MIN Lilleman ❤️ Jag lämnade honom hos sin pappa igår. ( höstlov ) Men jag saknar honom redan 🤣 -Hur är det ens möjligt? 😌🙄❤️

Alltså att denna ”lilla” kille fyller 10 i januari är ju heeeeelt galet!!! F*n vad åren flyger iväg?

-Hur gamla är era barn? Kan ni inte berätta? Skulle vilja lära känna er bättre ❤️

Svea har haft playdate idag! Lekt med Ralph 🐾❤️ Dom har verkligen såååå kul! Dom leker tills dom stupar 😂 Då sover dom en stund, sedan full-rulle igen!

Jag gjorde mina ”nyttigare” lattè och jobbade med min cordinator…. Vi fick SÅ mycket gjort!

Världens bästa Milla❤️ Hon är en riktig 🌟 alltså ni fattar inte! Genuin, strukturerad och alldeles alldeles underbar!

Vi var på möte hos en av mina samarbetspartner. Alltså Lifesum är världen bästa app! 🥰

SÅ mycket bra funktioner som tillkommit bara sista året! Vi planerar lite roliga grejer på gång! Så.. -Stay tuned!

Jag har även hunnit med en ansiktsbehandling hos världens bästa Lena på Kroppskliniken i Sigtuna ☺️

Dagens behandling 😀

För en vecka seda gjorde jag min första Infuzionbehandling. syftet är tatt stärka huden genom att boosta huden med högklassig hyaluronsyra som slussas ner till 3 mm djup i huden med hjälp av galvanisk ström☺️ ( Gör inte det minsta ont)
Med en hög fuktighetsnivå på rätt djup i huden främjas alla hudens funktioner och immunförsvaret får större utrymme att verka, förvara och läka. Vi ökar därmed den egna förmågan till läkning och återhämtning…. Vilket verkar vara nyckeln för att hjälpa min hud att byggas upp efter all aggressiva rosacea attacker 🙈😅

När huden inte enbart måste ägna sig åt att jobba med inflamatoriska processer startar en automatisk hudföryngring med uppstramning, spänst och lyster som resultat till huden😍 Jag ser SÅ mycket piggare och yngre ut 👌🏻 ( eller yngre…. jag börjar se ut som mig själv igen efter en lång trött/sliten period)

För att ytterligare förstärka effekten av läkning med samtidig hudföryngring används ett helt individuellt anpassat serum två gånger per dag under ordinarie hudvård…… ☺️

( Läs tidigare inägg med erbjudande på denna behandling HÄR )

Nu ikväll fick jag denna bild av Ludvigs bonusmamma . Dom har HELA bion för sig själva! 🙏🏻😅😍 VILKEN lyx!!! 💫

Nu… sova! Imorgon! Tidig plåtning 🙈

Natti natti!

/ My Martens

Posted in: My Martens
Kommentarer (28)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.