Erbjudande på Super Hair!

475A9147

Godkväll!

I samarbete med min fina vän Bobby så kör vi en favorit i repris med två olika erbjudanden:

Bobbys Superhair är en hårnäring som verkligen fungerar! Just nu enligt mig, den bästa på marknaden! Den gör att ditt hår växer snabbare, det håret som växer ut är tjockt, starkt och friskt. Jag märker enorm skillnad på mitt egna hår. ( Googla för före/efterbilder) Men Super hair är inte ”bara” bra för håret. Utan även för naglarna… Koll sin utväxten på bilden ovan. Naglarna växer som aldrig förr! SÅ tacksamt! Är du nagelbitare, så kommer du förhoppningsvis sluta med det =) Friskt hår och starka naglar! Ingen dum kombo om du frågar mig =) 

Använd min kod myblackwknd Så får du ta tre men betala för två!

 (Lägg 3 i varukorgen men du betalar bara för 2st, dvs 798:- istället för 1.197:- 😃 )

Om du inte vill köpa TRE burkar så kan du få köpa en eller två med 30% rabatt genom att uppge koden my30

IN och beställ HÄR 

MEN, det blir ännu billigare om du passar på att köpa tre samtidigt! Upp till dig…  

Såhär ser mitt hår ut UTAN extensions. Starkt frisk och bättre än på ÅR! tack vara just Super Hair! Perfekt julklapp som passar BÅDE honom och henne.

-Eller varför inte skämma bort dig själv?  

475A9716 475A9726

Lilleman behöver dock ingen hårnäring…. hehe!

Hans hår växer så det knakar det är tsrak och frisk och han får klippa sig ofta för att inte få långt svall igen! Snacka om att jag är avis! hehe! Kram

/ My Martens 

 

7 Komentarer

  1. Hej, beställde på ditt senaste rabatterbjudande, Bobbys hår, har ätit de sedan 4/1, 4 tabletter om dagen. Jösses. Klipper naglar 2-3gng i veckan, var hos frisören i förrgår och hon undrade vad som hänt med håret, växt som gräs! Har nu bara väntat på ett nytt erbjudande, så tack, beställde ny omgång. Tusen tack. Bobbys hår och ingefärashots is da shit ?
    Ha det bäst!

    • Hejsan ? va kul att både du och din frisör gillar mina Superhair ??? Du kan hocka upp mig med frisören så kanske hon kan få bli en av dom lyckliga som får ta in dessa på salongen oxå. Kram kram Bobby

  2. Hej, beställde på ditt senaste rabatterbjudande, Bobbys hår, har ätit de sedan 4/1, 4 tabletter om dagen. Jösses. Klipper naglar 2-3gng i veckan, var hos frisören i förrgår och hon undrade vad som hänt med håret, växt som gräs! Har nu bara väntat på ett nytt erbjudande, så tack, beställde ny omgång. Tusen tack. Bobbys hår och ingefärashots is da shit 🙂
    Ha det bäst!

    • Hejsan 🙂 va kul att både du och din frisör gillar mina Superhair 👌🙏🏻 Du kan hocka upp mig med frisören så kanske hon kan få bli en av dom lyckliga som får ta in dessa på salongen oxå. Kram kram Bobby

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...