Åzas rättegång, nytt poddavsnitt. Knölar bakom öronen?

IMG_8872

Hej fina!

Gud vilken konstig vecka!

FÖRRA söndagen, dvs på min 30 årsdag när Jonas gick ner på knä… ja, då låg allt fokus och allra känslor just där. Jag  befinner mig fortfarande på rosa små moln. Jag går fortfarande runt och småler för mig själv och är sådär fånigt glad. Nu börjar en ny period i livet.. 

Men, förra söndagen släpptes ett nytt poddavsnitt med Multimammorna. 

Åza är en vän sedan många år. Vi har varit med om både det ena och det andra.

Men detta tar priset!!! Denna galning är ju banne mig inte riktigt klok!!!! Du som följer oss sedan tidigare har fått ta del av en del påhitt hon ställt till med. 

Åza har blivit stallad och trakasserad under en låååång period! Stalkern har även ringt mig, ”varnat” mig för att Åza skulle ta livet av sig osv… Stalkern har ringt runt till flera gemensamma vänner, samt Åzas föräldrar. Skrämmde stackars Åzas mor på ett obehagligt sätt!  Hon har gått över gränsen grovt!

Skickat poliser hem till Åza, en insatsstyrka kom dit då det påstods att barenen var i fara…  ja, det ena sjukare än det andra, Nu förra veckan så var det dags för rättegång. Åza skulle för första gången möta kvinnan som vi kallar för ”trollet”.

In och lyssna på sista poddavsnittut HÄR 

Men till detta och alla andra troll där ute! Det goda vinner alltid!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu min vän, har jag haft morgonmys med Jonas och kissarna. Jag ska åka ut till Älvsjömässan, möte upp Sabina gå in på Fitnessfestivalen. hälsa på sponsorer och samarbetspartner =)

IMG_9503

En fråga. jag nämnde att min hals svullnade upp i tisdags. Jag satt på akuten. Fick andingsbesvör som man åtgärdade på Danderyd, slussades vidare till karolinska och blev sen hemskickad med repet på antibiotika och en remiss till tandläkare (??) Tydligen så hade jag en tandinfektion.

MEN, knölen i halsen är kvar. den är mindre, men det är en knöl under hakan, Nu har jag fått 4 till knölar bakom höger öra. Samt en framför. Jag har ingen feber sedan i onsdags. Men är fortfarande öm och trött. jag vet sedan tidigare att det kan ta några dagar innan antibiotikan hjälper…. men det skrämmer mig att det kommer nya knölar. Jag känns inte igen mig själv i kroppen! Vad tror du att det skulle kunna vara? Är det ”bara” en tandinfektion? (har remiss till tandläkaren på mån) Eller varför fortsätter det? Kanske har du liknande erfarenheter? Känns ju sådär att åka in till akuten igen… sist hade jag andnöd och det blev bråttom, nu är det inte akut på samma sätt! Men jag är livrädd att det är något farlig! 

Nu ska jag vina av Jonas. han ska flyga till Finland på jobb. Vi hörs senare!  Tips tas gärna emot!

Kram

/ My Martens 

16 Komentarer

 1. Det kan vara lymfknutor som svullnat upp pga infektionen. Förmodligen inget farligt, men gå och få dem påkända av en läkare om de inte lägger sig av sig själva. Kram

 2. Det kan vara lymfknutor som svullnat upp pga infektionen. Förmodligen inget farligt, men gå och få dem påkända av en läkare om de inte lägger sig av sig själva. Kram

 3. Det låter som spottkörtlar som svullnat upp o hänger ihop med din infektion som du har i kroppen. Avvakta några dagar till o sök hjälp om det inte försvinner. Tror ointe tandläkaren är rätt instans, men du får väl se på måndag. Hälsning från tanten?

 4. Det låter som spottkörtlar som svullnat upp o hänger ihop med din infektion som du har i kroppen. Avvakta några dagar till o sök hjälp om det inte försvinner. Tror ointe tandläkaren är rätt instans, men du får väl se på måndag. Hälsning från tanten😊

 5. Lymfknölar är kroppens reaktion på en infektion oftast. Du ska se dom försvinner snart, men pilla inte för mkt på dom för då retar du dom och dom växer.

 6. Svullna lymfkörtlar i samband med dental infektion är ganska vanligt. Boka tid hos en tandläkare som kan göra en ordentlig undersökning innan du går vidare inom vården.
  Lycka till!

 7. Lymfknölar är kroppens reaktion på en infektion oftast. Du ska se dom försvinner snart, men pilla inte för mkt på dom för då retar du dom och dom växer.

 8. Svullna lymfkörtlar i samband med dental infektion är ganska vanligt. Boka tid hos en tandläkare som kan göra en ordentlig undersökning innan du går vidare inom vården.
  Lycka till!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Multimammornas sista avsnitt =) God jul! I Like radio

JULAFTON 24/12 2017 Julglädje eller julångest? I söndagens avsnitt av MULTIMAMMORNA så pratar vi om...

Multimammorna – I like radio – Johan Andreas Larsson

  Hej fina! Detta avsnitt kom ut förra söndagen. För sig som inte lyssnat så...

Annika Ljungberg – Veckans gäst i MultiMammorna

Veckans gäst MULTI MAMMORNA: Annika Ljungberg    i dagens avsnitt så har vi Annika Ljungberg som...