IMG_5591

Hej fina!

Jag stannade kvar ute nästan hela dagen… Tills solen gömde sig bakom molnen. Klockan var ca 16:30 och jag hade hunnit njuta i solen många timmar. Tänk om detta underbara väder kan få hålla i sig! Hoppas, hoppas hoppas!🙏🏻☀️

Jag och grannarna umgås en hel del. Det är lixom lite ”öppet hus” känsla. Vi kommer och går mellan varandra. Mysigt 💕

Jag satt några timmar i telefonen. Planerar min kommande flytt… Planerar min framtid. Det har hänt så otroligt mycket i mitt liv senaste åren. Speciellt det sista. Jag har sakta men säkert börjat landa.Nu fokuserar jag på hälsan, att verkligen få vila och återhämta mig. Denna veckan har jag ”krupit” ut mitt skal och varit på några event, träffat vänner… Skönt. Imorgon ska jag till läkaren igen. Senare i veckan ska jag till psykologen. Alltså Varför tog det så många år för mig att förstå HUR bra och utvecklande KBT är. 

Jag står inför stora förändringar igen.

 Flytten är en omfattande förändring. Idag har jag lagt några timmar till att försöka organisera upp allt. Just det praktiska. Jobb, vardag…  och några andra ”små” nödvändiga saker. Jag tänker mycket på min framtid. Jag har alltid haft mål, drömmar och visioner. Vad ska jag göra, vilken väg ska jag gå. HUR ska jag ta mig dit…

Jag har både kortsiktiga och långsiktiga mål.

Nu har jag haft ett år som jag ser lite som ett ”hack i skivan” ett år som har kostat mig blod, svett och tårar. Jag har kämpat, och krigat… Jag tappade nästan bort mig själv… Det var inte långt ifrån att jag lät mig krossas. Men på något sätt så lyckades jag att hålla mig uppe. 

Nu för exakt ett år sedan var det som värst. Innan konkursen, pressen ifrån alla håll. Mitt fokus låg på att göra rätt för mig hos alla leverantörer, Skatteverket osv.. jag försökte avsluta med flaggan ”i topp”. Jag och banken tog smällen. Jag kunde inte gjort på annat sätt där och då. My’s Blommor gick i graven 💔Tio år av hårt arbete i både med och motgång. Min ”bebis” mitt förteg. SAMTIDIGT så kraschade mitt privatliv och häxjakten blev värre än aldrig förr. Cancern drabbade min familj igen…. och farfar gick bort. Likt tt brutet räkenskapsår så var 2016/2017 inte mitt år. 

 Nu med distans så kan jag se tillbaka på den tiden och lära mig extremt mycket. jag är faktiskt ganska stolt över hur jag hanterar saker under stress och press. Många mänskor hade kastat in handsken för längesen. Jag får höra av en del nättroll att jag är en ”offerkofta”.

Jag småler lite för mig själv när jag läser det. För är det någonting som jag inte är… så är det just ett offer. Jag har TROTS motgångar, sorg och en livskris aldrig gnällt, eller beklagat mig. För HUR tungt det än är… så strävar jag alltid framåt. Den som säger/skriver något annat vet inte bättre. 

Dessa motgångar har också gett mig en erfarenhet. Alla motgångar blir ju till erfarenheter. Sen är det upp till var och en att förvalta dom på bästa sätt.. Jag ska samla min erfarenheter och ta med mig dom som en styrka i kommande karriär.

Att genomgå en konkurs är oroligt utvecklande.

Jag börjar känna mig redo för nästa steg.

Att fortsätta jobba mot mina mål och visioner. Nu börjar detta inlägget låta lite flummigt. jag hör det… MEN, jag är i en förändringsfas. Du kommer att förstå om ett tag. Några månader… 

IMG_5569

Världens goaste lilla Pixie 💖

  Julia och  Polly 💖

Min fina vän ska gifta sig i helgen. Så till helgen blir det bröllop på Gotland ❤️

IMG_5575 IMG_5611 IMG_5621

Vi hörs sen…  Missa inte mitt erbjudande i förra inlägg..

