Word! In och läs…

IMG_5645

No one puts baby in the corne✨👊🏻

Dream big, work hard, stay focused and surround yourself with good people ❤️

Det finns människor som väljer att se problemen istället för möjligheterna. Det finns dom som låter motstånd stå i vägen för drömmar, mål och visioner. Det finns dom som önskar istället för att göra. Det är bara DU som kan skapa din framtid. Det är bara DU som kan ta dig dit du vill. Jag säger inte att det är enkelt eller att det kommer vara lätt.

Det är ingen idé att ”vänta på bättre tider”. Vi lever bara en gång…. här och nu.

Det är bara DU som skapar ”bättre tider”. Jag har på ren svenska haft ett jäkla skit år! Ett år som kommer gå till historien som bland det värsta jag  varit med om. Men allting händer av en anledning… det gäller bara att väga vara ärlig mot sig själv, rannsaka sig själv. Möta sin egen blick i spegeln och fundera på vad man kunnat göra annorlunda, vad man i framtiden kommer att göra annorlunda. Just, tack vare tidigare erfarenheter.

Ett av mina starkaste motton är att alla kan vi göra fel. Ett misstag är helt okay. Men en gång! Jag gör aldrig samma misstag två gånger! DET är min styrka. Både privat och proffesionellt. (Gäller allt utom fortkörningar 🙈😬)  

Jag tror på att vända sina motgångar till en erfarenhet på ett positivt sätt.. Det är lättare sagt än gjort. Men allting är möjlighet! Med rätt inställning kan man komma hur långt som helst! ✨

Jag själv har utvecklats enormt genom livet. Det senaste året tuffaste till mig rejält. Men tack vare artiga varit på botten, kravlat runt och sedan vänt. Så har jag hittat MIN väg. En helt ny fas står framför mig. Jag kommer föra förändringar på alla plan. Du kommer förstå längre fram….. 😉

Men från mig till dig…. Låt ingenting stoppa dig! 🌟

/My Martens

Ps: fick ett trevligt telefonsamtal om att jag väntar blomsterbud imorgon…. ☺️🌸 Så spännande!

Posted in: Vardag
Kommentarer (50)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.