Slösa inte med krämerna! Använd solskydd!

I samarbete med IMAGE SKINCARE 

Hudvård för den medvetna kvinnan 

4C634FEE-617D-425A-9A06-CCA689DDEDC8

Hej fina!

Nu ska vi prata lite om vad jag använder för hudvård. Vissa av er känner till att jag har rosacea. Just nu är jag i bra balans och den är inte aktiv just nu. För er alla med rosacea så kan jag säga att denna ”oranga” Vital C serien har hjälpt mig enormt mycket 🌟🙏🏻 Bara ett tips till alla rosacea-systrar där ute! 💖

Sen har image såklart olika serier för alla hudtyper…. Män som kvinnor, gammal som ung, osv. 

Slösa inte med krämerna, och använd solskydd 😎

Jag är 30 år gammal… 

Jag är väldigt mån om min hy. Född och uppvuxen torghandlare med allt vad det innebär. Med min bakgrund med My’s Blommor så jobbade jag även utomhus oavsett väder,  vind och årstid. DET sliter på huden!!!

Någonting som jag kom på alldeles för sent var att jag borde ta hand om min hud. jag borde börjat använda solskyddsfaktor för LÄNGESEN! Även här hemma i Sverige.

Nu när jag är lite klokare och mer påläst så använder jag minst solskyddsfaktor 30, från Image Skincare😃

-Just för att vara rädd om min hy☺️.

Två av mina favoriter som du ser på den översta bilden är ögonkrämen och dagkrämen. Ögonkrämen är MAGISK för linjerna runt ögonen och eventuella påsar! -Bye Bye trötta ögon!

 Dryga produkter som räcker LÄNGE. Många använder FÖR mycket av krämerna. Men om du använder dom på RÄTT sätt, så räcker dom betydligt längre…. 

Från vänster SERUM, DAG/NATT KRÄM, ÖGONKRÄM och RENGÖRING.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Någon som använder mer än detta? Det gjorde jag innan jag träffade proffsen på IMAGE  SKINCARE som fick mig att förstå bättre. 

De största bovarna bakom tidigt åldrande är yttre faktorer så som, sol, stress, sömnbrist och rökning!

Tidigare så kunde jag säga check, check och check på alla fyra punkter. Rökningen är ett minne blått. Som jag kämpat för att bli 100% rökfri! Nu idag, med lite distans till det så fattar jag knappt att jag var den storrökare som jag var.  

Solen, ja…. jag säger bara solskyddsfaktor 30+!

Tränar jag utomhus så har jag dessutom ofta keps Ligger jag i solstolen och gottar mig så lägger jag ofta en sjal över ansiktet efter en stund…. Stressen och sömnen jobbar jag på.

Men, du kommer LÅNGT med bra hudvård.

(Givetvis så hänger insidan ihop med utsidan… så du kan ju såklart boosta huden inifrån med hjälp av kost Men det tar vi i ett eget inlägg…. ok? ) Dessa är några av produkterna som jag använder.

Nyfiken på IMAGE SKINCARE? Gå in och läs HÄR 

BF57354D-21D4-4551-8468-9A0067B2BFAD

Kram kram

000A91E8-4736-4BD9-8148-680F09780A4A

/ My Martens

 

5 Komentarer

  1. Avene har hjälpt mig mycket men allra bäst mjölksyrebakterier! Immunförsvaret sitter i magen o påverkar huden! Tack för ditt tips! / rosacea syster !

  2. Avene har hjälpt mig mycket men allra bäst mjölksyrebakterier! Immunförsvaret sitter i magen o påverkar huden! Tack för ditt tips! / rosacea syster !

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...