Måndagakaos och Lifesum kampanj

I samarbete med Lifesum ?

Heeeej! Måndagen kickstarter hemma med galet mycket flyttkartonger omkring mig ? Jag ogillar skarpt o-ordning, så detta har varit en utmaning för mig då jag jobbat hemifrån idag?‍♀️

Vi hade nyligen en Q&A, på min Instagram där vi diskuterar kost. Kost är ett ämne som aldrig blir inaktuellt ☺️ Hur klyschigt det än låter så vet vi alla hur viktig kosten är. En ”bra” varierad och sund kosthållning påverkar så mycket mer än man oftast förstår. Den påverkar välmåendet och energin. Immunförsvaret och även huden är ytterligare två faktorer som kan förbättras med ”bra” kost.

När man gör en livsstilsförändring som många av mina klienter gör. Så är träning ?️‍♂️ och kost en någonting som hänger ihop. När det gäller viktreducering , dvs att gå ner i vikt så är kosten minst 75% av jobbet. I kombination av träning, vardagsmotion och god sömn.

Många klienter säger ungefär såhär ”Jag tränar och tränar, men ingenting händer ?‍♀️ Jag går ändå inte ner i vikt ?! ”

När jag sedan börjar kika på vad mina klienter faktiskt äter, så är det sällan så ”bra” som dom själva tror… Detta för att majoriteten saknar kunskapen. Man tror att man ska leva på sallad och utesluta alla kolhydrater ….. -Sorry, men hur tror du att du mår då? ??‍♀️ Detta är egentligen inte så konstigt, med tanke på att media sätter den ena ”hokus – pokus” dieten efter den andra ?‍♀️

Därför ÄLSKAR jag Lifesum! Inga komplicerade metoder, utan back to Basic?. ÄT vanlig mat, och gå ner i vikt ändå! Ät bra, må bra, träna bra ?

Du räknar dina kalorier, men SER också skillnaden på kalorier. Kalorier är ju energi. Men vad varje kalorier innehåller är ju mer intressant. För om du tex byter ut middagen mot en chokladkaka med samma mängd kalorier, vad tror du att kroppen mår bäst av? ?‍♀️ Med Lifesum får du bättre koll. Du kommer enkelt att ta kontroll över dina ovanor/vanor om du bwstämr dig. Lifesum ger även tips och råd… säger åt dig att tex äta mer protein och dricka mer vatten ?‍♀️

Om du känner att du fastnat någonstans längesen vägen. Du har blivit äldre, har svårare för att gå ner i vilt. Kläderna passar inte…. Du väger mer än vad du vill. Kanske har det gått så långt att du kanske blivit så pass överviktig att det påverkar hälsan? Många känner att dom har låg energi och inte mår bra. Att dom inte orkar med att leka med deras barn… osv osv. Gör någonting åt det, du kan…. Alla kan ??

Många som hör av sig till mig känner att dom inte har råd med en PT eller mig som online coachning tex ?‍♀️ Då är LIFESUM ett jätte bra allternativ.

Även många av mina klienter använder det samtidigt som jag coachar dom. Inte för att följa dom förlag programmen som Lifesum erbjuder, utan för att registrera och laborera med macro nutrienterna ( fördelning mellan, protein, kolhydrater, fett ) ?‍♀️ Plus att jag ger dom ”hemläxor” för att lära sig mer kring kosten generellt. Jag vill ju att dom ska stå på egna ben när dom är klara hos mig ??

lifesum är alltså något som jag själv använder, men även vissa av mina klienter, och framförallt många av er som läser/följer mig som behöver hjälp med kosten ☺️

Förutom att du kan räkna dina kalorier, scanna eller söka på olika matvaror och snabbt se vad det innehåller. Så erbjuder Lifesum en receptbank med HUR mycket goda, hälsosamma recept som helst! ? .

Det behöver ju nämligen inte vara tråkigt att äta nyttigt?

Appen är enkelt att använda. Du kan lägga in egna recept och spara dom som favoriter. så att du enkelt kan lägga till den igen vid nästa registrering, när du äter det igen. Jag brukar göra så med min frukost, havregrynsgröt tex ?‍♀️

Just nu kör Lifesum en kampanj där du får 50% rabatt när du blir årspremium användare ! Vilket inte alls är många kronor /månaden. Så passa på att ladda ner appen HÄR där du kan läsa mer och investera i din egen hälsa inkluderat en massa nu kunska kring kosten?

