Dagens pass… mår motivationen saknas. Kör ändå!

Hej på er!

Idag började jag dagen med att prata med mina följare via min Instagramstory.

Denna story ligger BARA uppe i 24h, så vill du lyssna gå In och kika på min IG-story HÄR 👈🏻☺️

Idag tränade jag på We Arlanda stad. Jag var nästan ensam i gym-delen så det passade mig och min rehab träning perfekt!💫☺️

Jag kan inte göra knäböj än! Det irriterar mig brutalt mycket just nu…. Däremot funkar andra övningar med lätt vikt.

Dagens pass:

✅ Raka marklyft ( lätta vikter )

✅ Farmar Walk

✅ Utfall ( utan vikt)

✅ Cykling

5 varv 15 reps 💫💪🏻

Jag hade låg energi. Saknade motivation helt. Men körde på ändå! Det känns bra nu….. 💪🏻 Men idag var en sån där dag när det verkligen tog emot! 🙈

Jag har fått en ny ryggsäck! Den är SÅ bra!!!! Använde den för första gången idag…. ☺️

Jag är själv hemma. vilket känns jätte konstigt. Ludvig är med sin pappa. Jonas är hemma hos sig….. så det känns faktiskt lite tomt 😅

Var iväg på en plåtning i förmiddags….. Kampanjbilder på G 📷☺️

Svea hade pusskalas med Jeaper då dom inte setts på länge 😅❤️

Jobbat hemifrån idag… så jag har även förberett matlådor ☺️

Nu tidig kväll…. film. Tända ljus. Svea, katterna och jag ☺️

Hoppas att din dag varit bra! ☺️

/ My Martens

60 Komentarer

 1. Snygg ryggsäck ??
  Tänker jag ska ta promenader flera gånger i veckan, ibland går det lätt komma igång men vissa dagar tar det emot att gå ut, tycker jag nog.
  Likadant är det för mig göra matlådor. Vissa dagar går det av bara farten. Andra dagar blir det inte av alls. Jag har familj också, så skönt vara hemma ensam en stund ibland, tycker jag. Ladda om batterierna ??

 2. Du ska nog tänka på att INTE ha din fina hund lös i bilen. Bör sitta i bur eller annan godkänd anordning för hund.
  Har en väninna som fick dryga böter, vid en poliskontroll, när polisen såg en hund som var lös i bilen. Trist. Enl.poliserna MÅSTE hundar sitta fast i , helst i bur.
  Vid en krock, alternativ kraftig inbromsning blir en lös hund tung som en elefant och slungas framåt. Livsfarligt för både dig och hunden. Gäller tydligen även korta resor.

  • Hej Ellen,
   Tack för din omtanke! Jag har självklart en bur till Svea ?? Just här stod vi stilla med bilen och Jesper ville hälsa på henne (annars hade jag inte kunnat fota dom heller). De hade inte träffats på väldigt länge. Men det är bra att du säger till. Kanske fler som hittar in här och inte har koll på det. Ha en fin dag! ?

  • Jag stod stilla…. jag bytte även om i bilen på samma parkeringsplats ?
   Fotograferades utomhus med olika outfit.
   Vi drack även kaffe i bilen… Svea lekte med jesper och gosade…. NÄR BILEN STOD PARKERAD ?
   Man undrar ju hur f*n du tänker! Tror du att jag kör bilen, med lös hund, läs jesper, med en kamera i handen, kaffe kopp osv!
   Dumheter ???‍♀️

  • Hej Alice,
   Som jag skrev till Ellen – Jag har självklart en bur till Svea ?? Just här stod vi stilla med bilen och Jesper ville hälsa på henne (annars hade jag inte kunnat fota dom heller). De hade inte träffats på väldigt länge. Men det är bra att du säger till. Kanske fler som hittar in här och inte har koll på det. Ha en fin dag! ?

  • Att köra utan bur skulle aldrig förekomma! Vill inte ens tänka på vad som skulle kunna hända ? Jättebra att du delar länken för andra som inte har koll. Tack Alice! ?

 3. Snygg ryggsäck 🎒😃
  Tänker jag ska ta promenader flera gånger i veckan, ibland går det lätt komma igång men vissa dagar tar det emot att gå ut, tycker jag nog.
  Likadant är det för mig göra matlådor. Vissa dagar går det av bara farten. Andra dagar blir det inte av alls. Jag har familj också, så skönt vara hemma ensam en stund ibland, tycker jag. Ladda om batterierna 😂👍

 4. Du ska nog tänka på att INTE ha din fina hund lös i bilen. Bör sitta i bur eller annan godkänd anordning för hund.
  Har en väninna som fick dryga böter, vid en poliskontroll, när polisen såg en hund som var lös i bilen. Trist. Enl.poliserna MÅSTE hundar sitta fast i , helst i bur.
  Vid en krock, alternativ kraftig inbromsning blir en lös hund tung som en elefant och slungas framåt. Livsfarligt för både dig och hunden. Gäller tydligen även korta resor.

