OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej fina!

Detta avsnitt kom ut förra söndagen. För sig som inte lyssnat så är det dags att gå in och göra det 😄  

Denna veckan har vi haft din besök i studion! Av en kille jag gillar skarpt! 

Johan Andreas Larsson; influencer från södra Sverige inflyttat till Sthlm i vuxen ålder. Han har  mer än 100 000 följare på Instagram, bloggar sedan över tio år, är modell och musiker, en förebild och inspiratör…. En perfekt gäst för MultiMammorna.

Johan, Åza och jag diskuterar influencers som yrkesgrupp. För många en annorlunda bransch, samtidigt som majoriteten börjat förstå vad det egentligen handlar om. 

Vi pratar om det härliga med yrket men också om svårigheterna, motgångarna och de oskrivna reglerna.

Johan ger dessutom oss  sina exklusiva tips på hur man lyckas nå framgång i sociala medier och vad man bör tänka på som influencer. Jag personligen som börjat lära känna Johan privat, gillar hans tänkt. Samverkan, att lufta varandra och hjälpas åt! Inte helt vanligt i denna ganska så ytliga bransch…. 

I Åzas favoritpunkt ”Veckans pojkvän” avslöjar jag en sida jag försöker acceptera hos min Jonas, Åza berättar om när Tobias gjorde något hon hade haft svårt att göra för honom och Johan delar med sig av hur han träffade sin John❤️

In och lyssna HÄR 

kram

/My Martens 

IMG_7741 IMG_7746

Kommentarer (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.