Carl Edmond was here…

IMG_5129

Hej från Lidingö 👋🏻✨…. @joelkinnaman

Snabbt in och snabbt ut. längre inlägg om eventet kommer senare.

IMG_5122

IMG_5132

Tillbaka i stan efter ett sjukt trevligt event med @carledmondofficial ✨

Vad är en kväll på Stureplan, klackarna i taket och efterfest på @noshandchow 👠💃🏼?!

INGENTING, mot en kvalitetstund, och kaffe med min fina vän & Fotograf @hermancaroan 🌟

…Och nu ska jag köra hem till min indian ❤️ En bättre kväll helt enkelt ☺️

Kram

/My Martens 

66 Komentarer

 1. Kan du förklara vad alla dina event har med dina jobb att göra? Vad gör du där? Jag menar vad är din uppgift och för vem? Känns jobbigt att alltid gå på sådana evenemang.

  • Jag fakturerar för att marknadsföra och göra vissa saker, kring viss event, ny-lanseringar, osv…. Vet du Ann, det enda du gör här inne är att ifrågasätta saker, ställa frågor kring mig, mitt jobb, min ekonomi osv…. nu orkar jag inte svara på ett tag, pallar lixom inte! Vad jag ön svarar så hittar du nya saker att ifrågasätta. Inte en ENDA gång har du skrivit något positivt, eller tex bara önskat en tre mig helg.. Ta hand om dig Ann! Mvh My

 2. Fina My! Blev så ledsen när jag läste ditt förra i lägg! Alla påhopp, pekpinnar och hårda kommentarer.
  Jag tycker du kämpar så starkt och ordnar tillvaron så bra för din fina son. Vill bara skicka en hälsning från mig, 42-årig mamma som älskar din blogg.?

 3. Kan du förklara vad alla dina event har med dina jobb att göra? Vad gör du där? Jag menar vad är din uppgift och för vem? Känns jobbigt att alltid gå på sådana evenemang.

  • Jag fakturerar för att marknadsföra och göra vissa saker, kring viss event, ny-lanseringar, osv…. Vet du Ann, det enda du gör här inne är att ifrågasätta saker, ställa frågor kring mig, mitt jobb, min ekonomi osv…. nu orkar jag inte svara på ett tag, pallar lixom inte! Vad jag ön svarar så hittar du nya saker att ifrågasätta. Inte en ENDA gång har du skrivit något positivt, eller tex bara önskat en tre mig helg.. Ta hand om dig Ann! Mvh My

 4. Fina My! Blev så ledsen när jag läste ditt förra i lägg! Alla påhopp, pekpinnar och hårda kommentarer.
  Jag tycker du kämpar så starkt och ordnar tillvaron så bra för din fina son. Vill bara skicka en hälsning från mig, 42-årig mamma som älskar din blogg.😘

 5. Hej! Vill bara säga att du är en otroligt duktig driven ung kvinna, mamma? Bry dej inte om alla elaka kommentarer! Ville bara säga det/kram

 6. Låter så härligt när du skriver att du ska hem till din indian!!!❤❤❤❤
  Inte illa att ha träffat Kinnaman ju??
  Hoppas det löst sig med Stina & Sture.
  Kram

  • Tack! Ja, han är fin min Indian! <3 hehe! joel var trevlig, sympatisk och glad =) Ja… stina och sture…. Vi jobbar på det. Vi har ett bar upplägg på går <3 Vi utvärderar det just för stunden… tack för omtanken! Kram

 7. Hej! Vill bara säga att du är en otroligt duktig driven ung kvinna, mamma😊 Bry dej inte om alla elaka kommentarer! Ville bara säga det/kram

 8. Hej fina My!
  Jag vill bara att du ska veta att vad du än gör och varför så är det ditt liv och vi som läsare skall bara vara glada att vi får ta del at det. Du är så stark! Och jag håller med alla som skriver att har man inget snällt att säga så skall man vara tyst! Så eftersom jag valt att lämna ett avtryck här så säger jag bara forstätt som du gör vackra och starka My! Kram <3