Kram / My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (67)
 • Maria

  Hej My!
  Är du gravid? Inget illa menat men fick en känsla av att du kan vara det. Lycka till med din flytt till Öland.

 • Lina

  Bra jobbat och kämpat! Du har ingen offerkofta men är handlingskraftig! Vissa blir avundsjuka troll, jag blir inspirerad och hoppas att det kommer ge mig kraft att justera lite i mitt liv. Jämför jag med dina förändringar så är det jag behöver endast justeringar men dock svårt ändå?

  • My

   Hej lina! Ja… justeringar är inte alltid lätt att få till. Omge dig med folk som ger dig energi och försök att fokusera på målen…. kram ❤️

 • Lotte

  Ååååå va kul med bröllop ? Jag och mannen har varit gifta i 4år i sommar och jag hoppas ni får en lika solig dag som vi fick.
  Kramar
  http://www.lotte4.blogspot.se

 • Lena

  Tycker definitivt inte du tar på dig nån ’offerkofta’. Du om nån går vidare i allt som har hänt dig. En som har offerkofta fastnar o går inte vidare ?

 • Malin

  Stor kram till dig?Som du sliter med dig själv för o få ihop allt,hoppas så att du kommer till rätta nere på Öland sen,de är du verkligen värd!
  Ha en fin vecka❤️
  Kram

 • Maria

  Hej My!

  Är du gravid? Inget illa menat men fick en känsla av att du kan vara det. Lycka till med din flytt till Öland.

 • Lina

  Bra jobbat och kämpat! Du har ingen offerkofta men är handlingskraftig! Vissa blir avundsjuka troll, jag blir inspirerad och hoppas att det kommer ge mig kraft att justera lite i mitt liv. Jämför jag med dina förändringar så är det jag behöver endast justeringar men dock svårt ändå😊

  • My

   Hej lina! Ja… justeringar är inte alltid lätt att få till. Omge dig med folk som ger dig energi och försök att fokusera på målen…. kram ❤️

 • Lotte

  Ååååå va kul med bröllop 🙂 Jag och mannen har varit gifta i 4år i sommar och jag hoppas ni får en lika solig dag som vi fick.
  Kramar
  http://www.lotte4.blogspot.se

 • Lena

  Tycker definitivt inte du tar på dig nån ’offerkofta’. Du om nån går vidare i allt som har hänt dig. En som har offerkofta fastnar o går inte vidare 😄

 • Malin

  Stor kram till dig😘Som du sliter med dig själv för o få ihop allt,hoppas så att du kommer till rätta nere på Öland sen,de är du verkligen värd!
  Ha en fin vecka❤️
  Kram

 • Ulrika F

  Här kommer en kram, lycka till med flytten. Det kommer bli bra!

 • Ulrika F

  Här kommer en kram, lycka till med flytten. Det kommer bli bra!

 • Ewa

  Hej My
  Måste bara få säga du är så fin i ditt egna hår verkligen
  och lycka till med din flytt.
  Du är helt fantastiskt glöm inte det
  Kram Ewa

 • Charmtrollet Dasha. | Bloggbevakning Nöjesguiden

  […] får mig att tycka det. Säga vad man vill om tjejer som Forni, Petra Tungården eller till och med Myggan – de skulle aldrig hantera sina poddar till exempel på det här sättet. Man kan vara […]

 • GC

  Jag hejar på dig i ditt fortsatta liv. Du kommer att klara allt . Det har du bevisat med råge. Jag säger det igen, att din egna är såå vackert. Kram.

