Tillsammans mot Cancergalan 2018. Håll fokus på RÄTT sak och sprid kärlek och hopp!

20180108-HermanCaroan-184825-0122

Hej Fina!

Nu sitter jag vid datorn igen och har lite mer tid….. Först och främst TACk för alla fina komplimanger! Vad gulliga ni är! Och TACK för att så många är med och stöttar cancerfonden på olika sätt, WOW vilket engagemang!❤️❤️❤️🌟🙏🏻

 Först och främst… som vanligt när jag gör någonting så kommer det fram ett och annat rötägg och fokuserar på allt annat än det aktuella ämnet, som i detta faller är KAMPEN TILLSAMMANS MOT CANCER!  Så nu ska jag försöka bena ut EN sak i taget. Nej, detta är inte ett BETALT samarbete med Cancerfonden. När jag skrev ”i samarbete med Cancerfonden” Så är det på uppdrag av Cancerfonden. Jag uppmanar och påminner om att slå på TVn och titta på galan. Jag ber om att du, precis som jag ska bli månadsgivare OM du har möjlighet.

Hur man ens kan ställa frågan om det skulle vara så, ja det förbryllar mig en aning… Men visst, är man inte i branschen så kanske man helt enkelt inte vet bättre. -Självklart är det inte så!

Jag brinner för detta av flera anledningar!

 Jag personligen är LIVRÄDD för cancer!!! Rädd för att drabbas själv, och inte kunna finnas kvar för min Lilleman… Men också rädd för att förlora min nära och kära till denna ursäkta uttrycket, SKIT-SJUKDOM! Jag, precis som många av er andra har haft… och har cancern på alldeles för nära avstånd 💔

När jag var liten så förlorade min bästa vän sin mamma till Cancer. Jag minns hennes förtvivlan och sorg än idag. Min morfar gick bort i akut leukemi, min mormor fick också cancer. Min morbror kämpar just nu i skrivande stund med cancersorten malignt melanom. Han har krigat mot detta i flera år. han är en riktig fighter i mina ögon!

Min andra morbro har också cancer…. jag har det dessvärre inte bara på mammas sida. Min egen faster drabbades också. Efter lång kamp och strålbehandlingar så lyckades hon TACK och LOV att besegra denna vidriga sjukdom🙏🏻

Förutom min egna familj så har jag flera väninnor som drabbats av både bröstcancer och livmoderhalscancer….

Nu i höstas så förlorade vi glädjespridaren Johan Viktor💔  jag lärde känna Johan genom gemensamt jobb. Johan var en sann krigare… Han kämpade in i det sista, och han fortsatte att vara en positiv glädjespridare! han lämnade ett stort tomrum efter sig, och sin fina familj, fru Charlotta och deras son. Hur orättvisst kan livet vara?!?  

Varför drabbar denna sjukdom dom som förtjänar det minst?!!!

 Johan lärde mig att man inte ska ta något elle någon för givet… och att man ska leva här och NU!

Detta är några av mina anledningar till varför just jag vill hjälpa till och bidra tillsammans i kampen mot cancer!

Allting hänger ihop!

Jag besitter en tung trafik med galet många människor som följer mig som mamma och influenser. Jag har valt att försöka göra något bra av min situation som jag befinner mig i. Därför har jag val att hjälpa till att sprida cancerfondens buskap genom mina socialmedia kanaler. Idagens samhälle 2018 så är sociala medier sååååå viktiga för just detta!

Det värmer verkligen i hela mitt hjärta när jag ser hur så många av er engagerar er på olika sätt. Som månadsgivare, eller genom att köpa alla rosabandet produkter tex…. Det finns många sätt att bidra med.

Men av sakerna som jag vill bena ut här ikväll….  

Mitt sällskap och min outfit.

20180108-HermanCaroan-191118-0470

Jonas följde med och stod vid min sida… Jonas, min blivande man som jag älskar oerhört mycket och tänker bli gammal med! Jag fick även Jonas att engagera sig i detta, så nu är även han månadsgivare! För din skull, för min skull, för VÅRAN skull och för Lillemans och nästkommande generations skull!

Några följare gick till attack för att jag hade vagt att göra en frågeställning kring vilken klänning jag skulle ha kvällen till ära. Man tycket att det var fel av mig, det var ytligt, felaktigt och jag bord skämmas! Viss tyckte att det var respektlöst av mig att bära rosa, när jag borde bära svart som de flesta andra gjord. 

 Här är ett av svaren kring just detta: 

”@******************  Ledsen Sofie att du förlorat din mamma i cancer. Beklagar verkligen ❤️ Men jag står fast vid det jag säger. Min klänning, har ingenting med saken att göra. Att jag ställer en fråga på bloggen, gällande en smaksak, i detta fallet en ytlig fråga gällande min klänning…. det har ingenting med mitt övriga jobb med att sprida cancerfondens budskap att göra. Jag skänker pengar, jag jobbar ideellt med att blogg/Instagram för Cancerfonden genom deras uppdrag. Jag har spelat in reklamfilm, jobbat med insamling och gjort mitt allra bästa för att stötta insamlingen både privat och genom min tidigare verksamhet, jag delar budskapet genom att använda mina sociala media kanaler som influenser för att sprida budskapen om att vara mer medveten om vad vi kan göra för att minska risken för cancer . (Tex motionera, undvika att bli bränd i solen, undvika rökning och dricka alkohol med måtta osv) Dessvärre finns det inga garantier ändå. Cancer kan drabba alla. Jag försöker därför att lyfta viktiga, aktuella ämnen som tex ”bröst skolan” jag puschar extra hårt inför oktober och när rosabandet kampanjen drar igång… För att fortsätta att bidra till att forskningen går framåt. För att fler ska kunna botas och färre ska drabbas….. ja, *****……  Jag skulle kunna skriva hur långt som helst kring detta. Poängen är ändå följande…. jag valde en rosa klänning. Jag tycker att det är fint, och för mig symboliserar det rosabandet och ger en känsla av hopp. Vad man väljer att bära på galan, det är upp till var och en… och det spelar ingen roll. Det vi gör, som ideellt jobbar för att sprida cancerfondens budskap, tillsammans med alla andra på galan…. Vi jobbar TILLSAMMANS i kampan mot cancer! Oavsett outfit! 👊🏻🙏🏻💖 kram My”

Hoppas att vi nu har rett ut detta, en gång för alla! 

*Jonas Weslander och My Martens Cancergalan 2018. Stockholm 18-01-08. Foto ©Eero Hannukainen EEROBILD AB
Foto ©Eero Hannukainen Outfit Zetterberg CoutureVäska: GUCCI Skor Af Klingberg

OAVSETT vad jag gör eller skriver så kan jag aldrig vara alla tillags. Det vet jag. Men jag tycker att det är synd när det tar fokus från det som VERKLIGEN är viktigt! 

Nästa grej var när jag la upp bild tillsammans med mig och våran nuvarande statsminister Stefan Löfven.

Min politisk inställning är ju väldigt blå. Alltså inte densamma som just Stefan eller alla er som har röstat fram honom som statsminister. Det har jag bloggat om tidigare.

MEN vad spelar det för roll????!  

När jag citerade Stefan på min instagram ( HÄR )  la upp bilden och skrev några rader kring kvällen och galan i HOPPETS tecken!🙏🏻

DÅ attackerar man inne på instagram ”landsförrädare, svikare, Hycklare” Ja, det var några av glåporden!

Vissa skulle avfölja mig direkt, någon gick ännu längre och sa att nu skulle *hen minsann INTE sponsra cancerfonden med någonting pga av att JAG la upp en bild med HONOM våran egna statsminister som alltså majoriteten av vårat land har röstat fram?!

vissa kommentarer var direkta hot och raderades direkt! 

Här tycker jag att man helt har tappat fokus på det som är viktigt!!!!!!!😡 Detta gör mig uppriktigt förbannad och samtidigt ledsen över hur vissa fungerar…

Oavsett politisk inställning, härkomst, hudfärg, dialekt, storlek ung som gammal…… Så är vi väl ändå enade om att cancer är förjävligt och att ingen borde behöva drabbas! 

CANCERN bryr sig inte om din hudfärg, din politiska inställning eller vilket land du kommer ifrån!

-ALLA kan drabbas av cancern!

Därför är det ÄNNU viktigare att lyfta denna otroligt viktiga kamp och verkligen kriga TILLSAMMANS i kampen mot cancer! 

77620C09-1529-4D98-9E25-E9BA4315F115

Nog om det!

Jag hoppas att iallafall du som jag vill stötta och bidra på det sätt som just du kan. Om du ännu inte är månadsgivare men funderar på att bli det… sluta fundera, och bli det! Du kan fortfarande bli det genom att gå in på cancerfondens hemsida HÄR och anmäla dig där🌟🙏🏻

Här kommer en bildbomd och uppdatering ifrån Tillsammans mot cancer galan 2018  När man först kommer till galan så möts man av röda mattan och pressfotograferingen.

Till skillnad mot många andra event så är detta en nykter tillställning med ett otroligt engagemang från ALLA.20180108-HermanCaroan-190619-0141

Pressen samlar bilder och material för att genom ALLA tänkbara tidningar kunna sprida budskapet från kvällen dom också. Aftonbladet, Expressen, Svenks Damtidning, Hänt gruppen och alla ni kan tänka er. Här ser ni ”Arga snickaren” posera glatt på mattan… Han stod före oss i kön… 

20180108-HermanCaroan-190701-0343

Jonas som spelar med Basic Element sen ca 20 år har aldrig varit förtjust i just ”röda mattan” grejer. Inte ens på grammis galan och andra event inom hans egen musikbransch. Har han valt att inte synas mer än nödvändigt utan i stort sett bara på scen där han gör sitt jobb….

Att han följde med mig för att stötta samma goda sak som jag själv… Det var stort och betydde mycket för mig. 

20180108-HermanCaroan-191041-0332 20180108-HermanCaroan-191108-0077 Plåtning följt av intervjuer… här med Aftonbladet Tv.

Alla fokuserar på just samma sak! Besegra den där j*vla cancern! 👊🏻

20180108-HermanCaroan-191223-0016 Bengt Magnusson drabbades själv av cancer för tre år sedan. Prostatacancer.

Som han själv berättade, Utan den framgång som vi hittills haft i cancerforskningen så hade man aldrig kommit så långt att man kunnat bota Bengt som man lyckades göra.

 Då hade han med stor sannolikhet inte stått här tillsammans med oss idag….

-Värt att tänka på om du frågar mig🙏🏻

20180108-HermanCaroan-201003-0130 20180108-HermanCaroan-203347-0048

Strax innan galan ska börja så får vi information av världens bästa Hence. ( Den skäggiga gubben med glasögon längst bort till vänster)

Han förklarar hur det ska gå till, han ber oss ALLA att dela budkapet och använda vissa instgramtaggar för att dela…

20180108-HermanCaroan-203638-0059 20180108-HermanCaroan-204104-0061

Och folk delade och hjälptes åt.. Som sagt, vi kan alla bidra på olika sätt. Artisterna och dom som ska tala kliver upp på scenen för att man ska kunna fotografera även detta. Alla människor som står på scenen har olika roller men, samma mål!

-Besegra den där J*VLA cancern!!!! 👊🏻

20180108-HermanCaroan-204149-0065 20180108-HermanCaroan-204524-0025 20180108-HermanCaroan-210925-0474

vacker sång…. 

20180108-HermanCaroan-212845-0302

Miss Li🌟

20180108-HermanCaroan-220421-0049

Robin Bengtsson 🌟

20180108-HermanCaroan-222638-0196 20180108-HermanCaroan-224038-0070

Proffsigare, genuinare och mer engagerade programledare än Tilde & Bengt får man leta efter.

-Vilken superduo!

Här är det prisutdelning till årets cancerforskare Fredrik Mertens ifrån Lund som fick det ärofyllda priset i år. med över 20 års erfarenhet så var ha mer än värld denna utmärkelse!🌟🙌🏻

20180108-HermanCaroan-224810-0469

Tilde bjuder på sig själv mellan akterna och ställer upp på selfie och för att fortsätta sprida budskapet… ❤️

20180108-HermanCaroan-230647-0083

Cancerfondens generalsekreterare Ulrika Årehed Kågström tillsammans med Stefan. 

20180108-HermanCaroan-230826-0447

Sist men inte minst STORT TACK till Herman Caroan min vän och fotograf som tagit dessa bilder och även han bidragit till att sprida budkaet och vara en del av Kampen tillsammans mot cancer!🙏🏻

Hoppas vi har rett ut det som fanns att reda ut och istället kan fokusera på det är viktigt!

