IMG_8668

När det inte blev som man tänkt sig!

Vi packade väskan och körde till sigtuna igår, som planerat. 

Som vi längtat, både efter sigtuna men framförallt grannarna. Julia & David, polly & Pixie. Marie & Emilia o isabelle. Julbak och umgänge stod på schemat… vi skulle sova över hos David & Julia. Ta en lång catchup och låta barnen leka ☺️

Men vi han knappt komma in hos D&J förrän det gick snett… bara några minuter senare så slog den till! 

David var på övervåningen för att lägga lilla Pixie för eftermiddagslur. Men hon började kräkas! Vinterkräksjukan  slog till 🤢🙈 Stackars liten! 💖

Så jag, Marie och barnen flyttade över oss till henne. Marie bor i lägenheten ovanför våran gamla lägenhet… vi saknar både lägenheten och sigtuna! 

Maries ena dotter har diabetes, så just magsjuka/kräksjuka undvika om det går…  Men vi gjorde det bästa av situationen och lekte, umgicks ett par timmar och åt tillsammans…

 SÅ TYPISKT!!! Vi har sett fram emot detta i veckor! Allihopa 😂🙈

IMG_0220 IMG_0221 IMG_0222 IMG_0223 IMG_0224 IMG_0225

Så nu vaknad vi hemma istället, hos Jonas. Vi har myst och tittat på Nyhetsmorgon. Man hyllar Kent. Det är exakt ett år sedan deras sista konsert. Man bakar julgodis, och pratar frustrerad. Nymo är mysigt! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lilleman, Sture och stina har myst hela morgonen! Mysigt det också…

även om vi hellre hade vaknat i sigtuna just idag 😝

IMG_0227

vi ska ta en promenad ner till sjön. Solen skiner och vi vill njut av vädret! Sen ska vi en sväng till täby centrum för att Ludvig ska få handla julklapp till Jonas och katterna  ☺️

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi firar 3:e advent senare… när Jonas kommit hem från spelning.. Nu adventskalendern innan jumllappsshopping.

IMG_0233 IMG_0234

Vi hörs sen!

Kram

/My Martens

Posted in: Vardag
Kommentarer (11)
 • Susanna

  Åh nej, krya på!! Blir illamående av bara tanken! Mina barn har klarat sig än, peppar peppar! kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • Alexandra

  Alltså kissarna är ju bara sååå söta. Det är ragdolls va? Ja hur som så är de väldigt söta. Blir ju lite smått frestad. Var väldigt inne på att skaffa ragdoll för några år sedan. Nu är jag mer inne på norsk skogkatt eller maine coon. Men får väl ”nöja” mig med mina tre huskatter ett tag till. Och det är ju inte det sämsta. Men är tur att jag har min sambo annars hade jag nog blivit en riktig crazy cat lady. ?

  • My

   ja, det är ragdolls =) haha! jag förstår vad du menar….. =) Kram

   • Alexandra

    Då kom jag ihåg rätt då. ? Är med i en maine coon grupp på Facebook och det är inte hälsosamt. Dyker ju upp kattungar där hela tiden som jag vill ha. Tyvärr har jag inte de pengarna just nu. Men titta och drömma kan man ju alltid göra. ? Kram

 • Susanna

  Åh nej, krya på!! Blir illamående av bara tanken! Mina barn har klarat sig än, peppar peppar! kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • Alexandra

  Alltså kissarna är ju bara sååå söta. Det är ragdolls va? Ja hur som så är de väldigt söta. Blir ju lite smått frestad. Var väldigt inne på att skaffa ragdoll för några år sedan. Nu är jag mer inne på norsk skogkatt eller maine coon. Men får väl ”nöja” mig med mina tre huskatter ett tag till. Och det är ju inte det sämsta. Men är tur att jag har min sambo annars hade jag nog blivit en riktig crazy cat lady. 🙂

  • My

   ja, det är ragdolls =) haha! jag förstår vad du menar….. =) Kram

   • Alexandra

    Då kom jag ihåg rätt då. 🙂 Är med i en maine coon grupp på Facebook och det är inte hälsosamt. Dyker ju upp kattungar där hela tiden som jag vill ha. Tyvärr har jag inte de pengarna just nu. Men titta och drömma kan man ju alltid göra. 🙂 Kram

 • Katarina

  Jag är så tom just nu, kl 17.00 idag gick min älskade katt bort, endast 3,5 år. Insjuknade hastigt i fredagsnatt med kräkningar. Lite bättre i morse då han drack vatten och åt lite torrfoder men sedan gick det snabbt. När vi kom in till veterinären så hade han kramper. De kunde inte rädda hans liv och nu fattas han mig så otroligt mycket, det sliter i bröstet. Förstår nu hur du kände dig när din älskade hund gick bort, det gör ont, mycket ont. Kram!

 • Katarina

  Jag är så tom just nu, kl 17.00 idag gick min älskade katt bort, endast 3,5 år. Insjuknade hastigt i fredagsnatt med kräkningar. Lite bättre i morse då han drack vatten och åt lite torrfoder men sedan gick det snabbt. När vi kom in till veterinären så hade han kramper. De kunde inte rädda hans liv och nu fattas han mig så otroligt mycket, det sliter i bröstet. Förstår nu hur du kände dig när din älskade hund gick bort, det gör ont, mycket ont. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.