En Talk Talk Show – Hamburgerbörs – 2019

I samarbete med En Talk Talk Show

0FE1FF60-864E-46FB-AE72-FAFB60A203FA

Mina vänner!
Igårkväll var jag tillbak på Hamburgerbörs. Andra året för mig🤣🙌🏻❤️💫

( Läs gärna om förra showen HÄR )

Stefan Odelberg har nämligen kommit till huvudstaden, med hela sitt team bakom ”En Talk Talk Show” 💫🙌🏻😍

En annorlunda show tillsammans med olika gäster. Konceptet är huuuuur kul som helst!

Sittande middag ( om man vill ) En show där publiken är en del av showen, och Stefan knyter ihop det på det mest oförutsedda sett du kan tänka dig 😂

En härlig kväll med mängder av skratt och en riktigt feelgood känsla 💫 .

Kvällens gäster var Månz Zelmerlöw & Jonas Björkman .
Dessa tävlingsinriktade vännerna avslutade sina ”utlaningar” med en ställning till 3-2 till Jonas 😅

AF9272F3-2D96-4A10-A87F-62637F2D8696 F6E0421F-AC53-4C8F-8BEB-BDB38A8144B8

Jag, Jonas, bobby, Jimi & Tilda gick tillsammans❤️

F01A3457-A7E8-4D6F-B53D-5046F358F00A 9073B9F7-C5C5-4412-9745-C05722D84136 18EFCE88-2EDF-46B1-808F-352B1123740F

Läs mer om kommande shower som är redan nu i veckan…. Det finns några platser💫😍

– In och boka dina platser HÄR  👈🏻

3A01798B-5581-4D4C-9DF9-FF0E084AC3D6

-Tack stefan och gänget för en GRYMT rolig kväll! 😂🙌🏻❤️
/ My Martens

19 Komentarer

    • Att du orkar? Om du nu är en sådan paragrafryttare, kan du inte läsa på lite mer om det här ’brottet’. Man får inte ta medhavd alkohol på krogen, då kan krogen få problem med tillsynsmyndigheten. Men en burk lohilo skiter tillståndsmyndigheten högaktningsfullt i. Däremot kanske krogen blir sur för att de missar intäkter. Men då kanske de ska se till att gästerna får sina glas påfyllda. Gäster som är där och gör reklam bör icke törsta. Det bidrar sällan till bra reklam ?

    • Att du orkar? Om du nu är en sådan paragrafryttare, kan du inte läsa på lite mer om det här ’brottet’. Man får inte ta medhavd alkohol på krogen, då kan krogen få problem med tillsynsmyndigheten. Men en burk lohilo skiter tillståndsmyndigheten högaktningsfullt i. Däremot kanske krogen blir sur för att de missar intäkter. Men då kanske de ska se till att gästerna får sina glas påfyllda. Gäster som är där och gör reklam bör icke törsta. Det bidrar sällan till bra reklam 🙂

  1. […] My Martens har varit på lokal med bland annat frisör-Bobby och sambon Jonas. Platsen var Hamburger Börs där Stefan Odelberg kör sin ”En talk talks how” som dagen till ära gästades av Måna Zelmerlöw och Jonas Björkman, och My fullkomligt öser beröm över Odelbarg och hans show. Kvällen hade varit helt perfekt, en tia utav tio om det vore för en sak. Att drickan verkar ha tagit slut. Men…som det maskrosbarn som varit självförsörjande sedan 13 år hon faktiskt är så räddar hon kvällen tack vare att hon ständigt kånkar runt med en väska fylld med Lohiloburkar. Vad tycker ni? Ska vi anmäla henne till Svenska Hjältarpriset nu på en gång? […]

  2. […] My Martens har varit på lokal med bland annat frisör-Bobby och sambon Jonas. Platsen var Hamburger Börs där Stefan Odelberg kör sin ”En talk talks how” som dagen till ära gästades av Måna Zelmerlöw och Jonas Björkman, och My fullkomligt öser beröm över Odelbarg och hans show. Kvällen hade varit helt perfekt, en tia utav tio om det vore för en sak. Att drickan verkar ha tagit slut. Men…som det maskrosbarn som varit självförsörjande sedan 13 år hon faktiskt är så räddar hon kvällen tack vare att hon ständigt kånkar runt med en väska fylld med Lohiloburkar. Vad tycker ni? Ska vi anmäla henne till Svenska Hjältarpriset nu på en gång? […]

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala? Jag har sagt det innan, och jag...

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala💖 Jag har sagt det innan, och jag...

Carolas julshow, Steninge ladan, Sigtuna 2019

Carolas julshow, Steninge ladan, - Sigtuna 2019 !    Hej kära vänner! =) I fredags var jag...