Måndagakaos och Lifesum kampanj

I samarbete med Lifesum ?

Heeeej! Måndagen kickstarter hemma med galet mycket flyttkartonger omkring mig ? Jag ogillar skarpt o-ordning, så detta har varit en utmaning för mig då jag jobbat hemifrån idag?‍♀️

Vi hade nyligen en Q&A, på min Instagram där vi diskuterar kost. Kost är ett ämne som aldrig blir inaktuellt ☺️ Hur klyschigt det än låter så vet vi alla hur viktig kosten är. En ”bra” varierad och sund kosthållning påverkar så mycket mer än man oftast förstår. Den påverkar välmåendet och energin. Immunförsvaret och även huden är ytterligare två faktorer som kan förbättras med ”bra” kost.

När man gör en livsstilsförändring som många av mina klienter gör. Så är träning ?️‍♂️ och kost en någonting som hänger ihop. När det gäller viktreducering , dvs att gå ner i vikt så är kosten minst 75% av jobbet. I kombination av träning, vardagsmotion och god sömn.

Många klienter säger ungefär såhär ”Jag tränar och tränar, men ingenting händer ?‍♀️ Jag går ändå inte ner i vikt ?! ”

När jag sedan börjar kika på vad mina klienter faktiskt äter, så är det sällan så ”bra” som dom själva tror… Detta för att majoriteten saknar kunskapen. Man tror att man ska leva på sallad och utesluta alla kolhydrater ….. -Sorry, men hur tror du att du mår då? ??‍♀️ Detta är egentligen inte så konstigt, med tanke på att media sätter den ena ”hokus – pokus” dieten efter den andra ?‍♀️

Därför ÄLSKAR jag Lifesum! Inga komplicerade metoder, utan back to Basic?. ÄT vanlig mat, och gå ner i vikt ändå! Ät bra, må bra, träna bra ?

Du räknar dina kalorier, men SER också skillnaden på kalorier. Kalorier är ju energi. Men vad varje kalorier innehåller är ju mer intressant. För om du tex byter ut middagen mot en chokladkaka med samma mängd kalorier, vad tror du att kroppen mår bäst av? ?‍♀️ Med Lifesum får du bättre koll. Du kommer enkelt att ta kontroll över dina ovanor/vanor om du bwstämr dig. Lifesum ger även tips och råd… säger åt dig att tex äta mer protein och dricka mer vatten ?‍♀️

Om du känner att du fastnat någonstans längesen vägen. Du har blivit äldre, har svårare för att gå ner i vilt. Kläderna passar inte…. Du väger mer än vad du vill. Kanske har det gått så långt att du kanske blivit så pass överviktig att det påverkar hälsan? Många känner att dom har låg energi och inte mår bra. Att dom inte orkar med att leka med deras barn… osv osv. Gör någonting åt det, du kan…. Alla kan ??

Många som hör av sig till mig känner att dom inte har råd med en PT eller mig som online coachning tex ?‍♀️ Då är LIFESUM ett jätte bra allternativ.

Även många av mina klienter använder det samtidigt som jag coachar dom. Inte för att följa dom förlag programmen som Lifesum erbjuder, utan för att registrera och laborera med macro nutrienterna ( fördelning mellan, protein, kolhydrater, fett ) ?‍♀️ Plus att jag ger dom ”hemläxor” för att lära sig mer kring kosten generellt. Jag vill ju att dom ska stå på egna ben när dom är klara hos mig ??

lifesum är alltså något som jag själv använder, men även vissa av mina klienter, och framförallt många av er som läser/följer mig som behöver hjälp med kosten ☺️

Förutom att du kan räkna dina kalorier, scanna eller söka på olika matvaror och snabbt se vad det innehåller. Så erbjuder Lifesum en receptbank med HUR mycket goda, hälsosamma recept som helst! ? .

Det behöver ju nämligen inte vara tråkigt att äta nyttigt?

Appen är enkelt att använda. Du kan lägga in egna recept och spara dom som favoriter. så att du enkelt kan lägga till den igen vid nästa registrering, när du äter det igen. Jag brukar göra så med min frukost, havregrynsgröt tex ?‍♀️

Just nu kör Lifesum en kampanj där du får 50% rabatt när du blir årspremium användare ! Vilket inte alls är många kronor /månaden. Så passa på att ladda ner appen HÄR där du kan läsa mer och investera i din egen hälsa inkluderat en massa nu kunska kring kosten?

Kram kram ☺️