Jobbat hemifrån, tappat 10 år genom ansiktsbehandling på Kroppskliniken.

Inägget innehåller reklamlänkar ❤️

Hej på er!

En hälsning från svea:

Min ”kattbror” Sture är den tråkigaste jag vet 🐾 Hur mycket jag än brottas med honom, välter omkull honom, bjuder in till lek och bus…. slickar honom, retar honom, förföljer honom. Så vill han ändå bara lata sig?! MEN, när jag sover… då kan han lägga sig brevid🐾 / Svea 🐶

Svea är sååå busig!! 🤣🙈🐶

När jag tvättar, och packar upp så ska hon vara med. Hux-flux så var hon PÅ bordet!!!

Idag har jag börjat på nytt kostschema. SOM jag längtat!!!! Mer om det vid ett senare tillfälle.

Idag har jag jobbat hemifrån. I underställ 😎 SÅ befriande skönt!!

Alltså jag gillar att ta digitala möten och jobba hemifrån vissa dagar. Det är en av de positiva sakerna med hela Corona situationen. Även om jag såklart inte vill utesluta fysiska möten helt…

Idag jag jag testa ut några av mina gamla favoriter ifrån Salming. Jag kommer inom kort att visa upp lite spännande nyheter ifrån Salming 😉 Rätt skor, för rätt träning är JÄTTE viktigt!

Allra kolla min hud!!! Jag åkte iväg till Lena på Kroppskliniken . ( Japp, i samma underställ som hemma 😂) jag ser 10 år yngre ut och börjar se pigg ut!!! 😍🙏🏻 TACK Lena!!!

Lena är bäst! Hon hjälper min hud att återhämta sig, reparera sig, och bli stark inifrån och ut! Tålamod har aldrig varit min starta sida.. Men Lena har lyckats få mig att inse att jag inte har några val. Med den stress jag har i bagaget, rosacea på det… Så är det inte konstigt att jag haft enorma skov av rosacea. Men idag fick jag testa något nytt för mig ☺️

Infuzion behandling 💫

Den är både, Hudföryngrande Återfuktande Balanserande Uppstramande , Lystergivande Porsammmandragande och Stärkande.

En revolutionerande behandling som slussar ner skinboosters djupt ner i huden – helt utan nålar! 😄

Via hårfolliklar och svettkörtlar slussas utvald coctail ner med hjälp av galvanisk ström och en patenterad roller.


En helt smärtfri behandling som endast tar 30 minuter och ger omedelbara resultat ( kolla bilden ovan 👆🏻)


Den Passar alla hudtyper och hudtillstånd då cocktailen kan anpassas till aktuellt behov. Så för mig med känslig hy så anpassas alltså cocktailen utifrån det ☺️


Denna behandling ska helst genomföras i kur om tre behandlingar med en veckas mellanrum för hållbart resultat 😍

Underhåll därefter med en infuzionbehandling var 6:e månad för maximerad effekt.


Ord pris 6900:- för tre behandlingar

Men om du uppger My när du bokar, så får du endast betala 5500:- ( gäller tom 15/12)

Kroppskliniken ligger i centrala sigtuna. Pga av rådande omständigheter så tar dom endast emot 1 kund i taget för att alla ska känna sig trygga under rådande omständigheter. Behandlingsrummet spritas och rengöra mellan varje kund! ☺️ Utöver denna behandling så gör Lena många andra saker, så tveka inte på att ringa Lena för en konsultation kring vad hon kan göra för just din hud ☺️ du hittat hemsidan HÄR

/ My Martens

14 Komentarer

 1. Nu låter jag negativ igen, men du är strax över 30 år och ser knappast ut som en 20-åring i ansiktet. Eller menar du att du såg ut som en 40-åring tidigare?
  Du ser ut som din ålder och duger bra som det t.o.m utan smink?

 2. Nu låter jag negativ igen, men du är strax över 30 år och ser knappast ut som en 20-åring i ansiktet. Eller menar du att du såg ut som en 40-åring tidigare?

  Du ser ut som din ålder och duger bra som det t.o.m utan smink👍

 3. Filter gör att man ser slätare,smalare och yngre ut.
  Nytt kostprogram,det är bättre att du inte sätter i dig skräpmat.
  Du behöver inte va seriös mot oss men va det mot dig själv.

 4. Filter gör att man ser slätare,smalare och yngre ut.
  Nytt kostprogram,det är bättre att du inte sätter i dig skräpmat.
  Du behöver inte va seriös mot oss men va det mot dig själv.

 5. En stilla undring från en vanlig”svensson”, hur många tränings- underställ har du och behövs verkligen så många???? Själv har jag ett, som tvättas efter vaje användning. Fungerar bra för mig.

 6. En stilla undring från en vanlig”svensson”, hur många tränings- underställ har du och behövs verkligen så många???? Själv har jag ett, som tvättas efter vaje användning. Fungerar bra för mig.

 7. Du ser verkligen fräsch och pigg ut! Du har jobbat hårt och målmedvetet mot
  ett bättre mående både psykiskt och fysiskt. Bra jobbat!

 8. Du ser verkligen fräsch och pigg ut! Du har jobbat hårt och målmedvetet mot
  ett bättre mående både psykiskt och fysiskt. Bra jobbat!

 9. Med risk för att dina die-hard fans ska bli kränkta så ser du ju inte direkt ut som 20. Du ser ut som din ålder + ett par år till. Med det sagt tycker jag att du ser bra ut så gå nu inte nuts och bli defensiv! Tycker att du ska fortsätta på samma inslagna väg med kostschema etc och skippa all skräpmat, sörjor, shakes och latten som tydligen påverkar dig fysiskt. Du har ingen skyldighet till någon här, endast dig själv men jag förstår också att du i stort sett lever ditt liv för blogg och sociala medier men det vore nog bra om du bromsade in lite och tog en kortare paus från allt detta för ditt eget välmående – både fysiskt och psykiskt.

 10. Med risk för att dina die-hard fans ska bli kränkta så ser du ju inte direkt ut som 20. Du ser ut som din ålder + ett par år till. Med det sagt tycker jag att du ser bra ut så gå nu inte nuts och bli defensiv! Tycker att du ska fortsätta på samma inslagna väg med kostschema etc och skippa all skräpmat, sörjor, shakes och latten som tydligen påverkar dig fysiskt. Du har ingen skyldighet till någon här, endast dig själv men jag förstår också att du i stort sett lever ditt liv för blogg och sociala medier men det vore nog bra om du bromsade in lite och tog en kortare paus från allt detta för ditt eget välmående – både fysiskt och psykiskt.

 11. Det finaste man har sätter man väl på bordet ?
  Den behandlingen blev jag nyfiken på, måste kolla upp om det finns nått i närheten av mig…?
  Älskar ansiktsbehandlingar, Mysigt å avkopplande?

 12. Det finaste man har sätter man väl på bordet 😉
  Den behandlingen blev jag nyfiken på, måste kolla upp om det finns nått i närheten av mig…🌸
  Älskar ansiktsbehandlingar, Mysigt å avkopplande🌸

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...