  • Hej Ellen,
   Tack för din omtanke! Jag har självklart en bur till Svea 🐶💕 Just här stod vi stilla med bilen och Jesper ville hälsa på henne (annars hade jag inte kunnat fota dom heller). De hade inte träffats på väldigt länge. Men det är bra att du säger till. Kanske fler som hittar in här och inte har koll på det. Ha en fin dag! 💖

  • Jag stod stilla…. jag bytte även om i bilen på samma parkeringsplats 😅

   Fotograferades utomhus med olika outfit.

   Vi drack även kaffe i bilen… Svea lekte med jesper och gosade…. NÄR BILEN STOD PARKERAD 🙈

   Man undrar ju hur f*n du tänker! Tror du att jag kör bilen, med lös hund, läs jesper, med en kamera i handen, kaffe kopp osv!

   Dumheter 🤣😂🤦‍♀️

  • Hej Alice,
   Som jag skrev till Ellen – Jag har självklart en bur till Svea 🐶💕 Just här stod vi stilla med bilen och Jesper ville hälsa på henne (annars hade jag inte kunnat fota dom heller). De hade inte träffats på väldigt länge. Men det är bra att du säger till. Kanske fler som hittar in här och inte har koll på det. Ha en fin dag! 💖

  • Att köra utan bur skulle aldrig förekomma! Vill inte ens tänka på vad som skulle kunna hända 🙈 Jättebra att du delar länken för andra som inte har koll. Tack Alice! 💗

  • Parkerade utanför svensk kosttillskott HK ?? Självklart stod vi stilla! Svea kastade sig ur buren när jag öppnade för att pussa på Jesper ❤️

  • Parkerade utanför svensk kosttillskott HK 😅🙈 Självklart stod vi stilla! Svea kastade sig ur buren när jag öppnade för att pussa på Jesper ❤️

 5. Vill du ha det såhär My? Att bli ifrågasatt och känna dig tvungen att behöva försvara varenda liten detalj i ditt liv? Varför väljer du att ha den här inkomstkällan?
  Jag är en helt vanlig person, med fel och brister som jag aldrig skulle vilja förklara för någon. Det ingår i livet att inte vara helt perfekt. Du märker väl att folk letar fel? Och du svarar så snällt och är noga med att inte bli missförstådd. Men allvarligt, trivs du med att låta främmande människor uppmärksamma varenda liten grej i ditt liv? De flesta är så otroligt provocerande och ska leka så fruktansvärt perfekta. Och du bara tar det, och förklarar och förklarar. Jag undrar varför du vill ha det så?
  Du är värd bättre.

  • Tack Karolina för din förståelse, men jag trivs med mitt jobb. Jag visar vem jag är och jag är inte perfekt, många känner igen sig i det jag skriver och många vill hitta fel för att må bättre själva. Jag tycker mest synd om dom som känner behovet av att vara så negativ och elaka. Men tack för din omtanke. ❤️

 6. Håller med! Har läst bloggen för tips och träningspepp men slutar nu. Känns bara så elakt och trist med typ de flesta kommentarer. Lycka till nu My med företag och projekt stora som små.

 7. Vill du ha det såhär My? Att bli ifrågasatt och känna dig tvungen att behöva försvara varenda liten detalj i ditt liv? Varför väljer du att ha den här inkomstkällan?
  Jag är en helt vanlig person, med fel och brister som jag aldrig skulle vilja förklara för någon. Det ingår i livet att inte vara helt perfekt. Du märker väl att folk letar fel? Och du svarar så snällt och är noga med att inte bli missförstådd. Men allvarligt, trivs du med att låta främmande människor uppmärksamma varenda liten grej i ditt liv? De flesta är så otroligt provocerande och ska leka så fruktansvärt perfekta. Och du bara tar det, och förklarar och förklarar. Jag undrar varför du vill ha det så?
  Du är värd bättre.

  • Tack Karolina för din förståelse, men jag trivs med mitt jobb. Jag visar vem jag är och jag är inte perfekt, många känner igen sig i det jag skriver och många vill hitta fel för att må bättre själva. Jag tycker mest synd om dom som känner behovet av att vara så negativ och elaka. Men tack för din omtanke. ❤️

 8. Eller så stannar du kvar här Ulrika och fortsätter kommentera fina inlägg så det inte bara är elaka idiotier som är alldeles för många här.

