Reflektion 🙏🏻

Idag för 1 år sedan. Vi åkte bil från öland till våran lägenhet i Vasastan… Vi hade nyligen tömt torpet

på öland för att ÄNTLIGEN få bo på ETT ställe 🙏🏻 Köplats i skolan hade gått igenom, pusselbitar i övrigt började falla på sin plats… Denna dagen skulle Lilleman få träffa sin nya Klass på Karlbergsskolan 🧡

Ett år sedan…. och idag såg vi adventskalender i vårat radhus 🏡 Och jag har lämnar honom på Steninge skolan 🏫.

Jösses vad han har fått vara med om i år. Två skolor och flytt på samma år…. Hade det inte varit för pandemin och att Ludvig blevs så sjuk och borta från skolan i månader 🏥 ( Corona ) .

Jag satt och sov många nätter på sjukhus sängen och tittade på Ludvig som låg på britsen…. Jag bad 🙏🏻 – Jag var livrädd! Jag ska ärligt säga att jag aldrig någonsin upplevt sådan skräck!

Jag lovade att om han fick bli bra så skulle jag göra allt bara han fick bli frisk ❤️🙏🏻 ( detta var tidigt i pandemin när inte ens sjukvården visste vad vi ställdes inför. Ovisshet är nog den värsta psykiska prövning man kan ställas inför när det gäller ens egna barn )

Hade detta inte hänt, Så hade vi nog aldrig flyttat. Men isolerade på 47 kvadrat , under så långt tid och mitt i city fick oss sytt se nya perspektiv ….. att lämna en av mysigaste adresserna mitt i city ( Vasastan ) med gångavstånd till mitt egna gym , rörstrandgatan runt hörnet . Vänner runtomkring. TROTS , ”bekvämligheten” adressen och alla fördelar så är det ändå det bästa jag gjort 🙏🏻

Den livskvaliteten med lugnet i vardagen , naturen, vattnet, trädgården och kompisar för Ludvig i radhusen runtom är precis den uppväxt jag vill ge honom ❤️ Den stunden det tar i bilen in/ut från stan, ca 25 min utan trafik, lååång tid med trafik 😝 Myssnar jag på podd, eller pratar med min mamma, kalmar-fru eller vänner som man inte just nu kan ses med. Jag gör min morgon-latté och tar med i bilen….. Ganska skön egentid nu när jag kommit in i det.

Men… wow vilket händelserikt år 😅 Trots begränsningar, ovisshet och pandemin , så år jag enormt TACKSAM ❤️🙏🏻 Perspektiv mina vänner…… Stanna upp ibland. Här och nu 🙏🏻

/My Martens

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (3)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *