Henley klocka… Fokus på kosten och rehabträning!

{ i samarbete med Henley Klocka }

bild-9902

Godmorgon från ett frostigt Täby!

-Hur snygg är inte denna?! 😍

Ett kap ifrån märket Henley watches.

Denna modellen och MÅNGA andra klockor kan du beställa för 349:-  Till det priset kan man ha en klocka till varje outfit 🌟🙌🏻

( Äls’k på den ) 

En perfekt julklapp till väninnan, barnbarnet, dagis-fröken, mamman, mormor/farmor, tonåringen… Ja, eller vem som helst!

 In och beställ HÄR

475A0097

Idag är första dagen med steg ett i bättre riktning vad et gäller min  kost☺️.

Nu under dessa två veckor efter operationen så har aptiten sviktat ibland ingen aptit alls,  jätte svårt för varm mat. Har helst velat ätit joggi/kvarg, smoothie, soppa och mer mellanmål än ”riktiga” mål.  Nu ska jag börja planera min kost. Äta regelbundet. Nyttigt ”rent” och ta mina tillskott. 

Jag har haft uppehåll med kostillskott under några veckor. På rekommendation av DR Tuve inför bukplastiken. Det hör till.

Nu är det dags igen. jag måste börja knapra D-vitamin, zink, super hair och lite annat för att få mig i balans.

-Jag är just nu, sååå trött!

D-vitaminen är ett måste för mig, denna årstiden!

Viktmässigt så tycker jag inte att mam ska fokusera för mycket på själva vågen. Jag är fortfarande ca X-antal kg större än mitt vanliga jag. (X-antal cm större) Jeans, träningskläder och andra favvo-plagg hänger i garderoben och blänger på mig😝

Jag suckar högt när envisas med att prova dom om och om igen… Jonas tittar på mig förvånad när jag står i hallen och försöker pressa byxor över rumpan, och protesterar högljutt…  Jag ger honom mördarblicken och vänder ryggen till!🙈😝

Jag VET att vissa kommer att säga ”du är fin som du är”,  ”du behöver inte banta” .

MEN, jag har några pluskilon nu. Jag gick upp nästan 15 kilo efter konkursen. En ond cirkel av kraftig sömnbrist, kortisolpåslag, extremt oregelbunden kost. Jag var gravt deprimerad helt enkelt.

Vissa blir smala under en djup depression, för mig blev det tvärt om. Vi. brukar skämta om det internt bland mina vänner ”jag hade inte ens turen att bli smal och olycklig, jag blev tjock och olycklig”-Skömtosido!

Huvudsaken är att man MÅR bra. Mitt mål är att hitta en helhetsbalans. Vågen kanske aldrig mer står på dom siffrorna den gjorde tidigare. Då får det vara helt okay☺️

Jag har gått ner en del av dessa kilo, men har kanske hälften kvar. Jag trivs inte i hur jag har mått under en lång period när jag slavart med kosten, och varit trött och down. 

Så Nu min kära vän så ska jag varken banta eller svälta mig. Jag ska bara äta nyttig(are), röra på mig mer och mer, i takt med att jag blir rörligare igen. och helt enkelt ha hälsan i fokus! Rehabträna och bli stark igen 👊🏻💪🏻

Ett steg i taget. Idag tar jag bort ALLT sött, alltså kakor, godis och sånt där oförskämt goda som triggers😝

-Så det så!

Kramis💖

/ My Martens

11 Komentarer

 1. Tycker du är grym som kämpar som du gör. Inte många som hade gjort det. (Veeet att jag har sagt det innan. Hehe)
  Och skit i vågen.. den förstör mer än vad den gör bra! (även fast jag är den sista som bör uttala mig eftersom jag typ väger mig dagligen. *host*)
  Hoppas du får en fin onsdag och lycka till med kosten!
  //Hon som lever på varma koppen ?

 2. Tycker du är grym som kämpar som du gör. Inte många som hade gjort det. (Veeet att jag har sagt det innan. Hehe)
  Och skit i vågen.. den förstör mer än vad den gör bra! (även fast jag är den sista som bör uttala mig eftersom jag typ väger mig dagligen. *host*)
  Hoppas du får en fin onsdag och lycka till med kosten!

  //Hon som lever på varma koppen 😉

 3. Heja dig! Kan du inte lägga upp hur du ska äta, lite pepp å vad man kan tänka på.. jag behöver nya idéer och vinklar att se kosten på. Jag hittar ju fan aldrig tillbaka känns det som ? jag skulle behöva nån som står med piskan i köket å ser till att jag lagar vettig mat och inte bara tar en macka ??

 4. Heja dig! Kan du inte lägga upp hur du ska äta, lite pepp å vad man kan tänka på.. jag behöver nya idéer och vinklar att se kosten på. Jag hittar ju fan aldrig tillbaka känns det som 😏 jag skulle behöva nån som står med piskan i köket å ser till att jag lagar vettig mat och inte bara tar en macka 😂🙈

 5. Lycka till med ditt nya leverne! Uppförsbackarna är många men inte farliga. Hur går det med dina katter och ”dagiset” eller har de också flyttat till Täby? Så kul att du hittat kärleken och att det funkar så bra med din son. Härligt!

 6. Lycka till med ditt nya leverne! Uppförsbackarna är många men inte farliga. Hur går det med dina katter och ”dagiset” eller har de också flyttat till Täby? Så kul att du hittat kärleken och att det funkar så bra med din son. Härligt!

 7. Ett litet tips, slopa sockret och håll koll på kolhydraterna !!! Sen tycker jag ju att du är fin som du är men viktigast är ju att du själv hittar din trivselvikt. Kram.

 8. Ett litet tips, slopa sockret och håll koll på kolhydraterna !!! Sen tycker jag ju att du är fin som du är men viktigast är ju att du själv hittar din trivselvikt. Kram.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...