Känner mig som väldens sämsta mamma!

FullSizeRender
Hej Fina! Som du vet så älskar jag att testa nya produkter! Jag förespråkar en sund balans, i livet. ”Lagom av allt”  Kost, träning, fest, vardagslyx, solarium. Jag är långt ifrån perfekt, men börjar att bli mer och mer medveten… 
Som en föredetta ”Solariedrottning” så fick jag med omedelbar verkan sluta sola solarium OCH vara ute i solen förra sommaren då jag gick på en 4 månadsskur med stark antibiotika för min Rosacea.
HUR kul är det att vara blå/lila/vit under sommaren?! Man känner sig ju SÅ mycket fräschare med lite färg.
Du kan läsa ett tidigare inlägg om min Rosacea HÄR.
Hur som, jag gjorde givetvis som läkaren sa, undvek solen åt min antibiotika och behandlade ansiktet med receptbelagda krämer. Idag har jag sjukdomen under kontroll. Den går aldrig att bota, men jag lider inte als på samma sätt som förut! =)
Då började jag experimentera med ”brun utan sol” produkter. Ibland såg jag ut som Ranelid, (haha!) nästan orange! INTE snyggt!
Ofta blev jag fläckig och lakan och kläder färgade av sig…  Så jag gav upp.
Sen har jag under perioder fortsatt att testa lite olika produkter och kan nu säga att jag hittat ”hem”. Dessa passar dessutom alla veganer och vegetarianer perfekt 😉 
IMG_7399 IMG_7400 IMG_7401
Jag är så nöjd med färgen. Inte gul/orange utan jämn, fläckfri och brun…. Passar mig och min hudton perfekt! =) 
IMG_7402
I samarbete med Eco Tan så kommer här Fem korta snabba om företaget! 
1. Nytt exklusivt märke i Sverige! Förs i världen med ett ”organic certified” tonande ansiktsvatten.
2. Invisible Tan blev *Vinnare Natural Health International Beauty Awards 2016!*
3. Både Brun Utan Sol, solskydd och hudvårdsprodukter.
4. Ekologiska & certifierade, ej testade på djur. Alla produkter Vegan utom solskydden (Bivax).
5. Bra, skonsamma, rena, naturliga. ToxiqFree- certified
Om du precis om jag undviker solarium och vill testa detta så hittar du återförsäljare för produkterna HÄR 
IMG_7397
Ser du det fina halsbandet, Jag fick det av Lilleman igår ”mamma, jag vill att du alltid ska ha detta för du är väldens bästa mamma <3
Jag började gråta när jag fick det! Du vet den där känslan när man ser att han verkligen menar det och att han ansträngt sig för att göra det och nästan spricker utav exaltering över att få ge det till mig <3
 Det är min pojke det! Så ska jag se till han han behandlar sin blivande fru i framtiden! hehe! 
 Nu har jag hämtat Lilleman, och kompenserat honom för att jag skickade iväg honom till dagis UTAN regnkläder! (Katastrof!!)
 Idag känner jag mig verkligen som VÄRLDENS SÄMSTA mamma! Jag grälade på honom för att han trampade på hunden (av misstag), Han var lite ”sen i starten” imorse så jag tjatade på honom, ”skynda dig nu, kom igen” osv…. Vi skildes åt som vänner, pussar och kramar…. Sen kommer smset ifrån dagis om Regnkläderna! ÅHHHH NEJ!!! 
Jag fick tag i min väninna som bor mitt emot dagiset som sprang över med rosa regnkläder som han fick låna…. Jag fick ett sms av dagis att han motvilligt och mot protest hade satt på sig dessa!
image
Mitt mamma samvete äter upp mig inombords idag! Så nu ska vi på shoppingtur så han ska få köpa nya regnkläder som han får välja själv! Jag glömde kvar dom andra nere på Öland, och känner jag mig själv så är det inte första ELLER sista gången jag kommer att göra det!
Så dubbla uppsättningar får det bli! usch! vad jag tycker synd om honom!
Men men, idag är en sån dag bara… myskväll deluxe med film får det bli i det gråa och trista vädret! Tacos, film, tända ljus och myyyyyys <3
image
Vi hörs senare! Kramar / My Martens 

13 Komentarer

 1. Bor du i en källare som gjorts om till lägenhet?tycker jag får den känslan när man tittar på fönsterna och rören .Det ser jättefint och mysigt ut ?

 2. Herregud, vissa dagar minns jag inte ens om ungen hade kläder när hon åkte till skolan. (Skolbuss) lappar som skall fyllas i, utflykter… listan kan göras lång! Haha. Ingen är perfekt! Och efter att ha sprungit 3 år som vikarie inom barnomsorgen vet jag att det är mer regel än undantag att föräldrar glömmer saker! ?
  Så strunta i det dåliga samvetet och ha en mysig kväll istället ?
  Kram

 3. Bor du i en källare som gjorts om till lägenhet?tycker jag får den känslan när man tittar på fönsterna och rören .Det ser jättefint och mysigt ut 😀

 4. Men fina lilla, du är verkligen inte dålig mamma men bara mycket att komma ihåg och göra ibland. Jättemånga som på mitt dagis också glömmer kläder och allt, det lånar av varandra och så, det löser sig. ?

 5. Herregud, vissa dagar minns jag inte ens om ungen hade kläder när hon åkte till skolan. (Skolbuss) lappar som skall fyllas i, utflykter… listan kan göras lång! Haha. Ingen är perfekt! Och efter att ha sprungit 3 år som vikarie inom barnomsorgen vet jag att det är mer regel än undantag att föräldrar glömmer saker! 😉
  Så strunta i det dåliga samvetet och ha en mysig kväll istället 🙂
  Kram

 6. Men fina lilla, du är verkligen inte dålig mamma men bara mycket att komma ihåg och göra ibland. Jättemånga som på mitt dagis också glömmer kläder och allt, det lånar av varandra och så, det löser sig. 😀

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

October Stockholm – Black Friday erbjudande

Hej min vän❤️ När du läser detta så sitter jag i bilen påväg ner...

Outfit-tips!

Inlägget innehåller reklamlänkar Godmorgon! Solen skiner över Täby idag! Jag har varit ute på en...

världens snyggaste underkläder! Tigelle plockar fram det vackra i ALLA kvinnor!

Innlägget innehåller reklam för världens bästa bad och underkläder! Samt Bobbys super-piller som hjälper...