NYTT PODDAVSNITT! Beach 2017? eller?

{ R E K L A M }

För våran egna podd, på I LIKE RADIO 🎙

IMG_5696

För bövelen, det är ju tisdag! Nytt poddavsnitt ligger ute sedan i söndags 🙈😂

”VIKTNEDGÅNG ELLER BÄTTRE FORM” 
Vad är sunt och var är osunt? Vad är det egentligen man menar med uttrycket ”Beach 2017”? Är det att tappa vikt eller att förändra sin livsstil? Och vad är skillnaden?

I veckans poddavsnitt diskuterar Jag och Åza vad som egentligen händer med kroppen och knoppen när man går upp- eller ned i vikt, och hur man ska tänka om man vill se en förändring.

Åza avslöjar dessutom en hemlig last som fått hennes homeopat att gå i taket och jag berättar om mina 15 kg som jag gått upp  på mindre än ett år…

In och LYSSNA HÄR 👈🏻 PS: Åza ÄR envis som en Åzna 🐲image

29 Komentarer

 1. Ah, nu inser jag att jag ligger några poddavsnitt back, jag vet vad jag ska göra i helgen, ut på pw och ta lite tid för mig själv så jag kan lyssna ikapp ? Annars kan jag alltid skylla på att magen behöver lite vila så kan jag krypa undan antingen i solen eller sängen haha
  http://www.lotte4.blogspot.se

 2. Har precis börjat en 2 veckors diet med nutrilett, har du några bra tips på magträning under tiden jag kör detta?

  • Långa promenader, ett glas citron vatten på morgonen kan vara ett bra tillägg. Bas övningar som tex utfall, squats, två gånger plankan (vanlig, sida plus sida) Avsluta gärna med montain climbers tex =) -Lycka till! Kram

 3. Ah, nu inser jag att jag ligger några poddavsnitt back, jag vet vad jag ska göra i helgen, ut på pw och ta lite tid för mig själv så jag kan lyssna ikapp 😉 Annars kan jag alltid skylla på att magen behöver lite vila så kan jag krypa undan antingen i solen eller sängen haha
  http://www.lotte4.blogspot.se

 4. Har precis börjat en 2 veckors diet med nutrilett, har du några bra tips på magträning under tiden jag kör detta?

  • Långa promenader, ett glas citron vatten på morgonen kan vara ett bra tillägg. Bas övningar som tex utfall, squats, två gånger plankan (vanlig, sida plus sida) Avsluta gärna med montain climbers tex =) -Lycka till! Kram

 5. Hej ?
  Har för mig jag läste nåt tips i nåt inlägg om att få huden att dra ihop sig vid stor viktnedgång? Eller minns jag fel? Typ om det var nån träning eller nåt liknande…
  Kram

 6. Hej 🙂
  Har för mig jag läste nåt tips i nåt inlägg om att få huden att dra ihop sig vid stor viktnedgång? Eller minns jag fel? Typ om det var nån träning eller nåt liknande…
  Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Multimammornas sista avsnitt =) God jul! I Like radio

JULAFTON 24/12 2017 Julglädje eller julångest? I söndagens avsnitt av MULTIMAMMORNA så pratar vi om...

Multimammorna – I like radio – Johan Andreas Larsson

  Hej fina! Detta avsnitt kom ut förra söndagen. För sig som inte lyssnat så...

Annika Ljungberg – Veckans gäst i MultiMammorna

Veckans gäst MULTI MAMMORNA: Annika Ljungberg    i dagens avsnitt så har vi Annika Ljungberg som...