Tillsammsn mot cancer – 2018 – My Martens

E1E18A5D-0EF7-4EF4-B3DA-17FA493A64DE

TILLSAMMANS MOT CANCERGALAN 2018

Wow vilken kväll!

Cancergala är verkligen årets viktigaste gala av olika anledningar. Nästan alla är blir drabbade på något sätt… Var tredje person drabbas själv, nästan alla ”känner någon som är drabbad eller kommit i kontakt med cancer på något sätt… Men samtidigt går forskningen framåt, fler och fler botas!

-TACK vare att forskningen går framåt, genom alla bidrag som Cancerfonden drar in!

Våra fantastika forskare behöver våran hjälp, din och min! Idag kan vi bota cancer på ett sätt som vi inte kunde förr…. Man kan leva betydligt längre med cancer än vad man kund tidigare.

Galan var otroligt fin igår.

Tung på ett sätt, gripande historier från personer som kämpar just precis just nu….. Men galan inbringar hopp & kärlek!

 Jag bloggar mer om detta senare. Detta är ett större ämne än några rader på bloggen senare…..  Men för dig som fortfarande funderar på att bli månadsgivare och har möjligheten att bli det… fundera inte, bli det! TILLSAMMAMS gör vi skillnad! 

Gå in på cancerfonden.se och läs mer eller anmäl dig där om du vill. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

17E6D4D7-87D9-495D-8A6E-4CD2C15BA5CA

Min fina Jonas.

Skillnaden på denna gala och många andra event eller tillställningar är att alla är så otroligt engagerade. Inget tjafs, inget drama… All jobbar tillsammans mot cancer! Aftonbladet tv lyfte fram ämnet på sitt sätt….

För hur det än är, så har nästan alla någon relation till cancer, både journalisterna, sponsorerna, och hela teamet bakom just Cancerfonden. ALLA är medvetna och jobbar TILLSAMMANS i kampen mot cancer! 

20180108-HermanCaroan-191223-0016

Jonas är en person som sällan syns sällan på mingel. Innan vi träffades, aldrig. Självvalt och för att han inte vill det!

Men han vet hur viktig Cancerfonden är för mig. Så han följde med och stöttade både mig och galan. Nu är vi båda månadsgivare och även han tyckte att galan var otroligt gripande och fin.

C124D276-A12C-4403-B2B1-10468D905B84

Vi pratar om detta lite mer i ett senare inlägg….. För nu måste jag verkligen logga ut!

Egentligen tänkte jag vänta med at blogga om detta överhuvudtaget. För att jag inte hinner nu, men jag vill ändå uppmana dig som inte redan är månadsgivare att bli det! Och om du missade galan så kan du gå in och se den på tv4 play… 

Kram / My Martens 

 

20 Komentarer

 1. Ni är så fina My och Jonas och ni driver en stark sak.
  Jag förlorade min älskade pappa 2008 och det gick så fort. 1.a läkarbesök i maj -08 och 6 oktober dog han. Jag saknar honom något vansinnigt och livet blir aldrig detsamma igen….
  Kram Tina

 2. Ni är så fina My och Jonas och ni driver en stark sak.
  Jag förlorade min älskade pappa 2008 och det gick så fort. 1.a läkarbesök i maj -08 och 6 oktober dog han. Jag saknar honom något vansinnigt och livet blir aldrig detsamma igen….

  Kram Tina

 3. i förra inlägget stod det i samarbete med cancerfonden, får du betalt för det inlägget av cancerfonden? för annars hade du ju inte behövt markera det som samarbete om du gjort det gratis! Eller är jag helt ute och cyklar! Låter ju helt otroligt om du tar pengar från en fond som försöker rädda liv genom att göra reklam och sen stå själv på röda mattan och håva in stålarna

  • Kära Marre! Jag använder dina egna ord ”Du är helt ute och cyklar” =) Det ÄR ett samarbete då jag har tackat JA till att jobba ideellt för cancerfonden….. ( Ideellt = gratis.. du vet välgörenhet) Både på och utanför röda mattan. Det är en adlink i inläget därför skriver jag att det är i samarbete med just cancerfonden. Ett samarbete innebär inte juridiskt att det är ett BETALT samarbete. REKLAm däremot innebär att det är betald marknadsföring… ja, det finns en hel vetenskap att lära sig inom detta ämne. Så jag släpper det för stunden och hoppas att du har fått svar på dina frågor. Med vänlig hälsning, My

 4. i förra inlägget stod det i samarbete med cancerfonden, får du betalt för det inlägget av cancerfonden? för annars hade du ju inte behövt markera det som samarbete om du gjort det gratis! Eller är jag helt ute och cyklar! Låter ju helt otroligt om du tar pengar från en fond som försöker rädda liv genom att göra reklam och sen stå själv på röda mattan och håva in stålarna

  • Kära Marre! Jag använder dina egna ord ”Du är helt ute och cyklar” =) Det ÄR ett samarbete då jag har tackat JA till att jobba ideellt för cancerfonden….. ( Ideellt = gratis.. du vet välgörenhet) Både på och utanför röda mattan. Det är en adlink i inläget därför skriver jag att det är i samarbete med just cancerfonden. Ett samarbete innebär inte juridiskt att det är ett BETALT samarbete. REKLAm däremot innebär att det är betald marknadsföring… ja, det finns en hel vetenskap att lära sig inom detta ämne. Så jag släpper det för stunden och hoppas att du har fått svar på dina frågor. Med vänlig hälsning, My

 5. Starkt och mycket gripande program. Våra barn är månadsgivare till Barncancerfonden då ena sonens bästa väns lillebror gick bort i cancer för några år sedan.
  Så fina tillsammans och din klänning var så vacker på dig.
  Kram Kamilla

  • Förlåt men jag måste bara fråga L : Varför stör man sej på att någon bär keps ? och speciellt en människa man inte känner , snälla förklara ! för jag kan för mitt liv inte begripa varför man kommenterar hur någon är klädd !!

 6. Starkt och mycket gripande program. Våra barn är månadsgivare till Barncancerfonden då ena sonens bästa väns lillebror gick bort i cancer för några år sedan.

  Så fina tillsammans och din klänning var så vacker på dig.

  Kram Kamilla

  • Förlåt men jag måste bara fråga L : Varför stör man sej på att någon bär keps ? och speciellt en människa man inte känner , snälla förklara ! för jag kan för mitt liv inte begripa varför man kommenterar hur någon är klädd !!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...