så har jag investera i en coach. En coach som passar mig. Som även bromsar mig när jag får för bråttom. Som uppmuntrar , stöttar och utmanar mig! ☺️

Ludvig är moroten till att fortsätta kämpa även i motvind 💪🏻❤️ Jag vill vara en STARK och FRISK mamma!

Under flera år har Ludvig levt med en mamma som efter utbrändhet kämpar med ångest, trötthet, minne, och alla andra j*vla symptom! Men på något konstigt sätt så har det ändå fungerat…. Nästan konstigt när jag tänker tillbaka! Men genom barnen hittar man krafter man inte trodde fanns! ❤️

Nu är klockan 22:03 , jag Måste ligga ut NU! Senast 22:10 lägger jag mig i sängen… utan skärmar!

Läser endast en bok en stund innan jag somnar. Sömnen är avgörande för att jag ska fungera! ☺️

Så… gonatt, hoppas din dag varit bra 🧡

/ My Martens

16 Komentarer

  • Nej….. syftar du på mercedesen? Lifesum vattenflaskan? Salming skorna? Mellquist café, eller Nocco?
   Jag ÄR Lifesum ambassadör och flaskan är med mig jämt! , jag dricker ALLA energi drickor då och då. Gärna innan träning för att gå extra energi ( koffein) , Salming skorna visade jag upp er när jag fick hem dom för några veckor sedan ?Mellquist… dyrt betalande stammis ??
   Tänker då inte börja gömma dom efter det ?
   Hoppas att du ”B” förstår min poäng här? ?

  • God jul Amy! Åh vad kul att du gillar den. Den är tyvärr en julklapp från NOBE Aloe Vera, hon fick den för ett år sedan…? Men det finns liknande på Gina Tricot och Åhlens hälsar hon. Kram! ❤️

  • Nej….. syftar du på mercedesen? Lifesum vattenflaskan? Salming skorna? Mellquist café, eller Nocco?

   Jag ÄR Lifesum ambassadör och flaskan är med mig jämt! , jag dricker ALLA energi drickor då och då. Gärna innan träning för att gå extra energi ( koffein) , Salming skorna visade jag upp er när jag fick hem dom för några veckor sedan 😅Mellquist… dyrt betalande stammis 😅🙈
   Tänker då inte börja gömma dom efter det 😅

   Hoppas att du ”B” förstår min poäng här? 😅

  • God jul Amy! Åh vad kul att du gillar den. Den är tyvärr en julklapp från NOBE Aloe Vera, hon fick den för ett år sedan…🙊 Men det finns liknande på Gina Tricot och Åhlens hälsar hon. Kram! ❤️

 1. Varför visar du upp din son på nätet utan kläder, det finns många som bara letar efter avklädda barnbilder.
  Mvh En annan Tina!

 2. Varför visar du upp din son på nätet utan kläder, det finns många som bara letar efter avklädda barnbilder.

  Mvh En annan Tina!

 3. My. Nu håller jag med ang din lättklädda kille
  Jag skickade in en underbar bild på mitt barn MED badkläder på sig till en tävling men fick inte delta pga barnets integritet.
  Vi ska ju numer helst visa så lite som möjligt av barnen på sociala medier ( både med och utan kläder ) så jag håller med i det olämpliga i denna bild speciellt som det finns såna som inget hellre gör än snuskar sig i / med såna bilder.
  Tänk också på att det är en känslig ålder han är i och låt honom slippa delta i kalsingbilder för hans egen skull

 4. My. Nu håller jag med ang din lättklädda kille
  Jag skickade in en underbar bild på mitt barn MED badkläder på sig till en tävling men fick inte delta pga barnets integritet.
  Vi ska ju numer helst visa så lite som möjligt av barnen på sociala medier ( både med och utan kläder ) så jag håller med i det olämpliga i denna bild speciellt som det finns såna som inget hellre gör än snuskar sig i / med såna bilder.
  Tänk också på att det är en känslig ålder han är i och låt honom slippa delta i kalsingbilder för hans egen skull

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...