Trädgårdsarbete, planering utav rabatter!

unspecified-9

Hej! Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så har jag lovat min väninna att rensa i hennes trädgård. INNAN det är dags att göra fint med blommor, styling och annat! ”Det finns inget dåligt väder, utan bara dåliga kläder” Vips, vi trotsade det trista vädret och körde på ändå! Självklart hade vi hoppats på sol och varmt då hade nämligen övriga i henne familj också hjälpt till (tonårsbarn) gentemot muta med fika i solen. Men både solen och tonåringarna lös med sin frånvaro! hehe!

Vovven, Tezz var med och ”hjälpte” till. Det är en hårfin gräns mellan att hjälpa och stjälpa faktiskt! haha! Vi krattade, rensade slängde bort gamla pelargoner som stått utomhus sedan FÖRRA året. Vi gjorde bara en massa ”skit göra” helt enkelt! SÅ trist men så skönt när det är klart! =)

Jag saknar verkligen att ha trädgård, så detta är lite som terapi för mig….. unspecified-8 unspecified-7Det är ju Tur att Tezz är söt, för hon distraherade oss med sina pinnar och bölar hela tiden…. unspecified-6 unspecified-5 unspecified-4Mina Nya arbetskläder som jag har på mig är även vad tjejerna nere i butiken på My’s Blommor på Öland kommer att ha! Slitstarka, bekväma OCH snygga!

Varför vi i butiken valde  just L.Brador är efter denna presentationen:
”Utvecklingen av kollektionen har gjorts i tätt samarbete med kvinnor som har fått tycka till om passform, funktionalitet, utseende, känsla mm. Vi ser detta som en start som vi kommer att jobba vidare på med ytterligare modeller anpassade för kvinnor. Vi är främst kända för att vi var först med att ha stretch-inslag i arbetsbyxor för män och därmed också bättre/snyggare passform. Vi har länge undrat varför kvinnor ska nöja sig med bara mindre versioner av mäns arbetskläder. Nu gör vi något åt saken och lanserar en kollektion med damkläder som ska förändra branschens bild av hur arbetskläder för kvinnor ska kännas, sitta och se ut. Givetvis med stretchbyxor, passform och funktionalitet i sann L.Brador-anda!”
Vi ser med spänning fre emot deras vidareutveckling och kommande kolektioner! Det är SÅ trist att inte känna sig ”snyggt klädd” på jobbet som i butiken eller i trädgården! Älskar den rosa färgen på piken och passformen på snickarbyxorna! =) 

 

Läs och se mer om damkollektionen på: www.lbrador.com

unspecified-3

Om någon vecka eller två fortätter arbetet i min vännias trädgård, då ska jag göra det som jag är bra på! Planera upp hennes rabatter. Hon har INTE gröna fingrar, tid eller lust att påta i rabatterna. Vi ska inte ta bort dom för det, men jag ska ändra om, flytta om och planera med tåliga LÄTTSKÖTTA perenner som blommar i olika perioder! Man behöver inte vara blomster-proffs för att ha det snyggt i sin trädgård! 😉 -Så det så!

Hur har du det i din trädgård???? Nu har jag precis ätit frukost med Lilleman, han älskar verkligen sin nalle-korv! 

image

Stor kram

/ My Martens 

11 Komentarer

 1. Älskar trädgårdsarbete o va ute o greja. Har dock inga gröna fingrar, men kul är det. Vilken fin hjälp hon får utav dig <3

 2. Älskar trädgårdsarbete o va ute o greja. Har dock inga gröna fingrar, men kul är det. Vilken fin hjälp hon får utav dig <3

 3. Ååh vilken tur hon har som har en duktig och hjälpsam vän ?
  Tycker inte det är kul med trädgård och den ser ut därefter… Men vill inte bo i lägenhet för det..
  Trevlig helg !!

 4. ? Så lägligt.. ? Du hade behövt ett par arbetshandskar med när du sliter och lyfter stegar och plankor. Härligt utbyte ni har av varandra du och din vän.

 5. Ååh vilken tur hon har som har en duktig och hjälpsam vän 🙂
  Tycker inte det är kul med trädgård och den ser ut därefter… Men vill inte bo i lägenhet för det..
  Trevlig helg !!

 6. 😀 Så lägligt.. 😉 Du hade behövt ett par arbetshandskar med när du sliter och lyfter stegar och plankor. Härligt utbyte ni har av varandra du och din vän.

 7. Vilken fin hjälp du är för din vännina. Jag tycker det är rätt trevligt att påta i trädgården, men planeringen av vad som ska vara i rabatterna är jag urusel på. Önskar att jag bodde i närheten av Öland så jag skulle kunna få hjälp av er. Här hemma i våra butiker är de inte så intresserade av att hjälpa till med planeringen. Så rabatterna ser ut därefter.

 8. Vilken fin hjälp du är för din vännina. Jag tycker det är rätt trevligt att påta i trädgården, men planeringen av vad som ska vara i rabatterna är jag urusel på. Önskar att jag bodde i närheten av Öland så jag skulle kunna få hjälp av er. Här hemma i våra butiker är de inte så intresserade av att hjälpa till med planeringen. Så rabatterna ser ut därefter.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

October Stockholm – Black Friday erbjudande

Hej min vän❤️ När du läser detta så sitter jag i bilen påväg ner...

Outfit-tips!

Inlägget innehåller reklamlänkar Godmorgon! Solen skiner över Täby idag! Jag har varit ute på en...

världens snyggaste underkläder! Tigelle plockar fram det vackra i ALLA kvinnor!

Innlägget innehåller reklam för världens bästa bad och underkläder! Samt Bobbys super-piller som hjälper...