 Det är så konstigt det där… jag stod och pratade med Anitha Schulman, Ann Söderlund, Daniel paris och några till.

Vi la alla ut bilder för cancerfondns räkning… Alla la ut bilder med Stefan, men det vara bara här inne hos mig som man gick bananas ?!?!

Konstigt det där! 

5E8E41E6-FDB2-4F1E-8FA4-6DBF28214067

293CEE1B-D893-4ECA-986C-BEE6037BE86A

Återigen! Nu styr vi om fokuset på RÄTT sak! Stort TACK till alla som engagerar sig i samma sak som jag, Ni är GULD värda!

-Nu fortsätter vi att sprida HOPP & KÄRLEK! OCH dela JÄTTE GÄRNA DETTA INLÄGG, tack på förhand!🙏🏻❤️

Kramar / My Martens 

 

41 Komentarer

 1. Undrar vad är det för fel på folk du hade en underbar klänning så på ren svenska ni gnällspikar för fan lägg ner. Har förlorat min älskade man i hudcancer så vet hur det är att förlora någon så My stå på dig snyggaste på hela cancerfall kram ???

 2. Du kämpar för en bra sak, att försöka besegra cancer. Det hedrar dig. Hjälps vi alla åt lite, så kanske det går en dag. Det hoppas vi alla.
  Oh shit, va ni är snygga du och din blivande man. Wow, alltså! Kram❤️❤️

 3. Hej My! Hade förväntat mig att få se dig i TV på galan i din fina klänning, men så blev det inte:) Beror kanske på vilken ranking man har i kändisvärlden, vad vet jag? Du får kämpa vidare:) Kram

  • Hej fina! Om du missat galan så kan du se den i efterhand på TV4 play ? Både jag, mitt sällskap och våra vänner syns då och då ? men det viktiga som jag verkligen tyckte att produktionen lyckades mer än bra med var just att förmedla den känsla och det hopp som förmedlades där inne på annexet ??❤️ men som sagt, TV4 Play… ?

   • Jag såg galan, men det blev emellanåt för känslosamt. Blev drabbad som anhörig, min älskade man fick diagnosen prostatacancer 2010, vi kämpade på men den djävulen segrade:(( 2012 slutade kampen för honom, endast 57 år gammal, vi som skulle åldras tillsammans och njuta av livet med barnen och alla barnbarnen. Njut av livet My, ingen vet vad som väntar bakom hörnet. Kram till dig, Jonas o Lilleman:)

 4. Jaha så nu är man ett rötägg bara för att man råkade ställa en enkel fråga i förra inlägget! Eftersom många andra influencers gladeligen tar betalt för liknande samarbete så undrade jag om ditt samarbete var ett betalt jobb och inget annat. Jag menade absolut inget illa men du är som vanligt bitsk och tolkar allt negativt! Dock har du aldrig varit det mot mig innan men många gånger mot andra när det ställs frågor. Varför måste du alltid tro det värsta och tro att man vill illa? Trist My att du är sån. Jag har läst din blogg i flera år och kommenterat då och då men nu tackar jag för mig. Hoppas innerligt att folk tänker sig för innan dom ställer undrande frågor på din blogg! Jag lär iaf aldrig göra det igen!!!

  • Tråkigt att du tog åt dig… ja, du var EN av dom som ställde en fråg kring detta… SM du kan läsa så svarade jag dig, väldigt artigt korrekt och trevligt ? Om just du känner dig träffad av rötägg så är det helt enkelt upp till dig ? Det var hu en del grövre påståenden än just din fråga… me. Men. Det sköna i din situation är att du enkelhet väljer vem du vill följa och inge ? ha en fin kväll! Mvh My

 5. Undrar vad är det för fel på folk du hade en underbar klänning så på ren svenska ni gnällspikar för fan lägg ner. Har förlorat min älskade man i hudcancer så vet hur det är att förlora någon så My stå på dig snyggaste på hela cancerfall kram 🤗🤗🤗

 6. Du kämpar för en bra sak, att försöka besegra cancer. Det hedrar dig. Hjälps vi alla åt lite, så kanske det går en dag. Det hoppas vi alla.
  Oh shit, va ni är snygga du och din blivande man. Wow, alltså! Kram❤️❤️

