Vad är en inköpresa med inreda.com i Paris gentemot en helg inlåst i lägenheten? Hmpf.. Hej från sjukstugan!

IMG_5221

IMG_5222

Vad är en inköpresa med inreda.com i Paris gentemot en helg inlåst i lägenheten? Hmpf!

Hej från sjukstugan!😷🤒

Godmorgon… Eller snarare lunch.

Klockan är snart halv ett och jag har precis vaknat igen.

Den där passhistorian som kostar onödiga pengar och en massa energi blev just DUBBEL så onödig! 🤦‍♀️

Som jag skrev igår så kände jag mig febrig. Det kom från ingenstans under eftermiddagen. Febrig, frossa och ont i kroppen. Jag tänkte att det skulle gå över. Jag överdoserade ingefära, packade resväskan, och gick och la mig TIDIGT.

När klockan ringde stark efter 04:00 imorse, tog jag en dusch började göra mig iordning och var redo att åka. Men det gick inte! Halsen är tjock, jag kan knappt svälja och jag har en envis feber som ligger på 39.4.

-SUCK! vad fasen!?!😩

Detta är TREDJE gången som jag är påväg till Paris och det inte blir av! TREDJE?!😩

Vad är det med mig och Frankrike? Förra gången vart 2014 planet blev inställt och vi missade hela grejen, så då ställdes hela resan in. Andra gången var 2016 Jag skulle åkt med som influenser men hade utreseförbud….

 Imorse, HELT utslagen, kraftlös och sjuk från ingenstans! SUCK!!!! Jag började noja igårkväll, men hoppades att jag skulle vakna pigg igen.

Jag ringde och pratade med Annelie som stod och gjorde sig ironin i väntan på taxin…

Vi samrådde. Ska jag chansa på att det går över och hoppa att jag inte smittar Anki Bagger& Annelie?  Hmm… dålig ide! 😔

Dessutom skulle vi vara på mässan från morgon till kväll. Intensiva dagar med högt tempo, och lite vila…..

MEN som jag längtat! Både efter Paris och mässan… Men framförallt efter lite tjejmys med Annelie & Anki!💖

Annelie är verkligen en av mina närmaste vänner❤️

Jag är SÅ besvikne!!!! Det är såååå tråkigt! 


IMG_5227

Jag låser in mig i Jonas lägenhet några dagar… Kurerar mig. SOVA och försöker vila bort skiten!

Några bra husmanstips? Jag måste bli frisk snabbt! Jag har bara helgen på mig. Vad ska jag dricka äta? Jag är desperat, överös mig med tips TACK! 🙏🏻 

Jonas skulle stanna och handla påvägen hem. Så om du har något bra ”bli frisk snabbt tips” ge mig det så jag kan skriva upp det på handlingslistan🙏🏻

Jag dricker just nu koncentrerad ingefära som te..  Febernedsättande och halstabletter. Alltså halsen bränner som eld!!! Blääääää!😣

FAN jag FÅR inte vara sjuk nu! Jag missar Paris resan och inreda.com inköpsresa. DET suger! Sjukt irriterande! 

Nästa vecka börjar jag mitt nya jobb och utbildning…. DAMN! inte passande att bli sjuk!  Tack på förhand!🙏🏻

Kram från  en väldigt ynklig my som verkligen tycker synd om mig själv. Känner mig som männen i dom där ”när en man blir riktigt förkyld” reklamerna! 😂hehe!

/ My Martens 

 

109 Komentarer

 1. Sov, sov, sov! Kroppen behöver all energi den kan för att bli frisk, så att vila är det absolut bästa sättet för snabb återhämtning. Från säng till soffa, typ, men inget mer ansträngande än så medan du har feber.
  Krya på dig! ❤️

 2. Men stackars!!! Har tyvärr inga bättre husmorstips än att dricka mycket vatten och vila… Men, ska du inte ringa till doktorn? Du kanske har halsfluss och behöver penicillin? Det brukar ju faktiskt hjälpa snabbt… Massor med kryakramar… ??
  PS… ”Tur” att du har ditt bagage och att du är stark. Jag hade fullständigt brutit ihop om jag missat resan ?

  • ”Erika”, man ringer inte doktorn första dagen man är sjuk ! Antibiotika för halsen kan i bästa fall bara förkorta sjukdomsförloppet med två dagar. Då gäller det att det är bakteriellt och inte virus. Svårt att avgöra de första dagarna.
   Drick mycket, ta febernedsättande, helst halv dos var tredje timme istället istället för fulldos mer sällan. Husmorskurer fungerar sällan, kostar bara pengar.
   Men såå synd att du missad resan My, krya på dig så du är pigg att ta hem Ludvig nästa vecka.

 3. Hej. Det har kanske gått i 300 hos dig ett tag, och då säger kroppen stopp. O va duktig du är som lyssnade på din kropp o stannade hemma från resan, även om det sved kan jag tro.
  Min darling kokade sin brygd igårkväll:
  Citron, ingefära o honung med vatten…kan inte exakt hur man gör, men google vet nog.
  Krya på dig nu.
  Kram

 4. Tänk som jag brukar göra-när något ”drabbar” så är det en mening med det.
  Bäst att ringa 1177 och få kloka råd tror jag.
  Vila och svartvinbärsjuice/saft så blir det bra det här!
  Jonas finns hos Dig-glädje!

 5. Men Lilla gumman vilken otur nu får du krya på dig sov och bara ta det lugnt och Jonas får pyssla om dig.kram från ett blåsigt och regnigt öland??

 6. Åh vad trist! Ta febernedsättande, drick mycket o vila❤️ Har precis legat i 3 dagar. Krya på dig My o massor av styrkekramar❤️❤️❤️

 7. Krya på dig !
  Gurgla halsen med ljummet vatten m massor av salt i.Det smakar helt illa men tro mig det hjälper!!! Funkar alltid på mig om jag känner av halsont.Gör det ca 5ggr/dag & 4-5 gurgel.
  Känns som om man på ngt sätt dödar bakterierna i halsen.

 8. Kära My var rädd om dig. Tror att ditt stressiga liv, tyvärr gör att kroppen säger ifrån. Du måste lyssna på den, finns inget Quick fix tyvärr. Så vila, sov o drick o ät o ta någon Alvedon då o då, det är det bästa. Var försiktig så att du inte blir mer sjuk, som du var i julas. Ingen mera kollaps, för då tar det lång tid att återhämta sig. Låt Jonas ta hand om dig o återigen VILA. Blev faktiskt orolig när jag läste om stressen igår. Så var rädd om dig o stanna upp ett tag❤️

 9. Stackare. ?
  Ta febernedsättande så att du kan få sova ordentligt. Sömn o vätska är det viktigaste. Själv brukar jag ta en dunderkur morgon o kväll med c-vitamin brus tillsammans med ca 35 droppar Echinaforce (finns på apotek el hälsokostbutik). Det tar jag tills jag blir frisk igen.

 10. Sov, sov, sov! Kroppen behöver all energi den kan för att bli frisk, så att vila är det absolut bästa sättet för snabb återhämtning. Från säng till soffa, typ, men inget mer ansträngande än så medan du har feber.

  Krya på dig! ❤️

 11. Ja du…det är inte annat att göra än att sova .sova & sova…& låta det ha sin gång…..finns inga huskurer som direkt hjälper…möjligtvis lindrar för stunden.
  Bästa medicinen är nog omvårdnad av din Indian❤❤❤❤???
  Krya på dig & Lycka till på nya jobbet / utbildningen.Ser framemot att höra om det sen!!
  Kram

 12. Men stackars!!! Har tyvärr inga bättre husmorstips än att dricka mycket vatten och vila… Men, ska du inte ringa till doktorn? Du kanske har halsfluss och behöver penicillin? Det brukar ju faktiskt hjälpa snabbt… Massor med kryakramar… 💖💖
  PS… ”Tur” att du har ditt bagage och att du är stark. Jag hade fullständigt brutit ihop om jag missat resan 🙈

  • ”Erika”, man ringer inte doktorn första dagen man är sjuk ! Antibiotika för halsen kan i bästa fall bara förkorta sjukdomsförloppet med två dagar. Då gäller det att det är bakteriellt och inte virus. Svårt att avgöra de första dagarna.

   Drick mycket, ta febernedsättande, helst halv dos var tredje timme istället istället för fulldos mer sällan. Husmorskurer fungerar sällan, kostar bara pengar.
   Men såå synd att du missad resan My, krya på dig så du är pigg att ta hem Ludvig nästa vecka.

 13. Hej. Det har kanske gått i 300 hos dig ett tag, och då säger kroppen stopp. O va duktig du är som lyssnade på din kropp o stannade hemma från resan, även om det sved kan jag tro.
  Min darling kokade sin brygd igårkväll:
  Citron, ingefära o honung med vatten…kan inte exakt hur man gör, men google vet nog.

