i samarbete med Cancerfonden 

D1621CA5-E87C-46DC-9D21-8E6D81BFBE66

 

Cancerfonden 

Ikväll är det dags… För årets kanske viktigaste gala!

Cancerfondens insamlingsgala.

Jag vill passa på att sända mina tankar till Johannes Brost nära och kära, all omtanke och kärlek till hans familj.

Johannes som skulle varit med ikväll….. Men lämnade han jordelivet redan innan.

Tyvärr är Johannes Brost inte den enda som drabbas. Var tredje person drabbas idag av cancer. Men cancerforskningen går framåt tack vare alla som hjälps åt att bidra till cancerforskningen så går det att bota fler och fler.

Man uppmärksammar cancer tidigare idag tack vara att vi är så otroligt många som hjälper till att sprida, och dela budskapet kring tex bröstskolan, regelbundna kontroller och även till just insamlingen. Vi är MYCKET mer medvetna idag, än vad vi var förr. 

Kvällens gala är viktig, Insamlingen behövs!

Forskningen och forskarna jobbar städnings mot att kunna bota cancer!

-TILLSAMMANS GÖR VI SKILLNAD!

2017 var ett år då jag personligen förlorade flera vänner i just cancer. Men dessa vänner kämpade ända in i slutet. Bla genom att sporda budskapet #FIGHTCANCER. Det som ger ett hopp är just att fler och fler liv kan rädda. Man kan bota cancer på ett helt annat sätt idag, Så snälla du. OM du kan och har möjlighet att bidra på något sätt. Gör det! Bli månadsgivare tex….

IKVÄLL KL 20:00 på TV4 visas denna gala.

-Hoppas att vi syns där!

Kramar

/ My Martens 

Posted in: Samarbete
Kommentarer (11)
 • Charlotte

  Varför döper du inte om din blogg : JAG och Lilleman!! Ser du tappar följare. Va är de med dig? Dåligt samvete av nåt slag? Hela tiden Ludvig.

  • Anna

   Charlotte… VARFÖR läsa My’s blogg om du stör dig? Bara en stilla undran… Hon skriver exakt vad som passar henne, eftersom det är just hennes blogg. Nej, gör nåt vettigt av din tid istället för att hitta fel på andra!
   Tack My för en fin och ärlig blogg! Synd att du och Åza slutar padda tillsammans. Kram Anna

 • Charlotte

  Varför döper du inte om din blogg : JAG och Lilleman!! Ser du tappar följare. Va är de med dig? Dåligt samvete av nåt slag? Hela tiden Ludvig.

  • Anna

   Charlotte… VARFÖR läsa My’s blogg om du stör dig? Bara en stilla undran… Hon skriver exakt vad som passar henne, eftersom det är just hennes blogg. Nej, gör nåt vettigt av din tid istället för att hitta fel på andra!
   Tack My för en fin och ärlig blogg! Synd att du och Åza slutar padda tillsammans. Kram Anna

 • Elenor

  Du skriver samarbete med Cancerfonden. Menar du att du tar betalt för detta inlägg? Rimmar ju riktigt illa i så fall!

  • My

   Va? nej… för att inlägget innehåller adlink och för att jag uppmanar till att både se galan och att bli månadsgivare om man har möjlighet =) jag jobbar ideellt för cancerfondne…… För att jag nhirnenr för det! /Mvh MY

 • Elenor

  Du skriver samarbete med Cancerfonden. Menar du att du tar betalt för detta inlägg? Rimmar ju riktigt illa i så fall!

  • My

   Va? nej… för att inlägget innehåller adlink och för att jag uppmanar till att både se galan och att bli månadsgivare om man har möjlighet =) jag jobbar ideellt för cancerfondne…… För att jag nhirnenr för det! /Mvh MY

 • L2 får jag kalla mig nu. När en annan L har dykt upp.

  Hej! Jag har inte läst din blogg på jättelänge, tyckte tyvärr att det blev för mycket träning. Inget nedvärderande, måste säga det, innan nån hoppar på en som en vargflock. Jag tycker bara inte det är så kul. Men jag fattar inte en sak, har gått tillbaks några sidor men orkar inte mer, så därför frågar jag här SNÄLLT bara för att förstå och hänga med. Har du flyttat från Öland? Jag hänger inte med eller är du bara i Sthlm när du inte har grabben? Om du har flyttat tillbaks kommer Lilleman bo kvar på Öland? Jag ser inte ner på helgmammor/pappor. Det är inte min sak att avgöra vad som är rätt och fel i andras liv. Ha det gott My. Ska försöka hoppa in lite oftare, svårt att hänga med annars.

 • L2 får jag kalla mig nu. När en annan L har dykt upp.

  Hej! Jag har inte läst din blogg på jättelänge, tyckte tyvärr att det blev för mycket träning. Inget nedvärderande, måste säga det, innan nån hoppar på en som en vargflock. Jag tycker bara inte det är så kul. Men jag fattar inte en sak, har gått tillbaks några sidor men orkar inte mer, så därför frågar jag här SNÄLLT bara för att förstå och hänga med. Har du flyttat från Öland? Jag hänger inte med eller är du bara i Sthlm när du inte har grabben? Om du har flyttat tillbaks kommer Lilleman bo kvar på Öland? Jag ser inte ner på helgmammor/pappor. Det är inte min sak att avgöra vad som är rätt och fel i andras liv. Ha det gott My. Ska försöka hoppa in lite oftare, svårt att hänga med annars.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.