 7. Hej My! Hade förväntat mig att få se dig i TV på galan i din fina klänning, men så blev det inte:) Beror kanske på vilken ranking man har i kändisvärlden, vad vet jag? Du får kämpa vidare:) Kram

  • Hej fina! Om du missat galan så kan du se den i efterhand på TV4 play 🙂 Både jag, mitt sällskap och våra vänner syns då och då 🙂 men det viktiga som jag verkligen tyckte att produktionen lyckades mer än bra med var just att förmedla den känsla och det hopp som förmedlades där inne på annexet 🙏🏻❤️ men som sagt, TV4 Play… 🙂

   • Jag såg galan, men det blev emellanåt för känslosamt. Blev drabbad som anhörig, min älskade man fick diagnosen prostatacancer 2010, vi kämpade på men den djävulen segrade:(( 2012 slutade kampen för honom, endast 57 år gammal, vi som skulle åldras tillsammans och njuta av livet med barnen och alla barnbarnen. Njut av livet My, ingen vet vad som väntar bakom hörnet. Kram till dig, Jonas o Lilleman:)

 8. Jaha så nu är man ett rötägg bara för att man råkade ställa en enkel fråga i förra inlägget! Eftersom många andra influencers gladeligen tar betalt för liknande samarbete så undrade jag om ditt samarbete var ett betalt jobb och inget annat. Jag menade absolut inget illa men du är som vanligt bitsk och tolkar allt negativt! Dock har du aldrig varit det mot mig innan men många gånger mot andra när det ställs frågor. Varför måste du alltid tro det värsta och tro att man vill illa? Trist My att du är sån. Jag har läst din blogg i flera år och kommenterat då och då men nu tackar jag för mig. Hoppas innerligt att folk tänker sig för innan dom ställer undrande frågor på din blogg! Jag lär iaf aldrig göra det igen!!!

  • Tråkigt att du tog åt dig… ja, du var EN av dom som ställde en fråg kring detta… SM du kan läsa så svarade jag dig, väldigt artigt korrekt och trevligt 🙂 Om just du känner dig träffad av rötägg så är det helt enkelt upp till dig 🙂 Det var hu en del grövre påståenden än just din fråga… me. Men. Det sköna i din situation är att du enkelhet väljer vem du vill följa och inge 🙂 ha en fin kväll! Mvh My

 9. Håller med dig helt vad gäller galan och sakfrågan MEN… – om du ska fortsätta att blogga måste du nog börja läsa igenom dina texter både avseende stavning och språk. Vilka samarbetspartners och läsare står ut med dina texter..? Nu tittade jag bara in p g a Bloggbevakning men blir helt matt. Du behöver nog lägga liiiiiite mer tid på texten. Målgruppen är väl vuxna människor. Kvinnor..? Och det är så många fel i språket att jag blir fullständigt matt. Helt OT, absolut, men bara ett råd till dig…

  • Om du nu bara tittade in lite snabbt i Mys blogg, kanske du kan titta ut lika snabbt. Har folk tråkiga egna liv eller vad är problemet för alla gnälliga människor. Du är bäst My hälsning från en glad tant

  • Nu har ju My gått ut med att hon har dyslexi! Varför ska en person behöva skämmas eller använda stavningsprogram för det?
   Hon skriver om en viktig sak som cancer och du hakar upp dig på stavningen?!
   Nåväl. Jag och många andra kommer att fortsätta läsa men du kan väl hoppa ut igen härifrån. Negativitet finns det för mycket av i den här världen ??

  • Jaa du Pretto !! själv blir jag alldeles matt av det fortfarande finns såå okunniga människor ! googla på läs och skrivsv årigheter så blir du förhoppningsvis lite mer ödmjuk och klok ! Synd att du tydligen missade intervjun med prins Carl-Philipdär han berättade om sitt lidande på grund av mobbing för sin dyslexi .

 10. Håller med dig helt vad gäller galan och sakfrågan MEN… – om du ska fortsätta att blogga måste du nog börja läsa igenom dina texter både avseende stavning och språk. Vilka samarbetspartners och läsare står ut med dina texter..? Nu tittade jag bara in p g a Bloggbevakning men blir helt matt. Du behöver nog lägga liiiiiite mer tid på texten. Målgruppen är väl vuxna människor. Kvinnor..? Och det är så många fel i språket att jag blir fullständigt matt. Helt OT, absolut, men bara ett råd till dig…

  • Om du nu bara tittade in lite snabbt i Mys blogg, kanske du kan titta ut lika snabbt. Har folk tråkiga egna liv eller vad är problemet för alla gnälliga människor. Du är bäst My hälsning från en glad tant

  • Nu har ju My gått ut med att hon har dyslexi! Varför ska en person behöva skämmas eller använda stavningsprogram för det?

