Outfit-tips!

Inlägget innehåller reklamlänkar

7085B5E9-3B65-44A4-A612-890381C759C9

Godmorgon!

Solen skiner över Täby idag! Jag har varit ute på en promenad….. längsmed vattnet. Utan mobil (!!) bara jag, och naturen. Bu har jag kommit hem, duschat lagt en ansiktsmask och krupit ner i sängen. Där Jonas fortfarande ligger (sömntuta 🙈, klockan är snart 11:00)

Det är inte min starka sida… krypa ner och göra ”ingenting” . Att inte ha en planerad helg. Vi har inga planer, inga måsten. DET, är precis det jag behöver…. vara vara. Ta dagen som den kommer. Sova om jag vill. Promenera, vila och pyssla om mig själv för att fylla på med energi! 

18F55BF9-0C96-497B-B5E5-780B92A94B63

Många frågor gällande kläderna!

Denna super-söta kofta sålde slut direkt! Men min väninna på Esters smsade och skrev att hon lyckats få påfyllning, så nu är det fört till kvarn igen ☺️ Du hittar den HÄR  one-size och en favorit i höstgarderoben för 749:-

-Jag älskar den

Byxorna som är svåra att göra rättvisa på bild har en mjuk, stretchig (stavas det så? 🙈😂) passform…

Det som är svårt att framhäva på bild är att dom har en söt volang i midjan och på fickorna……..

Priset är SÅ bra, 400:- och du har den perfekta byxan till både vardag och fest! 😍🙌🏻

Beställ dom HÄR 0E378726-5DAA-4A44-9B31-BEA282109C58

Skorna har en svart rosett, som kompletterar den övriga outfiten perfekta men också svår att fånga på bild! Pris 499:- och du hittar dom HÄR ( Det finns även massa andra skor till BRA Priser)

Ja. Nu ska jag alltså återfå till att göra ”ingenting” önskar dig en magisk helg! Njut, vila och gör det du vill! Och för guds skull!

-Glöm inte rösta!

Det är Så viktigt att ta vara på den möjligheten, som vi faktiskt har🙏🏻

Kram kram

/My Martens 

10 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

October Stockholm – Black Friday erbjudande

Hej min vän❤️ När du läser detta så sitter jag i bilen påväg ner...

världens snyggaste underkläder! Tigelle plockar fram det vackra i ALLA kvinnor!

Innlägget innehåller reklam för världens bästa bad och underkläder! Samt Bobbys super-piller som hjälper...

Godmorgon torsdag =) Bästa sommar-brallorna!

I samarbete med Esters  Foto cred Linda Brolin  Hej fina! Hoppas att du har sovit gott! Det...