Passa på nu får du 30 % på Bobbys Super Hair

 

✨R E K L A M✨

14719840_1579574342349737_7517691406643625984_n

 Bild 1: 1 maj, Bild 2: 2 augusti, bild 3: 3 oktober

 

Hej fina!

Minns ni denna bilden! I början, precis INNAN jag började äta Super Hair. HERREGUD vad mitt hår var förstört🙈

Ett resultat av tidigare blekning, för mycket värme/styling, fattigt med näring och helt förstört😝!

Jag minns känsla, jag kände mig ”naken” utan mina extensions. Det blev en ond cirkel, mitt då, tunna, sköra hår orkade inte bära upp extensions…..

Bobby envisades med att ta dessa ”före” bilder. Jag skämdes nästan lite… MEN idag drygt ett år senare så är mitt egna hår friskt, starkt, och växer som aldrig förr!  

Jag och mitt hår är ett levande bevis på att dom fungerar!🌟🙌🏻

MEN, du måste fortsätta äta dom i flera månader… Resultatet känner man efter ca två månader… sen blir det bara bättre och bättre. Bobbys OCH Hälsobutikernas gemensamma rekommendationer är att äta dom minst 6-12 månader för maximal effekt! 

Jag är STOLT över Bobbys succè med Super Hair. Bobby har 25 års branch erfarenhet och har lagt HELA sin själva projektet med Super Hair. Testat, utvärderat, förbättrat och sett till att göra den så effektiv och bra som möjligt! INGEN på marknaden slår varken Bobby eller Super Hair på fingrarna!

-Dom är BÄST!🌟🌟🌟🌟🌟

Bobby låter mig köra ett erbjudande till er.

Så för dig som redan äter dom… passa på att bunkra upp! För dig som är nyfiken och inte testat ännu…. Passa på att testa, du kommer inte att ångra dig! Beställ två burkar på samma gång 

Du får 30% om du uppger koden BSH30 och beställer dom HÄR  👈🏻

IMG_2323 IMG_9383-2

Jag trivs både med och utan extensions nu. Jag varierar mig inför olika plåtningar och kampanjer..

-Jag ÄLSKAR att variera, Ombyte förnöjer!😍

Nu använder jag på Bobbys rekommendation den skonsamma metoden tejphår av märket Toupema Belgal. VILKEN skillnad! Du vet att du kan boka dina tider för klipp, färg, extensions, styling osv hos Bobby och hans kollegor.

Alla priser, och bokningsinfo hittar du HÄR 👈🏻

Här var jag brunett med extensions från Toupema. Snyggt!  Som sagt ombyte förnöjer!

IMG_0836

Hörs sen! Kram💖

/ My Martens 

 

 

19 Komentarer

 1. Förklara för mig (och säkert andra! VAD är det som gör löshår och lösnaglar så fantastiskt ? Hår och naglar ( död materia som växer ut från kroppen och som kan göra oss jävligt irriterade vid t ex minsta flisa på ens EGNA nagel)
  VAD är så fantastiskt med lösa delar?
  Sen ska du veta vid det här laget att det finns INGET som får hår att växa fortare. Däremot kan det verka fylligare med vissa medel? , (som inte kostar skjortan)
  Jag undrar så klart om min kritiska kommentar ens kommer med? Men vet du vad. Dont give a fuck

  • Hej kära ”M”! Jag hoppar över din ständigt spydiga och ibland otrevliga ton ? Ät en pepparkaka…. ta en kopp kaffe och börja om ?
   Jag förstår inte vad du egentligen vill ha svar på…. du påstår en det en, en det andra. Det DU ställer som en konkret fråga är en individuell smaksak kring extensions och naglar. Som sagt individuellt…. ?
   Gällande vilka ämnen som får håret att växa så är det en vetenskap bakom detta. En studie. Fakta. Om du själv vill läsa på… ja, då kan du börja med att googla biotin och sedan fortsätta därifrån i ditt sökande ☺️ -Lycka till! ☺️ Kramis

