Lördagsmys en tisdag!

IMG_5652

 

 

Hej fina! Nu grönskar det i träden 🌸 Magiskt! Dofterna, känslan, luften… Det är vår!!!! Nästan sommar! Lilleman och jag tog en promenad genom mysiga Sigtuna. Folk var goda, positiva och alla verkade vara på strålande humör ☺️

Det måste ju bara vara vädret? Eller vad tror du? 

 

IMG_5659

Jag gick förbi våran lokala blomsterbukett. Så mysigt! Lilleman tycker att vi ska köpa en ny butik på öland ☺️Sötnöt! Han är så omtänksam… Nedan ser du Salvia, osteospernum, Cosmos, Strandnejlika och en pense pelargon ☺️

IMG_5660

IMG_5663 IMG_5664 IMG_5667 IMG_5668 IMG_5671 IMG_5672

Ikväll ska vi ha ”lördagsmys”. Det är nämligen så att Lilleman ska flyga ner till sin pappa redan imorgon igen. Så vi missar värst lördagsmys i helgen☺️

Jag ska till Gotland, då mina grannar Julia & David ska gifta sig👰🏼🤵🏼

Insåg idag att det inte fanns några biljetter kvar på Tors/fre. Så det fick bli redan imorgon…. nästa vecka har han avslutning på förskolan här. Så då får han komma upp redan onsdagkväll igen☺️ Vi kommunicerar bättre än någonsin gällande Ludvig, vi ger och vi tar, med fokus på HAND bästa. Nu får han vara med på fotbollen på öland, och sin avslutning här nästa vecka✨ 

IMG_5689

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hur gott?😍🙈😜

Nu går jag offline resten av kvällen… imorgonbitti ska vi äta frukost på Arlanda ☺️

Kram på dig!

/My Martens 

IMG_5692

Posted in: Vardag
Kommentarer (5)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.