Sommarerbjudande Ernst!

{ R E K L A M }

IMG_7513

Erbjudande på Ernst✨

Korta veckor, varma dagar och sommarlovsfirande, här går det undan mot sommaren i full fart. Träden grönskar, semestern kommer närmare☺️

Den här helgen har inreda.com 25% rabatt på Ernst Kirchsteiger. Hyllor, bäddset, porslin, vaser mm.

-Jag äääääskar Ernst prylar! 

Rabatten dras automatiskt av på Ernst produkter, du behöver inte ange någon rabattkod. Du hittar sortimentet HÄR

kram🌸

/My Martens 

2 Komentarer

  1. Hej i natten från jobbet, ”(dårarnas paradis”) men alla patienter sover sött, just i natt snarkar dom nått inn i bängen, men tom det tycker man är bra när man jobbar natt, då vet jag att dom lever ???? ????
    har nyss lyssnat på podden, å åter igen gjorde ni det bra?? sen tycker jag även detta var ett modigt avsnitt, just derför att ni är ärliga , iallafall känns det så när man lyssnar, på er, ??❤️ Så fortsätt så! Ha en härlig ”sommar”söndag, själv ska man snart hem och sova.. ( 8:00) perfekt sov väder, regnar gött i Nacka… ???? ni har ju frågat om tips till podden men där är jag lite blank tycker ni gör det galant som det är… deremotskulle jag gärna vilja veta om ni ångrar att ni varit med i småstadsd…/ farmen. Och my’s ensam mamma söker… skulle gärna ville höra lite om det plus minus, och nu efter alla dessa år, hur det var då och nu tex… skulle ni tex göra om det?
    Tack för rabatt, farligt med sånnt när man jobbar natt och man sitter och klickar hem saker ???

  2. Hej i natten från jobbet, ”(dårarnas paradis”) men alla patienter sover sött, just i natt snarkar dom nått inn i bängen, men tom det tycker man är bra när man jobbar natt, då vet jag att dom lever 👍👍🤣🤣 👍👍😂😂

    har nyss lyssnat på podden, å åter igen gjorde ni det bra👍👍 sen tycker jag även detta var ett modigt avsnitt, just derför att ni är ärliga , iallafall känns det så när man lyssnar, på er, 👍😘❤️ Så fortsätt så! Ha en härlig ”sommar”söndag, själv ska man snart hem och sova.. ( 8:00) perfekt sov väder, regnar gött i Nacka… 👍🌺🌺🌺 ni har ju frågat om tips till podden men där är jag lite blank tycker ni gör det galant som det är… deremotskulle jag gärna vilja veta om ni ångrar att ni varit med i småstadsd…/ farmen. Och my’s ensam mamma söker… skulle gärna ville höra lite om det plus minus, och nu efter alla dessa år, hur det var då och nu tex… skulle ni tex göra om det?

    Tack för rabatt, farligt med sånnt när man jobbar natt och man sitter och klickar hem saker 😂😂😂

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...