Sockerfri dag 2! Söndags PW och trädgårdsbrunch.

051016-MyMartens-HermanCaroan-165636-0233

Sändags PW!

Godmorgon!

Sockerfri dag två! Dom första dagarna är alltid svåras för mig, blir typ sugen på ALLT! Men icke! En PW rask takt. Mina övningar jag kört idag för dig som vill ta del av dom. Hittade min parkbänk.

3×25 squats (djupa! )

3×15 bulagarian split squat /ben

3×15 armhävningar mot parkbänk.

3×15 step-Up på bänken

3×15 dips med raka ben på parkbänk.

Avslutningsvis min värsta övning burpees😝 Typ 11 och en halv!

Nu ska jag och Lilleman äta brunch i trädgården. Sen ska jag fortsätta rensa, packa och sortera.

Ni som hänger på med PW och sockerfritt lämna gärna en kommentar, berätta hur det går! Vi ska peppa varandra här inne☺️

 Kraaaaam /My Martens 

16 Komentarer

 1. Kör sockerfritt sedan 4/5 såååå kämpigt ! Men det går bättre och bättre.Slutat bita på naglarna samma datum ( efter drygt 30 års gnagande) och även börjat motionera. Allt går om man vill ( försöker jag intala mig) ☺️

 2. Tjoho!
  En PW på 1h20min i härligt väder ?. Ska bli mer träning senare i em/kväll när värmen lättat här i Spanien ☀️???. Då jag ej tränade igår ??, då får de bli mer idag ??. Kram kram Tina

 3. Hur gör du med Ludwig när du kör pw? Följer han med? Har fyra barn och vet inte riktigt hur jag ska få till det alltid. Kram

 4. Åhh härligt! Kom nyligen in från min pw, får köra dina övningar från en köksstol istället. Tack för inspirationen ?

 5. Äter hyfsat sockerfritt? sen några veckor tillbaka och håller på att träna till ett halvmarathon! För det mesta går det bra men vissa dagar är jobbiga!! Men men..får försöka fokusera på de bra dagarna ? Må gott och Tack för en härlig och ärlig blogg! Kram

 6. Kör sockerfritt sedan 4/5 såååå kämpigt ! Men det går bättre och bättre.Slutat bita på naglarna samma datum ( efter drygt 30 års gnagande) och även börjat motionera. Allt går om man vill ( försöker jag intala mig) ☺️

 7. Tjoho!
  En PW på 1h20min i härligt väder 😊. Ska bli mer träning senare i em/kväll när värmen lättat här i Spanien ☀️🌴🌊😬. Då jag ej tränade igår 🙈😉, då får de bli mer idag 😉😊. Kram kram Tina

 8. Hur gör du med Ludwig när du kör pw? Följer han med? Har fyra barn och vet inte riktigt hur jag ska få till det alltid. Kram

 9. Åhh härligt! Kom nyligen in från min pw, får köra dina övningar från en köksstol istället. Tack för inspirationen 😍

 10. Äter hyfsat sockerfritt😆 sen några veckor tillbaka och håller på att träna till ett halvmarathon! För det mesta går det bra men vissa dagar är jobbiga!! Men men..får försöka fokusera på de bra dagarna 😊 Må gott och Tack för en härlig och ärlig blogg! Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...