Squeezed Up! Veganskt, vegetarianskt, nyttigt och gott!

640D22A7-05A7-4D19-B94E-08A5541FD1D5 A677BD5D-D041-4410-BBEA-A10C2FBAAA1F 9FF33281-C4C0-42E5-ADB3-38C2818D2884

Hej!

Imorse var jag tidigt i stan. Alexander Erwik höll nämligen i ett mysigt frukost event på Squezzed Up, vid SATS Stureplan.

När jag kommer fram och har kramats och minglat en stund så tog jag fram kameran och skulle ta lite härliga bilder. Men, då ville inte kameran starta. SUCK! Batteriet satt kvar i laddaren, hemma… Blääääää vad jag blir irriterad på mig själv när jag gör så! 

Nåväl, min iPhone kamera har sett sina bästa dagar. Men den fick duga som en ersättare till kameran.

Squezzed up har ett minst sagt fräscht koncept med både  veganska och vegetarianska alternativ. (inte bara det, men ett generöst utbud av det också )  Det jag gillar är att deras innehållsförteckning visar exakt hur många kalorier dom har i och man vet att dom bara använder dom bästa råvarorna!

Det finns ett brett utbud av luncher, mellanmål och riviga ingefära/citrons shots 🥒🌶🥕🥝🥚 och andra grönsaksjuice och smoothies att välja på. Det finns sex enheter i Stockhom…

Jag väntar med spänning på att dom ska hitta ner till Kalmar/Öland där tränings & hälsotrenden är stort! Där nere är man också väldigt medvetna om både kost och träning. Men jag som pendlar mellan storstan och öland/kalmar regionen saknar just det här! 

-En mycket trevlig start på morgonen, med flera goa kompisar ☺️

Varsegod, här kommer fler suddiga mobilbilder.. 

51ACD902-A412-4CA0-B3FD-E3E0E6EFCF4F

 

Sen åkte jag ut till söder där MTG ligger. Där jag mötte upp Sabina & Charlotta Flinkenberg  .

787C0730-E3F1-496D-9884-D3E6639926EF

 

Det kommer bli ett roligt avsnitt där ni får lära känna våran gäst Charlotta lite bättre. En 47 årig kvinna mitt i livet med en rykande karriär och ständigt nya projekt på G.  Flera böcker skrivna, en ny påväg… Hon är även grundare till CHIC, och är ett riktigt modelejon! Med många års erfarenhet inom just media branschen för olika magasin och förlag och hon idag startat upp sitt egna nätmagasin Netstyle.se  

-En busy mamma med tre barn, och en riktigt härlig energi! =)  

Mer om henne och hennes fartfyllda liv i Livsstils podden framöver.

58F6CB76-EBC0-4C68-A1A0-E7241ADE633B

Sen åkte jag ut från stan, tog en fika med Jonas. Följde med honom till kontoret där jag tänkte vila ett par minuter innan jag körde hem och skulle byta om för att åka och träna.

 Jo, men så att….. Jag däckade totalt, på deras soffa. Mitt emellan kontoret och studion. Där sov jag i ca 1.5 timme. ?!!

Hmm… Känner mig typ helt slut nu också. Så ärligt talat så tar jag tidig kväll och säger gonatt! Så idag blev det ingen träning för min del. Inte ens en PW. Men det är okay det också. jag håller i kosten och en vilodag då och då får man ha… Glöm inte det. Du som också hänger på mig i utmaningen!

kram Kram

/ My Martens

7 Komentarer

  1. Tack för idag, så roligt att träffa dig! Hoppas det kommer fler tillfällen. Glömde säga att jag inte alls tycker du behöver hjälp med kläder och styling, tvärtom så märktes det att du hade koll på vad just du passar i och den figursydda toppen med guldknappar var skitsnygg och satt som en smäck på din figur ? KRAM!

    • Haha! Tack Charlotta! ??? ja… det här med att lära sig hitta ”sin” stil, och jobba med kurvorna istället för tvärt om…. ? ska bli rolig att låta våra lyssnare lära känna dig jätte! Kram

  2. Tack för idag, så roligt att träffa dig! Hoppas det kommer fler tillfällen. Glömde säga att jag inte alls tycker du behöver hjälp med kläder och styling, tvärtom så märktes det att du hade koll på vad just du passar i och den figursydda toppen med guldknappar var skitsnygg och satt som en smäck på din figur 😉 KRAM!

    • Haha! Tack Charlotta! 🙏🏻💖 ja… det här med att lära sig hitta ”sin” stil, och jobba med kurvorna istället för tvärt om…. 🙂 ska bli rolig att låta våra lyssnare lära känna dig jätte! Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala? Jag har sagt det innan, och jag...

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala💖 Jag har sagt det innan, och jag...

En Talk Talk Show – Hamburgerbörs – 2019

I samarbete med En Talk Talk Show Mina vänner! Igårkväll var jag tillbak på Hamburgerbörs. Andra...