   • Hur håret växer och dess kvalité ligger i generna. Självklart kan man äta saker som gör håret fylligare osv, men det finns inget som får håret att VÄXA fortare. Här är ett litet inlägg från Hälsoliv 2016.
    ”Du kanske har hört att du kan göra ditt hår tjockare med bra hårvårdsprodukter. Men när du ser ett sådant där fylligt och vackert hår är det faktiskt sällan produkterna som är anledningen. Så i stället för att hänga upp dig på hur ditt hår påverkas av externa faktorer, som väderlek och diverse produkter, bör du flytta fokuset inåt.
    Vad du äter påverkar exempelvis håret en hel del. Det går åt energi för att håret ska växa, och går du på en diet kan det begränsa näringen till håret. Kroppen kommer att prioritera de livsavgörande organen. Se exempelvis till att få i dig tillräckligt med protein, hälsosamma fetter, zink, järn och D-vitamin.”
    Så normalt får vi i oss det mesta genom vår mat, men de som ”fuskar” med maten kan ta ett tillägg av nåt, men det behöver inte vara ”skitdyra” saker. Det ena är inte bättre än det andra, tror jag….

    • Tror gör man i kyrkan……. ditt spydiga sätt att skriva och ditt väldigt otrevliga sätt att avsluta din kommentar gör att detta blir mitt sista svar till dig. Här inne på bloggen… Fakta och kunskap är baserad på dyr forskning. Ingen har bett dig att tycka om, köpa eller äta hårnäring. Erbjudandet är för den som VILL/Behöver hårnöring, eller till alla dom tusentals som regelbundet äter super hair. tacka ja eller nej. Fri vilja.
     INGEN och framförallt inte jag har INTE sagt att genetiken inte spelar någon roll… Titta bara på min Indian ? hehe!Han är en av dom personerna som INTE behöver hårnäring, men däremot kan få extremt underskott på tex, D-vitamin….. All här vi olika. Alla har vi olika förutsättningar.
     MEN, super hair är fullproppad med ämnen som ökar hårväxten, på ALLA ställen som man producerar mer hår. Huvud, ”fiffi”, ögonfransarna och under armarna….. Så vart du håller ditt fokus, det får stå för dig. jag är en skandinaver halvtysk-halvsvensk med råttfärgat och ganska tunt hår. Super hair har gjort underverk =)

  • Man behöver inte köpa dyra produkter, bara gå in på hälsokostaffär och köp Kvinna multitillskott, däri finns precis allt vi behöver för kroppen

   • Det kna man absolut göra.. Multivitaminer är bra för mycket =) ( OM man är i behov av det) Men om du frågar personalen på tex, apoteket, Hälsokraft, Life osv… Och man då gemensamt ställer sig och jämför innehållet på respektive innehållsförteckning så kommer ni ganska snabbt att komma underfund med att Super Hair är anpassat för Hår, hud och naglar. (gemensamt ämne biotin, bla) Med en MYCKET högre dos än vad du hittar i en motsvarande hårnäringsprodukt. (mätbar, jämför bara innehålls förteckningen) Om du då jämför med tex en multivitamin så kommer du se att det inte är en bråkdel av tex biotin i dessa… Med det sagt så betyder inte det att Multi Vitaminerna inte är bra, men dom lär inte få varken håret, naglarna eller huden att få det extra tillskot som man får i Super Hair =) jämför gärna pris, mängt och innehåll… å inser du nog ganska snabbt att det inte heller var så dyrt, jämförelsevis med hur mycket du får ut =) Kram

 2. Förklara för mig (och säkert andra! VAD är det som gör löshår och lösnaglar så fantastiskt ? Hår och naglar ( död materia som växer ut från kroppen och som kan göra oss jävligt irriterade vid t ex minsta flisa på ens EGNA nagel)
  VAD är så fantastiskt med lösa delar?
  Sen ska du veta vid det här laget att det finns INGET som får hår att växa fortare. Däremot kan det verka fylligare med vissa medel? , (som inte kostar skjortan)
  Jag undrar så klart om min kritiska kommentar ens kommer med? Men vet du vad. Dont give a fuck

  • Hej kära ”M”! Jag hoppar över din ständigt spydiga och ibland otrevliga ton 😂 Ät en pepparkaka…. ta en kopp kaffe och börja om 🙈
   Jag förstår inte vad du egentligen vill ha svar på…. du påstår en det en, en det andra. Det DU ställer som en konkret fråga är en individuell smaksak kring extensions och naglar. Som sagt individuellt…. 😂