 9. Hej My
  Avundsjuk människa.
  Strunta i Ann.
  Missnöjd för att hon inte får komma på
  såna even. Ann sköt din egen ekonomi.
  Du är bäst My
  Kram Linda

 10. Låter så härligt när du skriver att du ska hem till din indian!!!❤❤❤❤
  Inte illa att ha träffat Kinnaman ju😃😄
  Hoppas det löst sig med Stina & Sture.
  Kram

  • Tack! Ja, han är fin min Indian! <3 hehe! joel var trevlig, sympatisk och glad =) Ja… stina och sture…. Vi jobbar på det. Vi har ett bar upplägg på går <3 Vi utvärderar det just för stunden… tack för omtanken! Kram

 11. Hej fina My!
  Jag vill bara att du ska veta att vad du än gör och varför så är det ditt liv och vi som läsare skall bara vara glada att vi får ta del at det. Du är så stark! Och jag håller med alla som skriver att har man inget snällt att säga så skall man vara tyst! Så eftersom jag valt att lämna ett avtryck här så säger jag bara forstätt som du gör vackra och starka My! Kram <3

 12. Åh vad trevligt att få träffa honom.,? roligt att du delar med dig av ditt liv. Tack för att jag får hänga med på alla dina härliga saker. ? sköt om dig och din lilla familj. Kram Sara

 13. Hej My

  Avundsjuk människa.
  Strunta i Ann.
  Missnöjd för att hon inte får komma på
  såna even. Ann sköt din egen ekonomi.

  Du är bäst My

  Kram Linda

 14. Åh vad trevligt att få träffa honom.,🤣 roligt att du delar med dig av ditt liv. Tack för att jag får hänga med på alla dina härliga saker. 😘 sköt om dig och din lilla familj. Kram Sara

 15. Åh vilken lyx att få träffa Kinnaman, vem önskar inte att man hade haft ett sådant jobb liksom?
  Följt din blogg sedan många år men aldrig kommenterat förr men vill bara lämna ett litet avtryck och önska dig all lycka till med kärleken, utbildning mm . Samt skriva att du verkar vara en otrolig mamma åt lilleman ?

 16. Åh vilken lyx att få träffa Kinnaman, vem önskar inte att man hade haft ett sådant jobb liksom😄

  Följt din blogg sedan många år men aldrig kommenterat förr men vill bara lämna ett litet avtryck och önska dig all lycka till med kärleken, utbildning mm . Samt skriva att du verkar vara en otrolig mamma åt lilleman 💕

 17. Åh lyllo, jag har en sån där lite tahandom crush på Joel Kinnaman och min dotter en helt annan sorts crush, han är hennes frikort ? Då hon är hemma och vi ser honom på nån film eller tv så sitter vi och suckar båda två fast på olika vis ?
  KUL för DEJ att du fick träffa honom ? här går du omkring och är nykär och har en massa spännade saker på gång medan en annan… ja inte är jag bitter inte *ASG* ? Kram o ha det bäst.

 18. Åh lyllo, jag har en sån där lite tahandom crush på Joel Kinnaman och min dotter en helt annan sorts crush, han är hennes frikort 😉 Då hon är hemma och vi ser honom på nån film eller tv så sitter vi och suckar båda två fast på olika vis 😀
  KUL för DEJ att du fick träffa honom 😉 här går du omkring och är nykär och har en massa spännade saker på gång medan en annan… ja inte är jag bitter inte *ASG* 😀 Kram o ha det bäst.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala? Jag har sagt det innan, och jag...

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala💖 Jag har sagt det innan, och jag...

En Talk Talk Show – Hamburgerbörs – 2019

I samarbete med En Talk Talk Show Mina vänner! Igårkväll var jag tillbak på Hamburgerbörs. Andra...