tillfälligt pass, resfeber, och Bobby Mr super slim!

IMG_5181

Hej fina!

shit vilken dag! Stress, stress, och mera stress!

Försöker få ihop närmaste tiden med logistik, barn/barnfri vecka. Flyg/bil, osv… Det är INTE lätt!😅😝

Men det ska gå 👊🏻 hehe!  Fröken Martens har glömt passet nere på Öland

( SUCK, PUST och stön!🤦‍♀️)

Min flight till Paris går imorgon bitti, och jag ska vara på Arlanda kl 05:45. Det fanns inget annat att göra än att skaffa ett att tillfälligt pass. Då samtidigt så in-aktiveras det gamla. Så när jag kommer hem måste jag göra ytterligare ett nytt pass. Nästa två tusen kr, en massa telesamtal och jobbigt körande fram och tillbaka till Arlanda så inser jag att det är fasen dags att strukturera upp saker som INTE får slarvas bort!

Jag var iof, helt klart lugnast inne hos polisen. Övriga människor var mer eller mindre hysteriska😂 dom hade mellan 50min och 2h till avgång och var i samma situation… hehe!

STACKARS dom som jobbar med detta varje dag, på just Arlanda kontoret. Det kan verkligen inte vara lätt! 

Efter mitt lilla äventyr på Arlanda tillfälliga pass kontor, så körde jag in till stan för en lunch med Bobby☺️

IMG_5192 IMG_5201

Libanesiskt, kyckling quinoa och lite röror till mig, och en proteinbomb till sig =)

Nu vill jag göra lite reklam för min fina vän. jag är verkligen STOLT över honom! 🌟👌🏻

Du som följer mig här inne vet att jag ätit Bobbys Superhair, och har sett både före & efter bilder (Se nedan 👇🏻 )
Bobbys Superhair har varit populär då den är utvecklad för oss som vill stärka hår, hud och naglar och har verkligen blivit en succé då den levererar vad den lovar!
Med hans  25 års erfarenhet  som frisör så hade han möjlighet att utveckla produkten med de allra bästa ingredienserna för att stärka ett hår med en nordisk livsstil.
-Jag har kört den i över ett år och ÄLSKAR den! 😍
IMG_9383
 
Nu till hans nya produkt, Bobby har testat det mesta när det kommer till fettförbränning och i Bobbys Beauty Slim har han valt att göra den optimala kombinationen utifrån hans personliga erfarenheter. Produkten är utvecklad att ge dig bra med energi till din träning och är till för den som har en målsättning att hålla sig i form. samt att den är ett komplement till båd hår, hud och naglar. ( Därav namnet Beauty Slim)  
Det JAG märker av främst är att den minskat mitt sötsug, RADIKALT 😄
Plus att jag upplever minskad hunger, större mättnadskänsla och mer uthållighet i träning…. Jag kämpar med mina sista ”depressions-kilon”. Ge mig några månader så kan jag snart ha mina jeans igen… 💪🏻
Du kan beställa Båda Bobbys kapslar HÄR Introduktionspris för Beauty Slim på 199:-   och vill du beställa SUPERHAIR så får du 30 % med koden BSH30 

IMG_5211

Todays me: Jacka FRONTROW Klänning STLELEVEL, Skor STYLE SNOBB ✨👌🏻

Passade på att ta en snabbdejt med Fröken Melin också 💖Christina var ned när Fanny skulle färga sig… spana in hennes blogg HÄR 👈🏻

IMG_5208

Nu ska jag… förbeställa en taxi och packa inför Paris och gå och lägga mig tidigt! Jag har faktiskt lite ”resfeber” eller egentligen inte… helt vanlig feber som jag ska försöka sova bort! 

kram

/ My Martens 

44 Komentarer

 1. Hej My! Tack för din fina ärliga blogg! Måste fråga hur du får i dig superhair-kapslarna?? De är ju gigantiskt stora!! Och blandar man ut innehållet i vatten smakar det blomjord typ! ?? Kämpar med dem varje dag… ? Kram! ?

 2. Hej My! Tack för din fina ärliga blogg! Måste fråga hur du får i dig superhair-kapslarna?? De är ju gigantiskt stora!! Och blandar man ut innehållet i vatten smakar det blomjord typ! 😂🙈 Kämpar med dem varje dag… 😣 Kram! 😍

 3. Bara en undran: Varför är du fortfarande skriven i Sigtuna när du bor i Stockholm och på Öland som du säger?
  Verkar rätt opraktiskt men det kanske har sina rimliga anledningar.
  Hoppas att du får kul i Paris.

   • Dom flesta människor är ju folkbokförda där dom bor – det blir liksom enklare med t.ex. post och allt annat sånt. Om man som du också flexar mellan Stockholm och Öland så är det för mig i alla fall lite konstigt att du är folkbokförd på en tredje adress. Måste bli rätt rörigt med allt.

    • Haha! Ja, jag är folkbokförd på en plats. Förtaget på en olats. Postbox på en annan. Ingen av dem är i sigtuna ? Så nu min köra bloggläsarvän Petra, vart vill du komma med denna kommentar? Vad får dig att på morgo kvisten innan eventuellt jobb/skola (vad vet jag) att börja tänka på min folkbokföring och min logistik??

