Hej från flyttkaoset …

Tankarna snurrar! ??‍♀️ Hmm… Har jag bloggat om flytten eller inte ?! Jag fick gå in och titta…

Här ser nu en härlig bild…. Flyttpizza ?, med mina favoriter ! Milla, Anna, Kin, Lilleman och Jonas ❤️

Kin kom förbi spontant påvägen från hem ifrån Hudiksvall. En snabbis kunde hon iallafall stanna. Myyyys! ❤️

Det har varit totalkaos här hemma! ?‍♀️ Som det såklart alltid är i flytt…. Mer eller mindre. Utan dessa tjejer hade jag aldrig klarat detta! Det finns inga ord för min tacksamhet till er, Milla & Anna ?❤️ Från hjärtat…. mållös ??

Ser ni Jonas i hörnet ??

Vi kastade ner kartongerna en efter en…. Sen hjälpte Ludvig till att ställa upp dom mot väggarna

Jag ÄLSKAR min nya lägenhet. Ludvig har fått kompisar, fotbollen går jätte bra. Allting flyter på. ( peppar peppar ✊?)

Ludvig och hans kompis kom förbi direkt efter skolan när flytt bilarna tömdes ☺️

Anna är fantastiskt på att organisera…. Här ser ni min Matteus servis. Jag har haft vita tallrikar förut. Jag har haft dom i ca 8 år. Så dom har blivit lite ”trötta” . I somras var det kampanj på Matteus , då passade jag på ?‍♀️ Allting har alltså gator nedpackade fram tills nu. Så äntligen får min beiga serie komma fram ?

Vi fick bort HUR mycket som helst! Vi jobbade som ett riktigt dream-team ?? Min städerska städade Jonas lägenhet… när hon var klar så kom hon till oss och fortsatte här ☺️

Utmaningen nu är förvaring. Förvaring, förvaring, förvaring. Vi minskade endast med 4 kvadrat. Men förrådet är betydligt mindre, och planlösningen är annorlunda . Vilket innebär mycket mindre förvaring.

Jag är verkligen mån om att bibehålla den öppna , ljusa och rymliga känslan. Så det gäller att tänka till och helt enkelt göra sig av med ännu mera prylar ?‍♀️ Ge bort, sälja, slänga. Jag har sjuuuukt mycket träningskläder jag ska köra ”Bloppis” på. Via min instagram. Men jag kommer att säga till nån dag innan. så att ni får en chans att hänga med ☺️

Svea älskar våran nya säng ?❤️

Före……..

Efter ??? Ni ska få se många, många fler bilder, i dagsljus . Men det är långt ifrån färdigt , och vi grejar här hemma nonstop! ? Men jag vill ge er något kul att titta på ☺️

Imorgon har jag dumt nog bokat in service på bilen. Vilket innebär att jag ska till Uppsala jätte tidigt. Men fördelen är att jag ska springa in på IKEA och handla lådor att ha under sängen = Förvaring ?‍♀️

Nu är klockan ca 21:30. Lilleman sover, Jonas skruvar och jag tog en paus för att skriva till er. Vill även passa på att tacka er. För ni är sååå långa som hör av er, skriver hejarop och önskar oss lycka till ❤️?? TACK, det betyder verkligen jätte mycket!

Natti natti ?

5 Komentarer

  1. Så skönt för dig/er att äntligen få landa i lägenheten.
    Allt behöver ju inte göras på en gång även om det är skönt få det mesta gjort.
    Lycka till !

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...