Du bara MÅSTE testa detta!

 

// R E K L A M //

IMG_5355

Hej fina!

Nu ska jag göra superduper mycket REKLAM. För denna produkt är en sån där dra-mig-baklänges-så-bra!

(🙏🏻✨🙌🏻🙏🏻👊🏻💥💯🔝)

För några dagar sedan så var jag på Bobbys hårstudio Hos underbara Tilda. Ni som följt mig här inne vet att jag ätit Bobbys Superhair.  👈🏻

( Du kan se före/efter bilder och läsa tidigare inlägg HÄR )

Här ser ni första bilden utan extensions när Tilda tagit ur dom,  INNAN hon färgat och klippt det. Det börjar ta sig! Jag kan ÄNTLIGEN trivas utan löshår!✨🙌🏻

 Alltså mitt tidigare sönderblekta och förstörda hår har börjat växa ut med tjocka nya fräscha hårstrån. Jag har tack vara Superhair fått en ny tjocklek som jag inte har haft på MÅNGA år!

Detta har jag delat med mig av tidigare, med bilder… steg för steg!  Det är både längre men framförallt mycket tjockare nu! Wiiiiiiii!💃🏼

 jag gick ut med folieslingorna när jag skulle köpa mellanål, jag såg hur alla tittade på mig och började skratta. Älskar att känna mig som ett lyckopiller, så kul när man kan bjuda någon på ett skratt…   😝😂Hehe! 

IMG_5357

Spana in både före och efter!

Jag börjar få ut längderna och det ”frissiga” har viv kunnat klippa bort då det vuxit ut nytt FRISKT hår.

Det är ca 5 månader mellan bilderna… alltså, WOW!

IMG_5639 

Detta är kapslar som är bra för BÅDE hår, hud och naglar.💅🏻

Den är framtagen med en starkare dos av det du behöver för att både hår och naglar ska växa. Överlägset bäst på marknaden! Men det är kanske inte så konstigt med tanke på att Bobby har över 20 års branscherfarenhet…  Läs mer om super hair med hans egna ord HÄR 

Min fransstylist märker direktnär det kommer massa (bråkiga😝) baby fransar. Hon suckar högljutt! hehe!😉

Jag brukar gå till kineserna och göra mina naglar…. Det får jag göra oftare och oftare då mina egna naglar börjat växa i samma ökad takt som håret!

Dom är  inte bara för oss kvinnor utan även för män! Detta låter ju nästan för bra för att vara sant… Jag VET!

MEN,  Som vanligt när jag ska testa nya grejer så är jag lite skeptisk innan motsatsen bevisat. Så var det när jag förra året började med dessa också. Jag småflinade lite för mig själv första gången Bobby berättade om dom. MEN skratta bäst som skrattar sist!

-Dom ÄR fantastiska! Jag är GRYMT imponerad! 

 1 burk kostar 399:- Det är värt varenda krona! DOM funkar! Du bara MÅSTE testa detta!

Jag rekommenderar och tipsar gärna om grejer här inne, men bara för saker som jag kan stå för, och det kan jag verkligen göra☺️

MEN, mitt personliga råd till dig, är att äta dubbla tabletter första månaden. Det gjorde jag…. i 6 veckor åt jag dubbel dos. Sedan efter dosering. Sen kan jag också rekommendera att du forsätter att äta dom får bästa effekt ✨🔝

Är du trött på ditt frasiga och kanske slitna hår? Gör något åt det…….. börja ÄTA dessa NU, Klicka hem dom HÄR  👈🏻

Käka dom ett par veckor och skriv sedan ärligt till mig vad du tycker… ☺️

IMG_5367 IMG_5368

-Hur snyggt!?

Mitt egna hår, med denna tjocklek! Sååååååå happy! Ska köra utan löshår ett tag ni. Tucker det se fräscht och modern ut ☺️ 

Tack bästa Tilda för både klipp och färg! Är såå nöjd med min nya kalla blonda färg!🙏🏻👌🏻 Tilda är grym  💖

Nu ska jag mysa med min Lilleman som kommit hem❤️

Kram och gonatt….

/ My Martens

PS: Om DU vill boka tid på Bobbys salong, eller läsa hans BLOGG kicka in på  www.bobbyoduncu.se

 

56 Komentarer

 1. Du är så fin i ”eget hår”, ser så fräscht och välskött ut.
  Jag vet inte hur man ska säga men det är som att DU kommer fram mer utan extensions, lösfransar och smink. Din naturliga skönheten kommer fram och man ser dej istället för att du blir en i mängden av ”hollywoodfruar look alikes”.
  Hoppas du och lilleman får det riktigt bra i ert nya hem, grymt imponerad av ditt beslut och din förmåga att resa dej och kämpa vidare trots många motgångar! Jag hejar på dej!

 2. Hej fina My!
  Ditt hår är verkligen jättefint! Jag testade för ett tag sedan dock en annan sort, köpt på naturapoteket, och fick också helt ok resultat (även om Bobbys säkert ger bättre) MEN jag gick upp i vikt! Pratade med personalen på naturapoteket som då berättar att det är väldigt vanligt när man äter sådan som ger effekt för hår/naglar! Du har ju flera ggr skrivit om din viktuppgång så det kanske kan ha med det att göra, precis som de va för mig!? Kram söta

  • Vad hette den sort som du använde?
   Skulle behöva få bättre kvalité på håret + viktuppgång – så det vore kanske perfekt för mej!

  • Man går ju inte upp i vikt av några piller, men de kanske ger ökad aptit, och därmed högre kalori-intag som ger viktuppgång, men lite konstigt att inte fler upplever det om det stämmer ??

 3. Du är så fin i ”eget hår”, ser så fräscht och välskött ut.
  Jag vet inte hur man ska säga men det är som att DU kommer fram mer utan extensions, lösfransar och smink. Din naturliga skönheten kommer fram och man ser dej istället för att du blir en i mängden av ”hollywoodfruar look alikes”.
  Hoppas du och lilleman får det riktigt bra i ert nya hem, grymt imponerad av ditt beslut och din förmåga att resa dej och kämpa vidare trots många motgångar! Jag hejar på dej!

 4. Hej fina My!
  Ditt hår är verkligen jättefint! Jag testade för ett tag sedan dock en annan sort, köpt på naturapoteket, och fick också helt ok resultat (även om Bobbys säkert ger bättre) MEN jag gick upp i vikt! Pratade med personalen på naturapoteket som då berättar att det är väldigt vanligt när man äter sådan som ger effekt för hår/naglar! Du har ju flera ggr skrivit om din viktuppgång så det kanske kan ha med det att göra, precis som de va för mig!? Kram söta

  • Vad hette den sort som du använde?
   Skulle behöva få bättre kvalité på håret + viktuppgång – så det vore kanske perfekt för mej!

  • Man går ju inte upp i vikt av några piller, men de kanske ger ökad aptit, och därmed högre kalori-intag som ger viktuppgång, men lite konstigt att inte fler upplever det om det stämmer ??

 5. Håller med tidigare kommentar från Magdalena! Du är så fint naturlig utan löshår och fransar. Du ser ung och fräsch ut! Även om jag inte alls känner dig privat så känns det som du börjar komma ut ur ditt skal.. Kanske ett skal som varit där som ett skydd från allt tufft du gått/går igenom. Nu ser vi den sanna My! Keep it up! ?? Varm kram Anna

 6. Håller med tidigare kommentar från Magdalena! Du är så fint naturlig utan löshår och fransar. Du ser ung och fräsch ut! Även om jag inte alls känner dig privat så känns det som du börjar komma ut ur ditt skal.. Kanske ett skal som varit där som ett skydd från allt tufft du gått/går igenom. Nu ser vi den sanna My! Keep it up! 👍💕 Varm kram Anna

 7. Men när är efterkortet taget? Förekortet hade du som ett 5 månader gammalt kort i januari. I så fall har du väl ätit pillerna närmare ett år nu?

  • efter kortet är taget här om dagen… =) Nu i fredags. Före bilden förra gången innan jag satte i extensions ca fem månader sedan. jag började äta kapslarna för första gången förra året. Hade uppehåll ett par månader och började äta doks igen =)

 8. Men när är efterkortet taget? Förekortet hade du som ett 5 månader gammalt kort i januari. I så fall har du väl ätit pillerna närmare ett år nu?

  • efter kortet är taget här om dagen… =) Nu i fredags. Före bilden förra gången innan jag satte i extensions ca fem månader sedan. jag började äta kapslarna för första gången förra året. Hade uppehåll ett par månader och började äta doks igen =)

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...