Fitnessfestivalen, julbak och lördagsmys …

fitnessfeatvelen, julbak, spontanmiddag och lördagsmys! 

IMG_9561

Hej från sängen!

Ligger just nu framför tvn. Surar för att TV4 är spårlöst borta?!!!! Kanalerna är huller om buller?! 

Ringde Jonas.

Som befinner sig i Finland efter två flygresor, en lång bilfärd och på resande fot sedan imorse. Dom ska gigga ikväll. Jag Vet inte riktigt vad jag förväntade mig att han skulle göra där bortifrån🙈😂 jag är sjukt oteknisk och hoppades att han skulle ha något svar…. Men icke!

jag ville ju se på Så mycket bättre ju….. 😝

Nåja. Inte mycket att sura för. I förmiddags mötte jag upp sabina, vid Älvsjö mässan.

Den årliga Fitnessfeativelaen är igång.

Möten med samarbetspartner, lite spaning på trender och nyheter inom träningsbranchen. Sen är det ju alltid kul att träffa branschkollegor.

Men.

Satan i gatan vilket tempo! Discomusik på hög volym, olika musik från alla håll. House, R&B, pop, you name it! 60-70 % av montrar med piller och pulver. Långa köer till gratis prylar och outlet.

Ett gäng med spänniga ”byggare”, blandat med anabola killar som HELT tappat begreppet fitness/body builder. Min iakttagelse skrämde mig. Så långa som endast fokuserar på det yttre istället för helhetshälsan. 

Jag VET hur våran bransch ser ut. Jag vet. Alla vet. Men nu var det många byggare samlat på en och samma plats, som satte igång mina funderingar….

Att vara kroppsbyggare kräver både disciplin, psyke och ett jäkla pannben! DET har jag ingenting emot. Jag beundrar dessa människor som gör dessa uppoffringar, och verkligen satsat på det som dom brinner för!

Jag själv skulle ALDRIG kunna gör det som krävs för att tex bli fitness tävlande! Jag tycker för mycket om det goda i livet 😄

Men allting handlar om en balans. Man ska göra det som får en själv att må bra. 

En fråga jag analyserar mycket just nu. VAD är det som får mig att må bra. Vad ger mig energi. Hur ska jag hitta en helhetsbalans som passar mig, min familj och min framtid ❤️ (Nu syftar jag både på träning, jobb och privat) 

VAD FÅR DIG ATT MÅ BRA? 

Har du ställt dig den frågan? Och verkligen tänkt efter? Om inte, gör det…. 

IMG_4687

inne på mässan fanns min favorit kaffebil 😍 Samma kaffe som vännerna på Ölands Choklad har nere på Öland. Samma kaffebil som står vid MTGs entré där vi poddar. Samma kaffe jag själv haft hemma under flera år. (på den gamla goda tiden när jag hade värsting-kaffe maskinen 😝😇)

SÅ GOTT!

Jonas om du läser detta… då vet du vad jag önskar mig i julklapp😇🙋 hehe!

Det finns kaffe och sen finns det kaffe…

IMG_9548

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sabina med sin ena tvilling ❤️ Väldens tålmodigaste treåring!

Vi Hälsade på i Power plate montern. Funderar på att testa det när jag ska komma igång med min träning igen…

IMG_9549 IMG_9554

Sabina med världen starkaste man! Alltså han tar 325 kilo (!?!?!) gånger 15 rep i knäböj!

Det är ju helt sinnesjukt!

Hur jag vet det är för att jag blev nyfiken och kikade igenom hans Instagram… satan-i-gatan så stark han är!!! 

IMG_9571

Skulle precis köra hem, när jag ringde Kin. Som för en gångsskull svarade på första signalen (ytterst sällsynt 😂💖) OCH hon var hemma på Lidingö.

Alban är iväg och spelar (som vanligt). Jag har aldrig fattat det där uttrycket ”musik änka”, men det gör jag nu! 

Men vi hade mysigt ändå, det blev tjejmys med julbak och tacos 😊 

IMG_9555 IMG_9557 IMG_9559

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En öppenspis är verkligen mysigt! 

IMG_9566 IMG_9569

Tjejerna gjorde fina pepparkakor till mig 💖 Nästa vecka ska jag julbaka med Lilleman…. längtar!!!!!!! 

IMG_4638

Nu ska jag gosa med kissarna och föröka hitta en  ta dom bra film att somna till….

kram och Gonatt….. och du, TACK för att du finns 💖

/My Martens 

 

24 Komentarer

 1. Åh låter som en mysig dag.? ja tekniken är bra när det fungerar ? sjukt oteknisk själv också. ? hoppas du får en fin första advent. Kram Sara ?

 2. Åh låter som en mysig dag.😀 ja tekniken är bra när det fungerar 😂 sjukt oteknisk själv också. 😊 hoppas du får en fin första advent. Kram Sara 💕

 3. Åh fogarolli. Hur söta är inte de små bilarna som de säljer kaffe från? ? Har som tradition att köpa minst en chai latte från dem när jag är på Sweden Rock Festival. Tror faktiskt inte att jag har sett dem någon annanstans än just där. Tyvärr får jag väl säga.

 4. Åh fogarolli. Hur söta är inte de små bilarna som de säljer kaffe från? 🙂 Har som tradition att köpa minst en chai latte från dem när jag är på Sweden Rock Festival. Tror faktiskt inte att jag har sett dem någon annanstans än just där. Tyvärr får jag väl säga.

    • Det är ingenting som jag sammanställer här inne =) jag jobbar med många båda 17 och nu även under 18 =) Håll utkik helt enkelt.. Du har ingen nytta av att veta vem eller vilka jag jobbar med. Alla samarbeten ser olika ut =) kram

     • Förstår inte varför man inte vill tala om vilka man samarbetar med det borde väl både personen som gör reklam och företaget vara intresserade av annars är det väl inte så mycket ide. Men jag ska hålla koll de går jag läser här så får vi se vad som dyker upp.

     • Det är en lång historia =) Spelar inte dig någon roll vilka jag samarbetar med, det hjälper dig inte =) Även om du är intresserad av branschen generellt. Ala samarbeten ser olika ut. Det kommer dyka upp i olika former =) Jag kräver inte att du ska förstå, denna branschen är en djungel innan man är insatt…. =)

    • Det är ingenting som jag sammanställer här inne =) jag jobbar med många båda 17 och nu även under 18 =) Håll utkik helt enkelt.. Du har ingen nytta av att veta vem eller vilka jag jobbar med. Alla samarbeten ser olika ut =) kram

     • Förstår inte varför man inte vill tala om vilka man samarbetar med det borde väl både personen som gör reklam och företaget vara intresserade av annars är det väl inte så mycket ide. Men jag ska hålla koll de går jag läser här så får vi se vad som dyker upp.

     • Det är en lång historia =) Spelar inte dig någon roll vilka jag samarbetar med, det hjälper dig inte =) Även om du är intresserad av branschen generellt. Ala samarbeten ser olika ut. Det kommer dyka upp i olika former =) Jag kräver inte att du ska förstå, denna branschen är en djungel innan man är insatt…. =)

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...