Pannkakor & påskplaner…

7DABD4F1-1981-46E5-9C1F-5135AC0FD2C2

Min söt-coola lilla kille❤️

Han fick välja vad han ville förutom hamburgare. Han beställde pannkakor 😂😍 med blåbär och sylt!

F08DE690-B705-4FCF-A7CF-479F5A7197CE 392A8366-6087-4D5C-88A5-F2C8352F44C0

För min del så gick luften ur idag…..  kanske en kombination av att jag varit sjuk och bilade hela dagen igår och ett miljöombyte.

När jag släppt av Ludvig i skolan så handlade jag.

Måste ju alltid fylla upp kylen när jag kommer ner. Sen hem och börja ringa. Något strul med adressändringen så jag får efterlysa post och krångla! Fick ringa KFM och lokalisera en betalning. Fick en smärre chock när jag hade ett brev från kfm! Blev ju livrädd!  Jag hade hamnat hos kronofogden trots att räkningen var betalad 😝

Det gick såklart att lösa,men det tog nästan 2h, ringa alla inblandade, fordringsägaren, banken, ta fram kopia på betalningen, ringa tillbaka igen, köa med alla andra som ringer 😝 osv.

Men, slutet gott och allting gott! Ingen skuld, ingen prick och en dust med adressändringen senare så kunde jag fortsätta med dagens to-do-list😅

Sen fick jag vila middag. Sov nästan 2h mitt på dagen?! Och då är inte febern tillbaka, bara trött, typ helt slut! Sen ut på en lång och lugn PW. Utan mobil. Bara jag och naturen… Nu har vi kvällen framför oss. Vi tänkte pla bortblåst till en kompis för en play och kaffe-dejt. Sedan ska vi krypa ner under filten och kolla på serien djupet ☺️

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Imorgon hoppas jag vara piggare igen. Denna veckan blir en lugn vecka utan träning, med dagliga promenader och rörlighet….

Imorgon ska vi göra lite påskfint här hemma tänkte jag 🐥🐣

Vet inte vad vi ska hitta på på påskafton. Jonas åker till Belgien och giggar med Leila K i helgen. Så vi åker inte upp till Stockholm förrän efter påsk istället ☺️

 Vad ska du göra i påsk? Berätta gärna….

kram kram

/My Martens 

C4548754-DDFC-4091-A114-271E4EF294E0 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (19)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *