Kampanj hos inreda.com :) 20% på nästan allt !

i samarbete med inreda.com 

BAEB518A-50A8-4E78-A2EB-E0B2C3A3CD97

Nu kör min underbara vän Annelie en kampanj 

20% rabatt på alla lagervaror

Passa på att shoppa till  fina kampanjpriser med 20% rabatt på ordinarie priser på alla varor i lager, rabatten gäller från torsdag 25/1 till söndag 28/1.

Rabatten gäller ej på beställningsvaror, reavaror som redan är nedsatta eller presentkort. Beställer du varor som är beställningsvara så dellevererar vi din order och du betalar självklart bara en frakt.

Frakt 39 kr. Fri frakt på ordervärde efter rabatt över 499 kr.

Tänk på att varorna som du lägger i din varukorg finns tillgängliga för andra kunder att handla ända tills du har godkänt och slutfört din order. Så vänta inte för länge!

-Först till kvarn!

In och shoppa inredning 👈🏻

83855784-AEB8-4939-A771-60FF821256E8 9F1E1F71-EB55-4451-B365-EFE0CCD9EF20

Kram kram

/My Martens 

27 Komentarer

 1. Hej My! Hur har du det med Anna Book?
  Umgås ni inte längre? Förståeligt i så fall eftersom hon nu säljer sina gamla trosor via expressen/Aftonbladet..
  Näe, det finns bättre umgänge!
  Hoppas du tagit dig ur detta. Ha en bra dag/helg.

  • Vad besviken jag blir över din kommentar Yvonne! Jag vet inte hur gammal du är, eller om du känner Anna via annat än den mediala bilden och skvaller. Men Anna är min vän sedan ca 5 år. Vi umgås fortfarande…. En kommentar som denna är bara onödig kan jag tycka! Önskar dig detsamma, trevlig helg!

 2. Hej My! Hur har du det med Anna Book?
  Umgås ni inte längre? Förståeligt i så fall eftersom hon nu säljer sina gamla trosor via expressen/Aftonbladet..
  Näe, det finns bättre umgänge!
  Hoppas du tagit dig ur detta. Ha en bra dag/helg.

  • Vad besviken jag blir över din kommentar Yvonne! Jag vet inte hur gammal du är, eller om du känner Anna via annat än den mediala bilden och skvaller. Men Anna är min vän sedan ca 5 år. Vi umgås fortfarande…. En kommentar som denna är bara onödig kan jag tycka! Önskar dig detsamma, trevlig helg!

 3. Hej igen My. Du får ju känna vad du känner och jag vad jag känner, .Jag undrade bara, eftersom ni var såå taighta vid operationstiden, du skrev, visade bilder och sen: ingenting! TOMT. Men det var å andra sidan då som det började skrivas mycket i media angående Annas familj och speciellt sonens våldtäktsdom som definitivt INTE är skvaller. Att Anna vill sälja sina gamla trosor är inte heller skvaller , ljug inte för mig.
  Sonen har själv skapat sin situation och Anna har skapat sin, det äär inte skvaller och då var bara min stilla undran om ni fortfarande umgås? kan du fortsätta umgås med sådana människor?
  Förstår att du inte kan/vill svara, antar att det förekommer rätt så mycket lögner i ”kändisvärlden”att ni måste ”låtsas” om mångt och mycket, en förljugen värld helt enkelt.

  • Du ”undrade” inte bara, du påstod uttryckligen att det fanns bättre umgänge. Som sagt, Anna ÄR min vän. Ingenting jag skäms över, tvärt om =) Samma lögner, skandaler, intriger, som det finns i vad du kallar ”kändisvärlden” samma lögner, svek, skandaler osv finns i den ”vanliga” världen. Men det kommer inte ut i massmedia. Vad det gäller Annas son, så har det INGENTING med Anna att göra. Tycker du att man ska straffas för vad ens barn har gjort eller gör? Tänk efter noga nu, innan du svarar. För övrigt så kom den informationen ut ca en månad INNAN operationen. Borde jag straffas för vad tex, min egen far har gjort? Min far var bästa vän med Lars Inge Svartenbrandt, min far umgicks med gängmedlemmar och har suttit inne till och från under min uppväxt. Jag blev ”straffad”, jag var den man pratade om bakom min rygg. Det mesta som sades och det mesta skitsnacket kom inte från mina kompisar och klasskamrater… Lite såklart. Men dom hårdaste orden, det som sårades mig mest och det som satte ärr för livet… Det kom ifrån föräldrarna till mina vänner. Det kom ifrån vuxna människor. Som du och jag. Jag dömmer inte någon för vad någon annan har gjort. OAVSETT blodsband. Men du som ändå verkar hyfsat uppdaterad i media, kanske då ändå har missat att fallet omprövas för att ny information har framkommit? Jag försvara ingen. Men jag dömmer heller inte Anna för vad hennes son är dömd för. Lika ”förljugen” värld som du tror att jag lever i… lika förljugen värld är det i det vanliga ”svensson” livet. Nere på öland/kalmar är man fortfarande otrogna, vänner sviker varandra till höger och vänster, folk går bakom varandras ryggar, grannar sprider rykten om varandra… ja, thats life! =) Jag tar ansvar för mig själv, och mina handlingar =) Det hade varit så skönt om fler hänger på den trenden ? Menar inget illa mot dig, i det jag skriver… Men jag känner så väl igen mig i att bli dömd för annans skit! (Sorry pappa, älskar dig och det vet du) <3 Trevlig helg! Med vänlig hälsning, My

 4. Hej igen My. Du får ju känna vad du känner och jag vad jag känner, .Jag undrade bara, eftersom ni var såå taighta vid operationstiden, du skrev, visade bilder och sen: ingenting! TOMT. Men det var å andra sidan då som det började skrivas mycket i media angående Annas familj och speciellt sonens våldtäktsdom som definitivt INTE är skvaller. Att Anna vill sälja sina gamla trosor är inte heller skvaller , ljug inte för mig.
  Sonen har själv skapat sin situation och Anna har skapat sin, det äär inte skvaller och då var bara min stilla undran om ni fortfarande umgås? kan du fortsätta umgås med sådana människor?
  Förstår att du inte kan/vill svara, antar att det förekommer rätt så mycket lögner i ”kändisvärlden”att ni måste ”låtsas” om mångt och mycket, en förljugen värld helt enkelt.

  • Du ”undrade” inte bara, du påstod uttryckligen att det fanns bättre umgänge. Som sagt, Anna ÄR min vän. Ingenting jag skäms över, tvärt om =) Samma lögner, skandaler, intriger, som det finns i vad du kallar ”kändisvärlden” samma lögner, svek, skandaler osv finns i den ”vanliga” världen. Men det kommer inte ut i massmedia. Vad det gäller Annas son, så har det INGENTING med Anna att göra. Tycker du att man ska straffas för vad ens barn har gjort eller gör? Tänk efter noga nu, innan du svarar. För övrigt så kom den informationen ut ca en månad INNAN operationen. Borde jag straffas för vad tex, min egen far har gjort? Min far var bästa vän med Lars Inge Svartenbrandt, min far umgicks med gängmedlemmar och har suttit inne till och från under min uppväxt. Jag blev ”straffad”, jag var den man pratade om bakom min rygg. Det mesta som sades och det mesta skitsnacket kom inte från mina kompisar och klasskamrater… Lite såklart. Men dom hårdaste orden, det som sårades mig mest och det som satte ärr för livet… Det kom ifrån föräldrarna till mina vänner. Det kom ifrån vuxna människor. Som du och jag. Jag dömmer inte någon för vad någon annan har gjort. OAVSETT blodsband. Men du som ändå verkar hyfsat uppdaterad i media, kanske då ändå har missat att fallet omprövas för att ny information har framkommit? Jag försvara ingen. Men jag dömmer heller inte Anna för vad hennes son är dömd för. Lika ”förljugen” värld som du tror att jag lever i… lika förljugen värld är det i det vanliga ”svensson” livet. Nere på öland/kalmar är man fortfarande otrogna, vänner sviker varandra till höger och vänster, folk går bakom varandras ryggar, grannar sprider rykten om varandra… ja, thats life! =) Jag tar ansvar för mig själv, och mina handlingar =) Det hade varit så skönt om fler hänger på den trenden 😉 Menar inget illa mot dig, i det jag skriver… Men jag känner så väl igen mig i att bli dömd för annans skit! (Sorry pappa, älskar dig och det vet du) <3 Trevlig helg! Med vänlig hälsning, My

 5. Tack snälla för ditt svar! Håller med dig om att det är lika förljuget bland oss ”vanliga”..
  Sen det här med Anna: Hon är faktiskt hans mor så ansvar i vad som gått snett har hon ju, ialla fall enligt mig. Jag hade ALDRIG uppfostrat min son till att gå ut och våldta kvinnor, Annas son har missat mycket i sin uppväxt! eller föräldrar rättare sagt!missat kraftigt! Men vi ska ju inte prata om dom egentligen.Förutom att du kommer att fortsätta umgås med Anna&Co vad som än händer i framtiden..?
  Annars vill jag gärna säga:
  Uppskattar verkligen det du skrev om ditt liv, dina upplevelser, känns som att jag gärna skulle kunna lära mig känna dig på riktigt.
  Skulle kunna kunna skriva mycke mycke mer, hoppas du förstod min ”andemening” iaf.

 6. Tack snälla för ditt svar! Håller med dig om att det är lika förljuget bland oss ”vanliga”..
  Sen det här med Anna: Hon är faktiskt hans mor så ansvar i vad som gått snett har hon ju, ialla fall enligt mig. Jag hade ALDRIG uppfostrat min son till att gå ut och våldta kvinnor, Annas son har missat mycket i sin uppväxt! eller föräldrar rättare sagt!missat kraftigt! Men vi ska ju inte prata om dom egentligen.Förutom att du kommer att fortsätta umgås med Anna&Co vad som än händer i framtiden..?
  Annars vill jag gärna säga:
  Uppskattar verkligen det du skrev om ditt liv, dina upplevelser, känns som att jag gärna skulle kunna lära mig känna dig på riktigt.
  Skulle kunna kunna skriva mycke mycke mer, hoppas du förstod min ”andemening” iaf.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...