   Hon skriver om en viktig sak som cancer och du hakar upp dig på stavningen?!

   Nåväl. Jag och många andra kommer att fortsätta läsa men du kan väl hoppa ut igen härifrån. Negativitet finns det för mycket av i den här världen 👊🏻

  • Jaa du Pretto !! själv blir jag alldeles matt av det fortfarande finns såå okunniga människor ! googla på läs och skrivsv årigheter så blir du förhoppningsvis lite mer ödmjuk och klok ! Synd att du tydligen missade intervjun med prins Carl-Philipdär han berättade om sitt lidande på grund av mobbing för sin dyslexi .

 11. Ja det är en fruktansvärd sjukdom .Miste min mamma i cancer för 6 år sedan.Saknaden är enorm. Bra att du uppmärksammar att vi alla måste hjälpas åt för att bekämpa denna hemska sjukdom.
  Ha en fortsatt fin dag. Kram

 12. Cancer vem den än drabbar är gräslig men nått ja tycker e det värsta är. Alla barn som drabbas. Små små barn till och med som knappt hunnit komma ut från mammas mage får cancer. Vad dom får gå igenom och föräldrarna . Följer en luten Theo på insta ❤ sån kämpe. Blir så ledsen när ja ser å hör om alla barn. Ja säger bara FUCK CANCER!.

 13. Cancerforskaren heter inte Martens, han heter MERTENS !
  Å så kul det vore att se din fästman Jonas se lite glad ut och le med öppen mun. Han bara snörper på munnen på ALLA bilder. Haha…
  Roligt att se alla bilder från galan.

  • Du Ann – Sofi borde fundera över varför du skulle bli så glad över att se en människa du inte känner le med öppen mun ?? Hahahaha ! Snörper på munnen ? har inte jag sett ! Finns det nån oskriven lag på att man ska le på foton ? eller inte ha keps ? eller klä sej i svart ? eller att ens sambo ska se till att man är ”välklädd” ? Gode gud det blir värre och värre … Ett tips är : Skaffa er ett eget liv och låt andra vara nöjda och lyckliga med sitt !

 14. Ja det är en fruktansvärd sjukdom .Miste min mamma i cancer för 6 år sedan.Saknaden är enorm. Bra att du uppmärksammar att vi alla måste hjälpas åt för att bekämpa denna hemska sjukdom.
  Ha en fortsatt fin dag. Kram

 15. Cancer vem den än drabbar är gräslig men nått ja tycker e det värsta är. Alla barn som drabbas. Små små barn till och med som knappt hunnit komma ut från mammas mage får cancer. Vad dom får gå igenom och föräldrarna . Följer en luten Theo på insta ❤ sån kämpe. Blir så ledsen när ja ser å hör om alla barn. Ja säger bara FUCK CANCER!.

 16. Cancerforskaren heter inte Martens, han heter MERTENS !
  Å så kul det vore att se din fästman Jonas se lite glad ut och le med öppen mun. Han bara snörper på munnen på ALLA bilder. Haha…
  Roligt att se alla bilder från galan.

  • Du Ann – Sofi borde fundera över varför du skulle bli så glad över att se en människa du inte känner le med öppen mun ?? Hahahaha ! Snörper på munnen ? har inte jag sett ! Finns det nån oskriven lag på att man ska le på foton ? eller inte ha keps ? eller klä sej i svart ? eller att ens sambo ska se till att man är ”välklädd” ? Gode gud det blir värre och värre … Ett tips är : Skaffa er ett eget liv och låt andra vara nöjda och lyckliga med sitt !

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala? Jag har sagt det innan, och jag...

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala💖 Jag har sagt det innan, och jag...

En Talk Talk Show – Hamburgerbörs – 2019

I samarbete med En Talk Talk Show Mina vänner! Igårkväll var jag tillbak på Hamburgerbörs. Andra...