  Krya på dig nu.
  Kram

 14. Tänk som jag brukar göra-när något ”drabbar” så är det en mening med det.
  Bäst att ringa 1177 och få kloka råd tror jag.
  Vila och svartvinbärsjuice/saft så blir det bra det här!
  Jonas finns hos Dig-glädje!

 15. Men Lilla gumman vilken otur nu får du krya på dig sov och bara ta det lugnt och Jonas får pyssla om dig.kram från ett blåsigt och regnigt öland🤗😍

 16. Åh vad trist! Ta febernedsättande, drick mycket o vila❤️ Har precis legat i 3 dagar. Krya på dig My o massor av styrkekramar❤️❤️❤️

 17. Krya på dig !
  Gurgla halsen med ljummet vatten m massor av salt i.Det smakar helt illa men tro mig det hjälper!!! Funkar alltid på mig om jag känner av halsont.Gör det ca 5ggr/dag & 4-5 gurgel.
  Känns som om man på ngt sätt dödar bakterierna i halsen.

 18. Kära My var rädd om dig. Tror att ditt stressiga liv, tyvärr gör att kroppen säger ifrån. Du måste lyssna på den, finns inget Quick fix tyvärr. Så vila, sov o drick o ät o ta någon Alvedon då o då, det är det bästa. Var försiktig så att du inte blir mer sjuk, som du var i julas. Ingen mera kollaps, för då tar det lång tid att återhämta sig. Låt Jonas ta hand om dig o återigen VILA. Blev faktiskt orolig när jag läste om stressen igår. Så var rädd om dig o stanna upp ett tag❤️

 19. Stackare. 😞
  Ta febernedsättande så att du kan få sova ordentligt. Sömn o vätska är det viktigaste. Själv brukar jag ta en dunderkur morgon o kväll med c-vitamin brus tillsammans med ca 35 droppar Echinaforce (finns på apotek el hälsokostbutik). Det tar jag tills jag blir frisk igen.

 20. Å trist men det finns kanske lite andra planer i helgen och du kommer säkert till Paris snart ändå. Du verkar redan piggare med tanke på att du orkar skriva iaf, skönt det kanske går över fort. Vad kan det vara för utbildning och arbete som måste hållas hemligt? Finns kanske en tanke bakom det, en cliffhanger hehe. Många cliffhangers på denna blogg ? Krya på och ha en trevlig helg!

 21. Ja du…det är inte annat att göra än att sova .sova & sova…& låta det ha sin gång…..finns inga huskurer som direkt hjälper…möjligtvis lindrar för stunden.
  Bästa medicinen är nog omvårdnad av din Indian❤❤❤❤😍😍😍
  Krya på dig & Lycka till på nya jobbet / utbildningen.Ser framemot att höra om det sen!!
  Kram

 22. Åh krya på dig fina My! Måste bara fråga, den ljusrosa halsduk/schalen du hade på dig när du stod bredvid Kinnaman, var finns den?

 23. Å trist men det finns kanske lite andra planer i helgen och du kommer säkert till Paris snart ändå. Du verkar redan piggare med tanke på att du orkar skriva iaf, skönt det kanske går över fort. Vad kan det vara för utbildning och arbete som måste hållas hemligt? Finns kanske en tanke bakom det, en cliffhanger hehe. Många cliffhangers på denna blogg 😉 Krya på och ha en trevlig helg!

 24. Zink! Världens bästa grej! Så fort jag börjat känna mig hängig senaste två åren, har jag slängt i mig zink tabletter. I några dagar. Har fungerat varje gång! Jag som tidigare ALLTID var sjuk har nu inte varit sjuk på två år! Bästa grejen!
  Se till att zink tabletterna är naturliga bara, och inga syntetiska från apoteket. Helhetshälsas och holistic är bra.
  Krya på dig och boosta med detta!

 25. Åh krya på dig fina My! Måste bara fråga, den ljusrosa halsduk/schalen du hade på dig när du stod bredvid Kinnaman, var finns den?

 26. Zink som någon skrev är toppen!!
  Boostar ditt immunförsvar! Se bara till att styrkan ligger mellan 20-50 mg för bra effekt. Håller även med föregående talare att helhetshälsa och holistic är bra märken med super kvalitet. Även Great earth! Krya på dig fina, hoppas du snart mår bättre.
  Kram från Anna

 27. Zink! Världens bästa grej! Så fort jag börjat känna mig hängig senaste två åren, har jag slängt i mig zink tabletter. I några dagar. Har fungerat varje gång! Jag som tidigare ALLTID var sjuk har nu inte varit sjuk på två år! Bästa grejen!
  Se till att zink tabletterna är naturliga bara, och inga syntetiska från apoteket. Helhetshälsas och holistic är bra.
  Krya på dig och boosta med detta!