 4. Bara en undran: Varför är du fortfarande skriven i Sigtuna när du bor i Stockholm och på Öland som du säger?

  Verkar rätt opraktiskt men det kanske har sina rimliga anledningar.

  Hoppas att du får kul i Paris.

   • Dom flesta människor är ju folkbokförda där dom bor – det blir liksom enklare med t.ex. post och allt annat sånt. Om man som du också flexar mellan Stockholm och Öland så är det för mig i alla fall lite konstigt att du är folkbokförd på en tredje adress. Måste bli rätt rörigt med allt.

    • Haha! Ja, jag är folkbokförd på en plats. Förtaget på en olats. Postbox på en annan. Ingen av dem är i sigtuna 😂 Så nu min köra bloggläsarvän Petra, vart vill du komma med denna kommentar? Vad får dig att på morgo kvisten innan eventuellt jobb/skola (vad vet jag) att börja tänka på min folkbokföring och min logistik?😬

 5. OK! Om du nu tror att det är så så kan det ju vara bra för dig att veta att du fortfarande är folkbokförd på din gamla adress i Sigtuna. Man bör adressändra när man flyttar vettdu. Kan ju bli jobbigt om man t.ex. inte får sina räkningar e.t.c. till rätt adress.
  Här ser du var du är folkbokförd:
  https://www.upplysning.se/
  Från det att man begär adressändring tar det max 5 arbetsdagar innan man är ”tekniskt” flyttad om man nu vill det.
  : https
  Att du utöver detta även har en postbox övergår mitt förstånd men det är kanske saker som behöver fixas lite diskret.
  Att jag på morgonkvisten börjar undra över detta har bara med allmän nyfikenhet att göra. Plus att jag kanske misstänkte att du inte visste var du var folkbokförd – vilket du ju outar här.
  Ja ja – det blir nog bra. Hoppas bara att du får din post eftersänd så att du inte hamnar i fler kriser.

  • Sjukt läskigt! du verkar ju minst sagt obehaglig! Vad är ditt problem människa. nej, jag är inte folkbokförd där du påstår. Det du googlat upp är gamla uppgifter vilket iof inte är konstigt då det nyligen gjorts en flytt! Att du sitter på din fritid och googlar mig… ja det känns mer än märkligt! Posten, den har fungerat sedan flytt. Vad för kriser du insinuerar på, det får stå för dig! Ditt här inte okay…. jag ber dig vänligt men bestämt att lämna mig ifred!!!!!!!

 6. Hej!
  Har också fått fixa ett rosa pass en gång, men då ingick det ett vanligt pass som låg och väntade på mig efter resan så slapp fler avgifter ? Hoppas det fortfarande funkar så, så spar du några slantar! Ha en härlig resa.

 7. OK! Om du nu tror att det är så så kan det ju vara bra för dig att veta att du fortfarande är folkbokförd på din gamla adress i Sigtuna. Man bör adressändra när man flyttar vettdu. Kan ju bli jobbigt om man t.ex. inte får sina räkningar e.t.c. till rätt adress.

  Här ser du var du är folkbokförd:

  https://www.upplysning.se/

  Från det att man begär adressändring tar det max 5 arbetsdagar innan man är ”tekniskt” flyttad om man nu vill det.
  : https

  Att du utöver detta även har en postbox övergår mitt förstånd men det är kanske saker som behöver fixas lite diskret.

  Att jag på morgonkvisten börjar undra över detta har bara med allmän nyfikenhet att göra. Plus att jag kanske misstänkte att du inte visste var du var folkbokförd – vilket du ju outar här.

  Ja ja – det blir nog bra. Hoppas bara att du får din post eftersänd så att du inte hamnar i fler kriser.

  • Sjukt läskigt! du verkar ju minst sagt obehaglig! Vad är ditt problem människa. nej, jag är inte folkbokförd där du påstår. Det du googlat upp är gamla uppgifter vilket iof inte är konstigt då det nyligen gjorts en flytt! Att du sitter på din fritid och googlar mig… ja det känns mer än märkligt! Posten, den har fungerat sedan flytt. Vad för kriser du insinuerar på, det får stå för dig! Ditt här inte okay…. jag ber dig vänligt men bestämt att lämna mig ifred!!!!!!!

 8. Hej!

  Har också fått fixa ett rosa pass en gång, men då ingick det ett vanligt pass som låg och väntade på mig efter resan så slapp fler avgifter 🙂 Hoppas det fortfarande funkar så, så spar du några slantar! Ha en härlig resa.

 9. Du behöver inte pass för att resa inom Schengen. Det går med internationellt id-kort men i praktiken funkar det med körkort eller vanligt id-kort.

  • hej Hanna! Polisen tittade pöl mitt körkort. Man måste ha ett internationellt körkort (eller internationellt id kort) Altså inte dom ”vanliga som vi får…. så jo, det behöver man. Med vänlig hälsning,

 10. Du behöver inte pass för att resa inom Schengen. Det går med internationellt id-kort men i praktiken funkar det med körkort eller vanligt id-kort.

  • hej Hanna! Polisen tittade pöl mitt körkort. Man måste ha ett internationellt körkort (eller internationellt id kort) Altså inte dom ”vanliga som vi får…. så jo, det behöver man. Med vänlig hälsning,

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...