Naturliga kosttillskott. Magnesium, d-vitamin och annat smått och gott…

I samarbete med SKIP NUTRITION! 

Tavling_sept_2017_HD

Som ambassadör för  SKIP NUTRITION så vet jag vad jag får i mig. Det känns tryggt!

Det är en ren och skär djungel där ute med kosttillskott. För bara 5-6 år sedan visste jag själv inte vad som var bra… eller ännu mindre varför. Därför har jag också tagit reda på så mycket som möjligt. Jag är jätte intresserad av hur allt hänger ihop. Det jag inte vet, det tar jag reda på. En nyfikenhet för sådant som intresserar mig… det kan jag inte så emot☺️

 Skip Nutrition,  är ett svenskt företag med naturliga kosttillskott.  Vissa tycker att det är ”båg och trams”. Vi är alla olika och självklart FÅR man tycka som man vill. Detta är ett ämne som ofta rör om i grytan 😉

Men saken är den, kosttilskott ska INTE ersätta kosten. Tänk på vikten av en balanserad kost och en hälsosam livsstil. Kosttillskott ersätter INTE en allsidig kost!

Tanken för MIN egen del är att täcka upp för just dom behov som jag själv inte lyckas fylla i min vardag och kost.

Som mamma, som företagare och påväg tillbaka efter min tuffa resa så gör jag så gott jag kan. Men täcker långt ifrån upp den rekommenderade kostcirkeln. jag är ju som en vegetarian, fast TVÄRT OM. Hur mycket jag än försöker, så gillar jag inte grönsaker. Det SER ju så gott och fräscht ut, jag har försökt på alla vis. Råa, kokta, i mat, brevid mat. Suck! Jag kan bara inte lära mig att tycka om grönsaker🥦🥒🥕🌶🍆

(TACK och LOV så är Ludvig inte som mig. ) 

I en stressad vardag med pendling och annat så betyder tillskotten jätte mycket för mig. Dom hjälper mig att hålla balansen bättre. Dom har boostat mitt immunförsvar och min återhämtning enormt…. jag trillar fortfarande dit, är ”mer” mottaglig nu än tidigare… Men mina värden visar bättre än vad dom gjort tidigare! -Trots influensa och andra hemskheter 🤧😝🤒😝

I hela mitt liv så har jag haft NOLL sjukdagar, jag har i stort sett aldrig blivit sjuk… Frisk och stark som en oxe!

Men sista två åren har jag fått mina diverse prövningar. Jag blev sjuk i omgångar, blintarmen akut bortopererad, lunginflammation TVÅ gånger, njurstensattack, gallsten, in och ut på sjukhus…. You name it!

-Likt en obehaglig parodifilm?!?

 Men allting hänger ihop. Hur man mår, helhetsbalansen. Det blev för mycket för mig… Så rent kroppsligt och fysiskt så har mitt immunförsvar gått hårt åt. MEN, det börjar koman tillbaka mer och mer.

Både energi och motståndet, Jag mår MYCKET bättre än tidigare, och ”vilar” i att det går åt RÄTT håll. Ett steg i taget.  Men jag lever också med den insikten om att jag fortfarande är mycket skörare än tidigare.

Så för min del så försöker jag att äta BRA mat, ( jag kämpar på med grönsakerna hehe! ),  i smoothie/juice är det lite enklare 🥦 Man får göra som med barnen, och. mosa allting 😂

i samråd med min doktor och med mitt härliga team på SKIP så har jag fyllt på med dom tillskott som jag behöver…  Just nu!

Vilket också varierar från årstid och period.

Mycket fokus på sömn och träning också☺️  På riktigt, sömnen och återhämtningen är JÄTTE viktig! Nu efter min feber vecka så är det totalt träningsstopp! Vila, promenader och Ölandsluft stör på schemat denna veckan!

Och en massa mys med min Lilleman ❤️

(Som på  bilden dricker blåbär, hallon, jordgubbar, och mandelmjölk. )

E7A6F846-2F31-46D4-A88D-593A6C61CA14

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men just nu äter jag D Vitamin ( som dom flesta av oss, har underskott av vintertid),

JÖSSES liken skillnad det gör för min energi! Min trötthet minskade rejält redan efter 1 vecka…. TACKSAMT!

Just nu kan jag erbjuda dig 25% rabatt på just D VITAMIN, med koden mysolvitamin. 

Jag äter även MAGNESIUM innan jag går och lägger mig. Ibland har jag haft svårt att sova (ångat/stress/oro) i perioder har jag tagit sömntabletter… Men nu behöver jag inte det. Magnesium är ett naturligt ännu som både hjälper mig att somna… och som också är bra för muskelåterhämtning vid styrketräning…..

Ja, Bobbys Superhair dom vet ni att jag äter, endas av estetiska själ för att boosta mitt barr!✌🏻☺️ 

Ja, kära cybervän Detta var lite kort och gott om min inställning till just kosttillskott. Lyssna på DIN kropp, rådfråga med din läkare, pt eller någon som vet hur det fungerar ☺️

Varje kropp är unik. Våra behov varierar enormt. 

-Vad är Din inställning?

Kram Kram

/ My Martens 

 

2 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...