   Gällande vilka ämnen som får håret att växa så är det en vetenskap bakom detta. En studie. Fakta. Om du själv vill läsa på… ja, då kan du börja med att googla biotin och sedan fortsätta därifrån i ditt sökande ☺️ -Lycka till! ☺️ Kramis

   • Hur håret växer och dess kvalité ligger i generna. Självklart kan man äta saker som gör håret fylligare osv, men det finns inget som får håret att VÄXA fortare. Här är ett litet inlägg från Hälsoliv 2016.
    ”Du kanske har hört att du kan göra ditt hår tjockare med bra hårvårdsprodukter. Men när du ser ett sådant där fylligt och vackert hår är det faktiskt sällan produkterna som är anledningen. Så i stället för att hänga upp dig på hur ditt hår påverkas av externa faktorer, som väderlek och diverse produkter, bör du flytta fokuset inåt.

    Vad du äter påverkar exempelvis håret en hel del. Det går åt energi för att håret ska växa, och går du på en diet kan det begränsa näringen till håret. Kroppen kommer att prioritera de livsavgörande organen. Se exempelvis till att få i dig tillräckligt med protein, hälsosamma fetter, zink, järn och D-vitamin.”

    Så normalt får vi i oss det mesta genom vår mat, men de som ”fuskar” med maten kan ta ett tillägg av nåt, men det behöver inte vara ”skitdyra” saker. Det ena är inte bättre än det andra, tror jag….

    • Tror gör man i kyrkan……. ditt spydiga sätt att skriva och ditt väldigt otrevliga sätt att avsluta din kommentar gör att detta blir mitt sista svar till dig. Här inne på bloggen… Fakta och kunskap är baserad på dyr forskning. Ingen har bett dig att tycka om, köpa eller äta hårnäring. Erbjudandet är för den som VILL/Behöver hårnöring, eller till alla dom tusentals som regelbundet äter super hair. tacka ja eller nej. Fri vilja.

     INGEN och framförallt inte jag har INTE sagt att genetiken inte spelar någon roll… Titta bara på min Indian 😉 hehe!Han är en av dom personerna som INTE behöver hårnäring, men däremot kan få extremt underskott på tex, D-vitamin….. All här vi olika. Alla har vi olika förutsättningar.

     MEN, super hair är fullproppad med ämnen som ökar hårväxten, på ALLA ställen som man producerar mer hår. Huvud, ”fiffi”, ögonfransarna och under armarna….. Så vart du håller ditt fokus, det får stå för dig. jag är en skandinaver halvtysk-halvsvensk med råttfärgat och ganska tunt hår. Super hair har gjort underverk =)

  • Man behöver inte köpa dyra produkter, bara gå in på hälsokostaffär och köp Kvinna multitillskott, däri finns precis allt vi behöver för kroppen

   • Det kna man absolut göra.. Multivitaminer är bra för mycket =) ( OM man är i behov av det) Men om du frågar personalen på tex, apoteket, Hälsokraft, Life osv… Och man då gemensamt ställer sig och jämför innehållet på respektive innehållsförteckning så kommer ni ganska snabbt att komma underfund med att Super Hair är anpassat för Hår, hud och naglar. (gemensamt ämne biotin, bla) Med en MYCKET högre dos än vad du hittar i en motsvarande hårnäringsprodukt. (mätbar, jämför bara innehålls förteckningen) Om du då jämför med tex en multivitamin så kommer du se att det inte är en bråkdel av tex biotin i dessa… Med det sagt så betyder inte det att Multi Vitaminerna inte är bra, men dom lär inte få varken håret, naglarna eller huden att få det extra tillskot som man får i Super Hair =) jämför gärna pris, mängt och innehåll… å inser du nog ganska snabbt att det inte heller var så dyrt, jämförelsevis med hur mycket du får ut =) Kram

 3. Hej!
  Är mycket nyfiken på på den här produkten så jag har beställt 2 st burkar. Hur länge gäller erbjudandet med 30%?
  Med vänlig hälsning, Fatima.

 4. Hej!
  Är mycket nyfiken på på den här produkten så jag har beställt 2 st burkar. Hur länge gäller erbjudandet med 30%?
  Med vänlig hälsning, Fatima.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...