Frukost med Base of Sweden

Hej mina vänner! Vet inte vad jag hamnar i för rutiner just nu 😅 Men här kommer ett kvälls inlägg igen…. Imorse var allt kaos! Jag och Ludvig blev liiite sena iväg. Inte sena till skolan, utan min plan var att åka lite tidigare då jag skulle vara på Bank Hotel kl 09:00 .

Men jag hade ändå god mariginalen, OM inte tragiken krånglat! Vilket den såklart gjorde! 😅 Det var blött, regnigt, och riktigt höst-rusk väder!

Jag verkligen HATAR rusningstrafiken….. ( storstad V/s småstad 0-1 ) Därför åker jag alltid innan eller efter för att slippa fastna i köer . Men idag hade jag inget val😅 Med 2 minuters mariginalen så kom jag fram till eventet….

Det var Base of Sweden som bjöd in till frukost och produktinformation.

Vi möttes av ett varmt välkomnande och en fatalistisk frukost🥰 Alltså det ska bli SÅ spännande att lära känna denna foundation 💫 Vattenfast, naturlig, och har på mindre än ett år blivit en världssuccé 🔥

På plats var Jasmine som är grundare😊 Vid henne sida Victoria Silvstedt som med egna ord berättade om hennes personliga syn på Base of Sweden 👌🏻

Victoria var minst lika trevlig i verkligheten som hon framställs genom media 🥰 Hon är i sitt yrke kräsen med vilka produkter som hon använder, och hon fullkomligt älskar Base of Sweden.

Det var många av Sveriges inflytelserik influenser, och profiler. Jag insåg snabbt hur kort jag är jämfört med dessa långa damer 😅

Ett riktigt trevligt event där jag kommer dela med mig om vad jag tycker om Base of Sweden ☺️ Men förhoppningarna är höga efter dagens introduktion 💫

William visade och förklarade hur man skulle använda produkterna….. 🥰 Det var tur, annars hade jag nämligen gjort precis tvärt om 😂!

Men nu vet jag… Så inom kort vet även ni vad jag tycker ☺️

-Tack Jasmin och gänget för idag 🙏🏻

Sedan tog Jossan och jag ”gula faran” och plymer vidare….

Det är verkligen ruggigt höstväder just nu 😝

Jag mötte upp Milla och Ralph som matchande dagen till ära 😉 En kaffe på Mellquist fick det bli innan jag åkte till min coach för träning…

Jag hade sååå låg energi på träningen idag ! Men körde på ändå. Lätt belastning på foten.

Vi hörs imorgon!

/My Martens

42 Komentarer

 1. Anna. Jag skulle inte vilja skriva mer om Corona men… så länge folk uppför sig såhär kommer i alla fall jag tyvärr att reagera. Negativt.
  Vi har restriktioner att följa. Bl a ska vi hålla AVSTÅND och jag kan tycka att våra influencer borde kunna använda sina plattformar till att informera, till att påpeka hur viktigt det är med avstånd. Hur viktigt det är att vi umgås nära med dem i samma hushåll bara.
  Istället läggs det ut bilder på sammankomster och fester och allt möjligt och INGEN håller avstånd.
  Jag skulle inte vilja stå så nära nån som jag inte träffat på länge. Inte ens mina släktingar.
  Vi gör allt vi kan för att följa de restriktioner som finns men undrar om det snart inte är så att det kommer att införas förbud osv mot vissa saker.
  Nu talar jag inte om My specifikt utan om bloggvärlden över lag där många lever som om morgondagen inte finns.
  Men snart är vi kanske där.
  Snart kanske det inte finns nån morgondag.
  Inte konstigt att folk blir negativa och får en allmänt taskig bild när det ska fortsättas läggas ut inlägg på inlägg överallt med sammankomster och fester där ingen verkar ta hänsyn till andra.

 2. Anna. Jag skulle inte vilja skriva mer om Corona men… så länge folk uppför sig såhär kommer i alla fall jag tyvärr att reagera. Negativt.
  Vi har restriktioner att följa. Bl a ska vi hålla AVSTÅND och jag kan tycka att våra influencer borde kunna använda sina plattformar till att informera, till att påpeka hur viktigt det är med avstånd. Hur viktigt det är att vi umgås nära med dem i samma hushåll bara.
  Istället läggs det ut bilder på sammankomster och fester och allt möjligt och INGEN håller avstånd.
  Jag skulle inte vilja stå så nära nån som jag inte träffat på länge. Inte ens mina släktingar.
  Vi gör allt vi kan för att följa de restriktioner som finns men undrar om det snart inte är så att det kommer att införas förbud osv mot vissa saker.
  Nu talar jag inte om My specifikt utan om bloggvärlden över lag där många lever som om morgondagen inte finns.
  Men snart är vi kanske där.
  Snart kanske det inte finns nån morgondag.
  Inte konstigt att folk blir negativa och får en allmänt taskig bild när det ska fortsättas läggas ut inlägg på inlägg överallt med sammankomster och fester där ingen verkar ta hänsyn till andra.

 3. ”fatalistisk frukost”
  Fatalism är en teori som menar att upplevelsen av en fri vilja är en illusion då vårt öde är bestämt….vad har detta med frukost att göra?

 4. Härligt att se att du mår bra igen och kan vara ute på allt och överallt, skriva flera inlägg om dan ? och att det inte blev några fler problem med tanden.

 5. ”fatalistisk frukost”
  Fatalism är en teori som menar att upplevelsen av en fri vilja är en illusion då vårt öde är bestämt….vad har detta med frukost att göra?

