IMG_8668

Godmorgon! En liten uppdatering från igår. 

Hoppas att du sovit gott… Solen lyser över Täby. Det är vindstilla, soligt men iskallt. Det känns verkligen som om snön ska komma. Men ingen snö kommer. Guuud!

Jag är så trött idag! Igår var jag uppe på benen mer eller mindre hela dagen. Första gången sedan operationen. som jag inte vilat alls. Det känns! Jag har helt fastnat i mjukiskläder-träsket. Jag väljer bekvämligheten framför fashionistas just nu! hehe! Igår var vi inne hos tjejerna på Bobbys och jag fick mitt hår tvättat! SKÖNT!

Vi var där ganska tidigt, så vi han dricka kaffe och mysa lite med tjejerna inna dagen slog till och det blev full fart =) 

IMG_8717 IMG_8719

Jag Satte kamerans batteri på landing över natten. Trodde jag. Men kontakten var inte i. Så den var död när vi kom in till stan. Som bloggare…. Gahhhhhhh! vad jobbigt!

Jag brukar dessutom ALLTID ha en extra laddare med mig, men inte igår. Så du får några suddiga bilder från mobilen.

Ärligt talat iPhone kameran är ju grym. Men bara när den är helt ny och i dagsljus. Jag har iPhone 7 plus och tycker att den är såååå dålig! Efter bara någon månad eller två så blev den såhär.  Suddiga, oskarpa bilder! 

IMG_8735 IMG_8737

När vi lämnade stan för att köra hem hade det hunnit bli mörkt. Jag letade parkering läääänge innan vi väl hittade en lucka. Jag hade lite grejer med mig när vi har parkerat och Lilleman blev rädd för en “farlig gubbe” (En medelålders ma i ca 40 års åldern) .Jag lyssnade på Lilleman och stannade upp och tittade på honom. Jag fick nämligen en dålig magkänsla .

Han har garanterat inte något med detta att göra. MEN. jag reflekterade och stod kvar en stund.  Det låg INGET glas på gatan då.

När vi kom tillbaka så låg det däremot glas  en halvcirkel runt höger framdäck. Verkligen som en halvcirkel. Jag började föröka sparka/skrapa bort det innan jag tog kort…  SABOTAGE???

Men kunde de snabbt konstaera TVÅ saker.

OM man av en olyckshändelse tappar ett glasföremål, och OM 90% hamnar kring någons framdäck, så gör man väl för sjutton ett försök till att ta bort det?!!!!?  Här såg det snarare ut som OM man hade talat av misstag så hade man skrapat ner allt i en LIIIITE för tydlig cirkel runt just däcket…  för att det skulle vara en slump!

-Busstreck? Ungdomar? Personligt? 

Ja, det får vi nog aldrig reda på. MEN sjukt obehagligt! Jag såg nämligen inte glaset först, det var min vän som gjorde. Jag hade garanterat bara hoppat in och kört iväg… hmm. Livsfarligt!

Man kan ju faktiskt få punktering en stund senare när man väl kört iväg. Bilen stod parkerad i Vasastan. 

IMG_8750 IMG_8755 IMG_8756

Jaja… Nog om det! Nu ska jag äta frukost! Vi hörs sen!

Stor kram

/My Martens 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (5)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *