Lifesum premium, recept och kunskap!

{ i samarbete med LIFESUM }

Mat är energi 💫

En av dom vanligaste frågorna jag får både som PT & onlinecoach är ”vad kan jag äta” , eller kan jag äta kolhydrater? 🤔.


Eller de klienter som enligt sig själva testat allt och lite till, men ändå inte når sina mål. Eller de klienter som enligt sig skölja äter ”rätt” = bara sallad och ”nyttigt” 🤔🙈 Fel, fel, fel! .

Vi behöver FETT, KOLHYDRATER och PROTEIN. Oavsett vad vi jobbar mot för målsättning, så behöver vi en balans för att fylla på kroppen med bra energi! Det handlar ju om att FÖRSTÅ vad man äter. HUR MYCKET det man äter innehåller😍 Kalorier in och kalorier ut! Busenkelt för vissa, komplicerat för andra…. MEN, det handlar om okunskap! Som LIFESUM användare så lär man sig hela tiden 💫

Appen är enkelt att använda, och man kommer in i det snabbt…. majoriten av mina klienter använder Lifesum och har fått en riktig ”aha” 💡 – upplevelse! 😍 TROTS att dom går på kostschema via mig.

JAG använde Lifesum, och älskar det! 😍Som premium kan du dessutom ta hjälp med olika kostscheman, och komma åt oändligt med hälsosamma och GODA recept som hjälper dig att hitta en HÅLLBAR balans! 💪🏻 .

Att bli premium kostar endast 28 :- månaden, via min 30% länk ☺️ Det är ingenting mot den kunskap och inspirations som du får! 👆🏻

Gå in via min länk HÄR och bli premium nu….. Du kommer inte ångra dig! 🥰

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...