 28. Kroppen kan reagera med att bli ”sjuk” när det varit mycket omkring en ett tag.
  Vila, dryck och i möjligaste mån ( om man orkar ) vara ute och få frisk luft. Samt inte gräma sig över det man missar.
  Det mesta får man ju chansen till igen nån gång.
  Men annars ett bra tips vid förkylning/ halsont är alltid lite ingefära, lite honung, lite citron. ”Gegga ihop en sked och ta morgon och kväll.

 29. Vilken otur att bli sjuk just nu!
  Kolla i halsen om du har vita prickar på halsmandlarna, det tyder på halsfluss och behöver penicillin. Annars råd som ovan.
  Krya!

 30. Zink som någon skrev är toppen!!
  Boostar ditt immunförsvar! Se bara till att styrkan ligger mellan 20-50 mg för bra effekt. Håller även med föregående talare att helhetshälsa och holistic är bra märken med super kvalitet. Även Great earth! Krya på dig fina, hoppas du snart mår bättre.
  Kram från Anna

 31. Kära hjärtat. Åh, vad jag hade velat hjälpa dig. Men alla mina kurer har misslyckats. Speciellt. Wiskykuren, Gjorde gott i halsen. Men fy fan. Nä ingen sådan kur…
  Kramis

 32. Kroppen kan reagera med att bli ”sjuk” när det varit mycket omkring en ett tag.
  Vila, dryck och i möjligaste mån ( om man orkar ) vara ute och få frisk luft. Samt inte gräma sig över det man missar.
  Det mesta får man ju chansen till igen nån gång.
  Men annars ett bra tips vid förkylning/ halsont är alltid lite ingefära, lite honung, lite citron. ”Gegga ihop en sked och ta morgon och kväll.

 33. Sov, sov, sov! Och när du inte sover, ligg i soffan och vila ? Det är ganska tråkigt men hjälper verkligen! Jag brukar själv ha rätt dålig aptit när jag är sjuk, men har märkt att jag kryar på mig snabbare om jag ser till att äta ”riktig” mat.
  Krya på dig!

 34. Hej hej!
  Jag och min fru gillar din blogg! Blir nyfiken, hur går det med din självbiografi?
  Känns som du har mycket att berätta för oss som följer dig!

 35. Vilken otur att bli sjuk just nu!
  Kolla i halsen om du har vita prickar på halsmandlarna, det tyder på halsfluss och behöver penicillin. Annars råd som ovan.
  Krya!

 36. Kära hjärtat. Åh, vad jag hade velat hjälpa dig. Men alla mina kurer har misslyckats. Speciellt. Wiskykuren, Gjorde gott i halsen. Men fy fan. Nä ingen sådan kur…
  Kramis

 37. Sov, sov, sov! Och när du inte sover, ligg i soffan och vila 😉 Det är ganska tråkigt men hjälper verkligen! Jag brukar själv ha rätt dålig aptit när jag är sjuk, men har märkt att jag kryar på mig snabbare om jag ser till att äta ”riktig” mat.

  Krya på dig!

 38. Skit också! Håller med ovanstående att zink är bra, själv kör jag Great Earth med tillsatt gurkmeja. Annars vila och vatten. Krya på dig!

 39. Hej hej!

  Jag och min fru gillar din blogg! Blir nyfiken, hur går det med din självbiografi?

  Känns som du har mycket att berätta för oss som följer dig!

 40. Skit också! Håller med ovanstående att zink är bra, själv kör jag Great Earth med tillsatt gurkmeja. Annars vila och vatten. Krya på dig!

 41. Plötslig hög feber o halsont är ofta halsfluss. Vänta INTE med att gå till doktorn!! Och du ska INTE gå till ”vanliga” vårdcentralen, där får du vänta i flera dagar på en tid. Du ska vända dig till Närakuten som har öppet kvällar o helger. Eller ring KRY.se, de har hjälpt mig flera gånger. Du kommer få prata med en läkare inom nån timma. Krya på dig!

 42. Plötslig hög feber o halsont är ofta halsfluss. Vänta INTE med att gå till doktorn!! Och du ska INTE gå till ”vanliga” vårdcentralen, där får du vänta i flera dagar på en tid. Du ska vända dig till Närakuten som har öppet kvällar o helger. Eller ring KRY.se, de har hjälpt mig flera gånger. Du kommer få prata med en läkare inom nån timma. Krya på dig!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...