Min start på dagen och kläder från ICANIWILL

I samarbete med ICANIWILL – snygga kläder ni vill unna er! ⚡️

Hej alla läsare, hur mår ni idag? Idag mår jag bra! 🌟 Jag startade morgonen med en promenad med Svea 🐶 och efter det väckte jag Lilleman och gjorde en frukost till honom. Både katter och hund har fått nya julkläder 😅 Alla här hemma måste ju få lite julstämningen, inte sant? Jag tycker att dessa var sååå söta, jag var tvungen att köpa dem! ❤️

Idag fick jag en oväntat sovmorgon, (Men extremt välbehövlig 🙏🏻😅) vi fick hämta Lilleman i skolan som kände sig trött, hade ont i magen OCH halsen 🤔 Men igen feber eller andra symptom. Jag analyserade honom under eftermiddagen och kvällen….. Men tror inte att han faktisk är sjuk? Så jag undrar om något annat kan ha hänt. Halsontet ”försvann” sa han nämligen. Han var pigg och åt som han skulle….

Svårt att veta i dessa tider om han själv känner sig hängig och tar det säkra före det osäkra. Eller om det faktisk är så att det hänt något i skolan…. Men jag håller honom hemma idag, och under uppsikt. Så lite matte och läsning står på schemat hemifrån ☺️

My står mot ett räcke vid en stenvägg. Hon har på sig svarta kläder från ICANIWILL. Ett par träningstights, en hoodie och sneakers. Hon har utsläppt lockigt hår och ler på bilden.
My står lutad mot ett räcke vid en stenvägg. Hon har på sig svarta tränings kläder från ICANIWILL. Tights, hoodie och sneakers. Hon har luvan på huvudet. Håret är lockigt och utsläppt. Hon tittar bort och har händerna i fickorna.

Kläder från ICANIWILL

Jag tänkte passa på att visa upp några av mina favoriter från ICANIWILL eftersom att jag älskar deras kläder & produkter och jag VET att ni också gör det! På min Instagram har jag gjort en story haul tillsammans med dem, in och kika där vetja! 😉 ( lägger ut den i eftermiddag ) 💫

Min rabattkod ”MARTENS20” ger er 20% på allt i 48 h

In och unna er något fint, eller varför inte passa på att köpa lite julklappar? Söndag (20/12) är sista dagen att beställa hem för leverans innan julafton. 🎁 In och handla 👉 HÄR!

I mitt 👉 förra blogginlägg som var i samarbete med ICIW visade jag upp fler favoriter ni kan spana in. De är 20% på allt hos ICANIWILL.⚡️

Nu ska jag in till min PT Studio som inom kort kommer att förgyllas med min nya kollega 🙏🏻 Vi har spännande saker på G som jag velat berätta länge nu. Han har kört hos mig några dagar i veckan hittills, men flyttar in efter årskiftet! Då vi även kommer att anordna bootcamp utomhus i Vasaparken, hur härligt är det inte att träna ute tillsammans? ☺️

/My Martens

12 Komentarer

 1. Så fina dina små djur är i sina kläder. Men katterna ser lite konfunderade ut.
  Dom undrar nog var som är på gång. Söta är dom allihop.
  Kram och God Jul.

 2. Så fina dina små djur är i sina kläder. Men katterna ser lite konfunderade ut.
  Dom undrar nog var som är på gång. Söta är dom allihop.
  Kram och God Jul.

 3. Hur är Salming-skorna i storlek? De rosa.
  De har lite annorlunda storlekar ser jag.
  Har du samma, mindre eller större strl än vanligt?

 4. Hur är Salming-skorna i storlek? De rosa.

  De har lite annorlunda storlekar ser jag.

  Har du samma, mindre eller större strl än vanligt?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...