Kram kram ☺️

6 Komentarer

 1. Tycker du att du själv har kunskapen om mat och hur man äter på bästa sätt ?
  Med tanke på hur du aldrig verkar hitta balans hos dig själv med kosten, varför ska dina stackars kunder få det av dig? Antagligen läser de inte din blogg, det måste ju vara den sämsta reklam man kan ha för sin kostrådgivning?

  • Kära Linda.
   Jag lever med en sjukdomsbild som kräver tung medicinering ( livet ut) . En biverkning är att sköldkörteln satts ur funktion.
   Därav provtagning varje vecka osv ??‍♀️
   Jag har TACK vare min egen kompetens för och yrkesutbildning högre krav på mig själv…
   Jag har inte samma ”svängrum” som majoriteten vad gäller kosten.
   Trots medicin har jag gått ner över 15 kg, på ett hälsosamt sätt, trots att sköldkörteln även för mig trött och orkeslös .
   För att jag inte ger upp, ?? Samt att jag vet hur jag behöver möte problemet rent medicinskt. Det är en utmaning….
   Sen ska jag såklart medge att jag har ett enormt stöd av läkare , familj och vänner ☺️
   Mina klienter följer ofta mig på social medier. Det är snarare precis tvärt om åk det du skriver …
   Dom relaterar till mig, och många med liknande situationer vågar anförtro sig till mig ??‍♀️
   Sen coachar jag såklart inte bara människor med olika sjukdomsbilder… Jag coachar även friska människor ?
   Så det du skriver ”verkar hitta balansen” . Har ingenting med min kost eller min yrkeskompetens att göra ☺️
   Jag är sjuk…. Jag har ett annat utgångsläge.
   Den erfarenheten ger mig en ännu bättre grund att stå på som både PT & coach ☺️

 2. Hej. Jag menar inget illa och du gör själv dina val utefter vad som är bäst för dig. Det jag undrar är hur du tänker kring att göra reklam för sexleksaker? Min son skulle verkligen skämmas ihjäl om jag gjorde något liknande. Han skulle vägra att gå till skolan då. Vid denna typ av reklam frågar du då din son hur han ställer sig till det?

  • Hej Emma!
   Du ställer frågan artig och trevligt, så självklart svarar jag på det ☺️
   Nej, jag frågar inte mina 10 åriga son hur vida mina samarbeten skall gå till.
   Det är ett mycket större maskineriet bakom alla kampanjer än vad ni läsare/följare förstår ☺️
   Förhandling direkt med förteg, eller via portalen, mediebyråer, affiliate företag osv. Vissa byråer äger tex 25 olika brand/varumärken. När man sedan landar i en ÖK så kan det innebära att man tex bokas med 3 brand samtidigt , utspritt med kampanjer under X-antal månaders tid tex.
   Denna kampanj har jag tackat ja till. Jag ser inte det ”skämmiga” i det.
   Man kan som läsare/följare välja om man vill handla. Annars bara skrolla förbi.
   Storyn ligger uppe i 24 h, sen försvinner den. I storyn berättar jag om hur känsligt detta är för vissa, men inte för andra. Inga ”snuskigheter” eller osmakliga detaljer. Utan en ren och skär företags och kampanj presentation.
   Blogginlägget är ju också ett väldigt rumsrent inlägg om du frågar mig ??‍♀️
   Så nej. Jag frågar inte min 10 åriga son gällande någon kampanj. Men gällande denna så är det ju så att han änsålänge är för liten för att förstå vad en sexleksak är.
   ( olika såklart, men han förstår inte grejen med sex , och fnittrar högt när någon kompis säger något )
   Min son läser inte heller blogg. ( målgruppen är oftast äldre än mig själv??‍♀️)
   Han har inte heller IG, så någon story har tak inte sett…
   Hans kompisar och han har TikTok , samt Snapchat. Forum jag endast använder för att bevaka honom ?
   OM, han skulle fråga mig om en kampanj som denna. Så skulle jag inte ha några problem med att förklara det.
   Återigen, ingen skämmigt alls. Jag säger inte att JAG använder ditt eller datt. Jag säger att företaget erbjuder….. och så kampanjen.
   Men baserar på försäljningen så gillar helt klart mina läsare denna kampanj ??‍♀️

 3. Kan du inte få med ❌❌❌❌❌
  både när det gäller mat och träning, hon behöver verkligen lära sig ett och annat. Dessutom behöver hon lära sig använda IG utan en massa filter, det kan du kanske också lära henne.

  • Vet du Sussie.
   Har man inget snällt att säga…. Så behöver man inte säga någonting alls.
   Den kommentaren säger mer om dig… än om henne ??‍♀️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...