 6. Härligt att se att du mår bra igen och kan vara ute på allt och överallt, skriva flera inlägg om dan 👍 och att det inte blev några fler problem med tanden.

 7. Alla var lite uppklädda och du kommer i träningskläder…….. skulle jag aldrig göra, vare sig jag sen skulle och träna eller inte.
  Vill inte vara elak men lite trist att se det även om du har fina träningskläder. Dom passa på gym men inte på event.

 8. Alla var lite uppklädda och du kommer i träningskläder…….. skulle jag aldrig göra, vare sig jag sen skulle och träna eller inte.
  Vill inte vara elak men lite trist att se det även om du har fina träningskläder. Dom passa på gym men inte på event.

 9. Gosepuss med sin vovve slår allt! (nästan : )
  Tack för din blogg som mixar högt och lågt, från A till Ö och inte minst alla fina foton!
  Förstår att det inte är lätt men scrolla bara bort de negativa trollen, dom är bara en bråkdel av alla oss andra som tycker om dig/din blogg!
  Ha en skön helg : )

 10. ”B” du vill missförstå så du har nåt att klaga på pga att den mest dumma idioten fattar att det ska stå en ”fantastisk” frukost!

 11. Gosepuss med sin vovve slår allt! (nästan : )
  Tack för din blogg som mixar högt och lågt, från A till Ö och inte minst alla fina foton!
  Förstår att det inte är lätt men scrolla bara bort de negativa trollen, dom är bara en bråkdel av alla oss andra som tycker om dig/din blogg!
  Ha en skön helg : )

 12. ”B” du vill missförstå så du har nåt att klaga på pga att den mest dumma idioten fattar att det ska stå en ”fantastisk” frukost!

 13. Reklam i all ära men att gå på ett event i träningskläder är när alla andra klätt upp sig är ju lite konstigt. Intressant att alla som är minsta lilla ifrågasättande och kritiskt tänkande blir stämplade som troll av alla lismare här. Yttrandefrihet råder även på en blogg som denna och kan man inte hantera alternativ acceptera det så bör man inte ha ett öppet kommentarsfält.

 14. Reklam i all ära men att gå på ett event i träningskläder är när alla andra klätt upp sig är ju lite konstigt. Intressant att alla som är minsta lilla ifrågasättande och kritiskt tänkande blir stämplade som troll av alla lismare här. Yttrandefrihet råder även på en blogg som denna och kan man inte hantera alternativ acceptera det så bör man inte ha ett öppet kommentarsfält.

 15. Viktoria silverstedt borde fixa en bättre frilla nu efter alla dessa år med detta stora hår:/ ser nästan lite läskig ut tycker jag.

 16. Kära Marie, håller med Marlene att man ska kunna ifrågasätta och vara lite mer kritisk i sitt tänkande utan att betraktas som mobbare och troll.
  Så nej, inte skäms på någon förutom personerna fortsätter enabla stackars My att fortsätta på en väg som i slutändan kommer innebära att hon kommer tappa både läsare, samarbetspartners och även äventyra sitt eget psykiska/fysiska välmående.
  Personerna som fortsätter bli sekundärkränkta och ropa ”mobbning & troll” här, ni slår mig att ha samma mentala inställning som människorna som röstar på Trump i USA där alla oliktänkande betraktas vara troll och komma med fakenews.

 17. Kära Marie, håller med Marlene att man ska kunna ifrågasätta och vara lite mer kritisk i sitt tänkande utan att betraktas som mobbare och troll.
  Så nej, inte skäms på någon förutom personerna fortsätter enabla stackars My att fortsätta på en väg som i slutändan kommer innebära att hon kommer tappa både läsare, samarbetspartners och även äventyra sitt eget psykiska/fysiska välmående.

  Personerna som fortsätter bli sekundärkränkta och ropa ”mobbning & troll” här, ni slår mig att ha samma mentala inställning som människorna som röstar på Trump i USA där alla oliktänkande betraktas vara troll och komma med fakenews.

 18. Till Malin och ditt svar: ”B” du vill missförstå så du har nåt att klaga på pga att den mest dumma idioten fattar att det ska stå en ”fantastisk” frukost!
  Nu är det så här att jag läser det som står och får då inte ihop meningen och sammanhanget. Eftersom My inte redigerar sin text utan bara skriver, så förstår jag inte alltid. Det är mycket ord som blir helt tokiga och eftersom språk är viktigt i bla text, i kommunikation så förstår jag inte när det blir tokigheter. Jag är nog mer språkpolis än idiot och tycker att det är väldigt mycket fel i My:s texter vilket gör det obegripligt. Som sagt, jag läser det jag ser och ska inte behöva eftertolka en text.

 19. Till Malin och ditt svar: ”B” du vill missförstå så du har nåt att klaga på pga att den mest dumma idioten fattar att det ska stå en ”fantastisk” frukost!

  Nu är det så här att jag läser det som står och får då inte ihop meningen och sammanhanget. Eftersom My inte redigerar sin text utan bara skriver, så förstår jag inte alltid. Det är mycket ord som blir helt tokiga och eftersom språk är viktigt i bla text, i kommunikation så förstår jag inte när det blir tokigheter. Jag är nog mer språkpolis än idiot och tycker att det är väldigt mycket fel i My:s texter vilket gör det obegripligt. Som sagt, jag läser det jag ser och ska inte behöva eftertolka en text.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...