 9. Håller med! Har läst bloggen för tips och träningspepp men slutar nu. Känns bara så elakt och trist med typ de flesta kommentarer. Lycka till nu My med företag och projekt stora som små.

 10. Eller så stannar du kvar här Ulrika och fortsätter kommentera fina inlägg så det inte bara är elaka idiotier som är alldeles för många här.

 11. Charlotte så har jag tänkt oxå ( vägrar o låta dom/den elaka vinna)
  Men dom elaka kommentarerna bara ynglar av sig helt galet. O försvarar man My så är man Anna Book skriver dom? fruktansvärda människor/människa verkar älska att vara elaka här på My’s blogg!!

 12. Charlotte så har jag tänkt oxå ( vägrar o låta dom/den elaka vinna)
  Men dom elaka kommentarerna bara ynglar av sig helt galet. O försvarar man My så är man Anna Book skriver dom🤔 fruktansvärda människor/människa verkar älska att vara elaka här på My’s blogg!!

 13. Du brukar inte plocka mina kommentarer My, varför den här gången.
  Jag undrade, när vi var inne på att transportera hunden i bilen, vad du har för bur och hur den sitter fast?
  Det kan väl inte vara helt fel att fråga då andra ifrågasatte just detta med att transportera hunden.
  Jag har själv hundbur och den sitter stadigt, (med evakueringslycka) längst bak i kombin på bilen.
  Vet inte om det är en kombi du har men har du en vanlig sedan måste ju transportburen förankras på nåt sätt annars blir den som en ”elefant” vid en ev krock också
  ( du brukar svara så sakligt och redigt så varför inte nu?)

 14. Du brukar inte plocka mina kommentarer My, varför den här gången.
  Jag undrade, när vi var inne på att transportera hunden i bilen, vad du har för bur och hur den sitter fast?
  Det kan väl inte vara helt fel att fråga då andra ifrågasatte just detta med att transportera hunden.
  Jag har själv hundbur och den sitter stadigt, (med evakueringslycka) längst bak i kombin på bilen.
  Vet inte om det är en kombi du har men har du en vanlig sedan måste ju transportburen förankras på nåt sätt annars blir den som en ”elefant” vid en ev krock också
  ( du brukar svara så sakligt och redigt så varför inte nu?)

 15. Det är förmodligen en tygbur eller väska. Vilket innebär att både hund och väska flyger iväg eller så mosas den lilla hunden av ett felplacerat bälte som ngn ansåg vara en bra förankring. Eller så kanske det finns krocktestade tygburar isf undrar jag var får jag tag på en sådan?

 16. Det är förmodligen en tygbur eller väska. Vilket innebär att både hund och väska flyger iväg eller så mosas den lilla hunden av ett felplacerat bälte som ngn ansåg vara en bra förankring. Eller så kanske det finns krocktestade tygburar isf undrar jag var får jag tag på en sådan?

 17. Mitt namn är väldigt ovanligt! Lustigt att d finns en till här som heter samma? jag har bara lagt en kommentar o d va INTE om ngn hundbur! Behöver inte fråga om d för jag fattar själv vad man ska ha!…

 18. Mitt namn är väldigt ovanligt! Lustigt att d finns en till här som heter samma🤔 jag har bara lagt en kommentar o d va INTE om ngn hundbur! Behöver inte fråga om d för jag fattar själv vad man ska ha!…

 19. St jag hoppas du blivit bortplockad för ditt eviga tjat och dina pekpinnar till My. Ang hundbur så kan ni väl tänka själva, eller använda Google.
  Kram My o Lilleman

 20. St jag hoppas du blivit bortplockad för ditt eviga tjat och dina pekpinnar till My. Ang hundbur så kan ni väl tänka själva, eller använda Google.
  Kram My o Lilleman

 21. MÄRKLIGT! Vem skriver som mig här o använder mitt namn?? Ngn osmaklig o konstig! Lustigt var ordet. Detta är JAG som skriver och INGEN annan! Du som använder mitt namn … gör något vettigare ?
  My jag vill gärna veta märket på hundburen var du har köpt den o hur man ska tänka med storlek

 22. MÄRKLIGT! Vem skriver som mig här o använder mitt namn?? Ngn osmaklig o konstig! Lustigt var ordet. Detta är JAG som skriver och INGEN annan! Du som använder mitt namn … gör något vettigare 😉
  My jag vill gärna veta märket på hundburen var du har köpt den o hur man ska tänka med storlek

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...