SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍?

Rosa smeg My Martens

Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj där ni kan passa på att handla SMEG.

Längst ner hittar ni en kampanj där du får 20% på alltifrån SMEG ??? Det är några undantag. Läs ordentligt längst ner!

flera år har mina rosa Smeg-produkter följt med mig. Jag älskar dem! All såg dom rosa produkterna när jag var med i Ensam Mamma Söker för många år sedan! Dom blev en riktiga favoriter hos både mig och svenska folket ??? Jag köpte även samma rosa hem till Jonas x-antal år senare. Tror ni att han fick en chock när dom dök upp i hans extrema ungkarlslägenhet.

Dom är himla söta och fina – men framför allt BRA! Jag gillar verkligen Smegs kvalité. Jag har aldrig haft något problem med dem. Jag köpte mina strax efter deras lansering. Jag minns att jag tänkte att jag ruinerade mig själv ? Men att det var SÅ värt det! Smeg lanserade all deras hushålls produkter in denna serie .

Så, du kan själv räkna ut hur många år som dom funkar hur bra som helst för mig ??‍♀️

Men nu kände jag att det var dags att uppdatera mitt kök med nya köksapparater… ? Jag passade på i samband med att jag flyttade till min lilla charmiga etage lägenhet i Täby ?

Dom rosa ligger varsamt inslagna i en låda som jag hoppas kan packas upp på ett lantställe eller en marbella lägenhet om ett par år ?

Men nu har jag alltså gått all in på den guldiga serien som jag ÄLSKAR!

Dock så ska mitt nuvarande kök också bytas ut i lägenheten ??‍♀️ Den mintfärgade glas historian ska bort.

Istället ska köket bytas ut till marmorskiva, beiga luckor med mässingsbeslag och kanske….. Smeg fläkt, spis och kylslår i svart med mässing. Jag kommer att be en designer omvandla min idé till verklighet.

Hur eller hur. Köket blir ett projekt till våren. Men förstå hur snygga de guldfärgade SMEG produkterna blir tillsamman med mitt nya kök. Där tonerna går i beige, svart och marmor?

Här ser ni både premiär frukosten i lägenheten men också premiär användning av brödrost och vattenkokare . Flytt företaget hade fått order om att tejpa denna låda orange så att jag skulle hitta den ?

Om jag dricker kaffe ensam, så dricker jag Nescafé lyx. Det går det snabbt med vattenkokaren. Vatten, kaffepulver jag och på med lite skummad mjölk .

Mjölken skummar jag i min mjölkskummare. Det är också ett av mina bästa tips för lite vardagslyx ???

Min morgonkaffe är galet god med skummad mjölk och toppat med kanel ??

Smeg Vattenkokare, guld

Smeg är inte bara ett varumärke, det är livsstil! ? Det är sååå fina och en snygg inredningsdetalj i köket. Den här vattenkokaren rymmer upp till 1,7 liter vatten och har automatisk avstängning vid 100ºC, eller om det saknas vatten i vattenkokaren. Men det absolut bästa är ju såklart färgen, hur fin?!

Haha! Vem vinkar i spegelbilden jag den hög-blanka vattenkokaren ??‍♀️

Läs mer och klicka hem den fina vattenkokaren ? HÄR!

Smeg finns i många fina färger (svart, mattsvart, mintgrön, pastellblå, rosa, röd, vit, rosé, silver,  mattguld, brittiska flaggan, Dolce & Gabbana). Se alla HÄR.

Smeg Bröstrost, guld

Jag gillar ju att matcha köksapparterna, såklart! ? Jag kunde inte låta bli att klicka hem matchande brödrost till min nya fina vattenkokare. Hur lyxiga ser det inte ut ihop?! Jag är verkligen så nöjd! Det känns lite roligare att komma in till köket och göra i ordning sin frukost. De små grejerna i vardagen!

Min nya fina brödrost hittar du ? HÄR!

Där ser du min mjölkskummare, som också är SMEG. Jag fullkomligt älskar den! Finns också i flera färger…. Min förhoppning är att denna också kommer i guld ?

Bagaren och Kocken har flera olika varumärken och produkter. Läs mer HÄR!

Grymmaste kampanjen kommer här:

?Koden är MY20 = 20%

?Giltighet mellan 28 oktober och 31 oktober

?20% rabatt gäller på allt ifrån Smeg , förutom kokkärl, vitvaror och Dolce & Gabbana Collection

In och shoppa HÄR

Kram kram ?

/My Martens