 • Ewa

  Hej My
  Måste bara få säga du är så fin i ditt egna hår verkligen
  och lycka till med din flytt.
  Du är helt fantastiskt glöm inte det
  Kram Ewa

 • Ingri Benjaminsson

  Vilken jättefin frisyr du har nu! Lova: ingen hårförlängning mer?. Lycka till med ditt beslut att flytta till Öland! Ingrid

 • Monica i Nacka

  Offerkofta? DU? NEJ !
  Snarare är du stark som en oxe, och lite till som du har kämpat, och då menar jag inte bara nu detta år,men när man lyssnar på podden läser bloggen, så har du väl haft mera runt dig än va många många andra, har haft, bara som du skrev flyttade själv när du var? och flyttat en jäkla massa ggr , jag själv har flyttat tex typ 5ggr i mitt liv, och jag är snart 48 :))) ibland när man läser allt du varit med om så känns det som du har levt 4 liv typ på dina år, inte många skulle orkar allt det som du gör/ har gjort. Kram på dig ♥ Ha en skön Ludvig vecka… Nu ska jag lyssna på podden ♥ Kram

  • My

   Hahaha! ”Typ 4 liv på dina år” … Ja, det är ju nästan så… men nu ser jag framåt och ska göra ALLT för att skapa den framtid jag vill ge både mig själv och Lilleman. Tack <3 Kram

 • Helena

  Beundrar verkligen hur du orkar med allt. Skickar en stor varm styrkekram till dig samtidigt som jag önskar dig lycka till med allt.

 • GC

  Jag hejar på dig i ditt fortsatta liv. Du kommer att klara allt . Det har du bevisat med råge. Jag säger det igen, att din egna är såå vackert. Kram.

 • Ingri Benjaminsson

  Vilken jättefin frisyr du har nu! Lova: ingen hårförlängning mer😉. Lycka till med ditt beslut att flytta till Öland! Ingrid

 • Sara

  Lycka till med flytten. Tycker du verkar vara en klok person som tar tag i saker och ting och vågar vara ärlig mot dig själv. Styrkekramar genom cybervärlden Sara

 • Monica i Nacka

  Offerkofta? DU? NEJ !
  Snarare är du stark som en oxe, och lite till som du har kämpat, och då menar jag inte bara nu detta år,men när man lyssnar på podden läser bloggen, så har du väl haft mera runt dig än va många många andra, har haft, bara som du skrev flyttade själv när du var? och flyttat en jäkla massa ggr , jag själv har flyttat tex typ 5ggr i mitt liv, och jag är snart 48 :))) ibland när man läser allt du varit med om så känns det som du har levt 4 liv typ på dina år, inte många skulle orkar allt det som du gör/ har gjort. Kram på dig ♥ Ha en skön Ludvig vecka… Nu ska jag lyssna på podden ♥ Kram

  • My

   Hahaha! ”Typ 4 liv på dina år” … Ja, det är ju nästan så… men nu ser jag framåt och ska göra ALLT för att skapa den framtid jag vill ge både mig själv och Lilleman. Tack <3 Kram

 • Helena

  Beundrar verkligen hur du orkar med allt. Skickar en stor varm styrkekram till dig samtidigt som jag önskar dig lycka till med allt.

 • Sara

  Lycka till med flytten. Tycker du verkar vara en klok person som tar tag i saker och ting och vågar vara ärlig mot dig själv. Styrkekramar genom cybervärlden Sara

 • Eva

  Allt kommer att bli bra My. Du e ung, snygg som tusan och en kvinna som e enormt målmedveten. Detta sticker i en del personers ögon, speciellt att du e så ung, men strunta i trollen. Du har verkligen visat att du e förmer än de som mobbat dig! En stor kram o lycka till med flytter❤️ Å jag kommer att följa din o Ludwigs resa❤️

 • Eva

  Allt kommer att bli bra My. Du e ung, snygg som tusan och en kvinna som e enormt målmedveten. Detta sticker i en del personers ögon, speciellt att du e så ung, men strunta i trollen. Du har verkligen visat att du e förmer än de som mobbat dig! En stor kram o lycka till med flytter❤️ Å jag kommer att följa din o Ludwigs resa❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.