Ansiktsbehandling, bio och hund playdate!

MIN Lilleman ❤️ Jag lämnade honom hos sin pappa igår. ( höstlov ) Men jag saknar honom redan 🤣 -Hur är det ens möjligt? 😌🙄❤️

Alltså att denna ”lilla” kille fyller 10 i januari är ju heeeeelt galet!!! F*n vad åren flyger iväg?

-Hur gamla är era barn? Kan ni inte berätta? Skulle vilja lära känna er bättre ❤️

Svea har haft playdate idag! Lekt med Ralph 🐾❤️ Dom har verkligen såååå kul! Dom leker tills dom stupar 😂 Då sover dom en stund, sedan full-rulle igen!

Jag gjorde mina ”nyttigare” lattè och jobbade med min cordinator…. Vi fick SÅ mycket gjort!

Världens bästa Milla❤️ Hon är en riktig 🌟 alltså ni fattar inte! Genuin, strukturerad och alldeles alldeles underbar!

Vi var på möte hos en av mina samarbetspartner. Alltså Lifesum är världen bästa app! 🥰

SÅ mycket bra funktioner som tillkommit bara sista året! Vi planerar lite roliga grejer på gång! Så.. -Stay tuned!

Jag har även hunnit med en ansiktsbehandling hos världens bästa Lena på Kroppskliniken i Sigtuna ☺️

Dagens behandling 😀

För en vecka seda gjorde jag min första Infuzionbehandling. syftet är tatt stärka huden genom att boosta huden med högklassig hyaluronsyra som slussas ner till 3 mm djup i huden med hjälp av galvanisk ström☺️ ( Gör inte det minsta ont)
Med en hög fuktighetsnivå på rätt djup i huden främjas alla hudens funktioner och immunförsvaret får större utrymme att verka, förvara och läka. Vi ökar därmed den egna förmågan till läkning och återhämtning…. Vilket verkar vara nyckeln för att hjälpa min hud att byggas upp efter all aggressiva rosacea attacker 🙈😅

När huden inte enbart måste ägna sig åt att jobba med inflamatoriska processer startar en automatisk hudföryngring med uppstramning, spänst och lyster som resultat till huden😍 Jag ser SÅ mycket piggare och yngre ut 👌🏻 ( eller yngre…. jag börjar se ut som mig själv igen efter en lång trött/sliten period)

För att ytterligare förstärka effekten av läkning med samtidig hudföryngring används ett helt individuellt anpassat serum två gånger per dag under ordinarie hudvård…… ☺️

( Läs tidigare inägg med erbjudande på denna behandling HÄR )

Nu ikväll fick jag denna bild av Ludvigs bonusmamma . Dom har HELA bion för sig själva! 🙏🏻😅😍 VILKEN lyx!!! 💫

Nu… sova! Imorgon! Tidig plåtning 🙈

Natti natti!

/ My Martens

28 Komentarer

  • Det är ett glitterfilter ☺️ Men min hy är redan så mycket bättre! Går tillbaka varje vecka och gör denna behandling nu för att få ordning på min hy. Eva är fantastisk! ?

  • Det är ett glitterfilter ☺️ Men min hy är redan så mycket bättre! Går tillbaka varje vecka och gör denna behandling nu för att få ordning på min hy. Eva är fantastisk! 🌟

 1. Håller med dig om att åren bara flyger iväg, jag har fem barn och den äldsta har hunnit bli 19 år, ibland undrar man vart tiden tar vägen ?. Resten av barnaskaran är 15, 10, 6 och 4 år.

 2. Håller med dig om att åren bara flyger iväg, jag har fem barn och den äldsta har hunnit bli 19 år, ibland undrar man vart tiden tar vägen :). Resten av barnaskaran är 15, 10, 6 och 4 år.

 3. Ditt ansikte/hy ser betydligt bättre ut – inte så många utslag?. Kanske ”stjärnfiltret” skymmer… Önskar verkligen att behandlingen gör dig gott! Hoppas foten är ok nu! Trist med dina tänder… dyrt och smärtsamt… Kul att sonen har det fint med sin familj från Öland. Ludvig kan nog visa lite av stan, som ju är en del av hans liv. Säkert spännande för hans syskon?. Så bra att relationen med exet fungerar!

 4. Ditt ansikte/hy ser betydligt bättre ut – inte så många utslag👍. Kanske ”stjärnfiltret” skymmer… Önskar verkligen att behandlingen gör dig gott! Hoppas foten är ok nu! Trist med dina tänder… dyrt och smärtsamt… Kul att sonen har det fint med sin familj från Öland. Ludvig kan nog visa lite av stan, som ju är en del av hans liv. Säkert spännande för hans syskon😊. Så bra att relationen med exet fungerar!

 5. Haha My, tur du har humor. Jag var lite väl elakt där, men det såg lite roligt ut att han blivit mindre.
  Stå på dig, du svarar i alla fall på det folk skriver?

  • Ingen fara! Förstår att alla kanske inte sett mina tidigare bilder, och det är ju ändå kul. Jag gillar verkligen den där bilden ??

 6. Haha My, tur du har humor. Jag var lite väl elakt där, men det såg lite roligt ut att han blivit mindre.

  Stå på dig, du svarar i alla fall på det folk skriver👍

  • Ingen fara! Förstår att alla kanske inte sett mina tidigare bilder, och det är ju ändå kul. Jag gillar verkligen den där bilden 🥰😃

 7. Min plutt fyller 15 nu. Förstår ingenting vart tiden tog vägen, I synnerhet sedan jag är 18 (går mot 37)… ?
  Det är härligt ändå nu när han växt om mig och jag letar i hans garderob efter myskläder att låna ❤️

 8. Min plutt fyller 15 nu. Förstår ingenting vart tiden tog vägen, I synnerhet sedan jag är 18 (går mot 37)… 😀
  Det är härligt ändå nu när han växt om mig och jag letar i hans garderob efter myskläder att låna ❤️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...