världens snyggaste underkläder! Tigelle plockar fram det vackra i ALLA kvinnor!

Innlägget innehåller reklam för världens bästa bad och underkläder! Samt Bobbys super-piller som hjälper mig att få mer ork och hålla sötsuget i schakt! 😍🌟

IMG_3057_1

Hej fina! 💕 Nu släpper vi allt trams i tidigare kommentarsfält och går vidare..

-Alltså ser du mina underkläder?! Hur snygga! 😍Detta är bara en bild av måååånga En lite sneak-peak på vad som komma skall! Jag känner mig som en prinsessa i detta set! ✨

Jag är äntligen helt bekväm med min kropp igen. Med mina kurviga former.

Jossan som står bakom underklödesmärket Tigelle har fått mig att kunna känna mig både bekväm, snygg och sexig i nästan allt hon har i sitt sortiment☺️🙈🌟

 Jag har fixat en GRYM rabattkod till dig på hela hennes sortiment. Men den får du längre ner…. 👇🏻Först vill jag berätta lite om både Jossan och Tigelle! 

Som du minns så var jag  för några veckor sedan på Strandbaden Falkenberg.  Vi flög tidigt en morgon ifrån huvudstaden och landade en timme senare i Göteborg. Därifrån åkte vi vidare till Falkenberg.

-Alltså vilket MAGISKT Ställe!🌟👌🏻 Dit måste jag åka med Jonas…

Inte bara magiskt ställe utan även med fantastiska tjejer! Där vi även mötte upp ett superteam ifrån Grazette!😄

Vi var där för att plåta bad/bikini mode. Detta kommer snart att komma ut i olika magasin…. Som jag längtar efter att få se resultatet  OCH att få visa det för dig!😌

Vissa bilder får jag ännu inte visa. Men på bilden längst upp kan du se ett av många sätt som är förbaskat snyggt! ☺️

 För mig som kämpat med viktuppgång i samband med stress och en längre period där jag inte mått så bra. Så har det varit dubbla känslor kring just underkläder, och ännu värre. plåtning av underkläder😬 Jag har i år tackat nej till tre större jobb förfrågningar. Just för att jag inte kände mig bekväm….. 

Mitt självförtroende har nämligen fått sig en törn.

När kroppen inte längre svarade på någonting jag gjorde och kilona bara fortsatte att öka så blev jag rädd.

Men det som var ännu värre var att samarbetspartner som jag haft under flera år. Med bla träningskläder försvann. Trots att jag marknadsfört  dom i mina egna kanaler, samt sidor i bla Hälsa & Fitness som jag tidigare skrev för. Statestiken var högre än innan, läsarna flera och inläggen höll samma kvalitet, om inte bättre. 

Jag gick upp 17 kilo i vikt.

Men fortsatte ändå att leverera bilder tagna med proffs-fotograf osv. jag levererade bilder på topp, och följde alla mina åtaganden enligt kontrakt. Det som sen hände var att speciellt två företag ordagrant sa att jag var för tjock. Man ville inte förknippas med tjocka mammor, utan bara smala mammor….

-Dra mig baklänges vad förvånad jag blev!😂🙈😬  och sårad, ärligt talat ledsen! Iallafall där och då…. Just då fick sig självförtroendet en ordentlig törn! 

Jag uppskattar iof, när man är rak på sak, men samtidigt blir jag förvånad över hur trångsynta en del är.

För om man nu säljer tex träningsklädr, badkläder eller underkläder, vilken målgrupp vill man nå? Jag skulle nog säga att mammor/kvinnor är en ganska stor del av den målgruppen ☺️ Alla kvinnor bär underkläder, alla vill känna sig fina i det vi har på oss! ☺️

Jag kan nog också säga att majoriteten av  mina läsare kan känna igen sig i flera av dom saker som jag själv delat med mig av. Pendlande vikt, med och motgång. Jag är tex, en ständig socker-torsk och får ALLTID kämpa mot sötsuget!

Hur eller hur….  

Jossan har startat sitt egna märke TIGELLE. Här ser ni Jossan😍 IMG_2159

Jossan är en über-snygg internationell supermodell! Som har flyttat tillbaka till Sverige.

Men Jossan står för mångfald!👌🏻

Hon vill att varje kvinna ska känna sig snygg, vacker och bekväm i hennes underkläder och badkläder! Hon vill plocka fram det vackra i alla.

Man kan lätt ha förutfattade meningar om en tjej som Jossan…. när man kikar in på hennes instgramsida. Då man ser en toksnygga tjej, ett perfekt flöde och en extremt vacker kropp!😍🔥👌🏻 

Allt det där stämmer, men hon är också genuin, omtänksam, jordnära, varm  och inspirerande kvinna! Hennes energi smittar av sig…❤️

Jag träffade henne för första gången för ca 1.5 år sedan. Via våran gemensamma vän Bobby.  Sedan har jag sista månaderna fått chansen att lära känna henne privat också.

-Hon är en riktig power woman! 🌟

Vad det gäller Tigelle, så vill hon att alla ska kunna bära hennes underkläder och badkläder, och känna sig vackra!  Just för att varje kvinna ÄR vacker och unik på sitt sätt. OAVSETT form, hudfärg längd eller bredd!  -DET gillar jag skarpt!!!

Sen tycker jag även att alla ska göra det man mår bra av.

Vill man träna sig stark eller slank, -GÖR DET! Vill man tänka på kosten för att gå ner några kilo, -GÖR DET! Vill man springa för att öka konditionen, -GÖR DET! Gör allt som får dig att må bra!

Vad det än är som motiverar dig så ska du använda den motivation till att uppnå dina egna personliga mål…

Men föröka att inte jämföra dig med andra. Jämfölr dig bara med dig själv utifrån dina egna förutsättningar!

-Vi ska trots allt hänga ihop med våra kroppar i resten av våra liv. Så att investera i sig själv, och ta hand om dig själv och din kropp… är ett varmt råd från mig till dig!🙏🏻

Jag är ingen expert, som alltid lever som jag lär. jag har bättre och sämre perioder. Men jag strävar alltid efter att höja lägsta nivån och hitta en hållbar balans där jag mår så bra som möjligt och blir den bästa versionen av mig själv! 

-Älska dig själv och tyck om dig för den du är!🙏🏻❤️

Jag själv har alltid haft former, höfter, rumpa, byst! Istället för att störa mig på det, och jobba MOT mina former ( som jag alltid gjorde tidigare, gömmde mig under pylsiga kläder osv. ) Så har jag lärt mig att jobba MED mina former 😉

Nu jobbar jag arslet av mig själv för att komma i min garderob igen…..😅 Man får ingenting gratis, långa promenade, kombinerat med styrketräning är min grej just nu. 

Jag är inte riktigt där, men jag är närmare nu. än på väldigt länge. Jag stressar inte med det. Utan tränar ”lagom” mycket och äter egentligen bara hyfsat ”clean” mat☺️

 Några kilon till, sen är jag tillbaka vid min ”vanliga” vikt. Samtidigt som jag vill poängtera att man inte ska stirra sig blind på just vikten. Det menar jag verkligen. Ett gå upp så mycket som jag gjorde. dvs 1.5kilo/månaden. Det var och är INTE  hälsosamt!!! Det medförde en massa grejer, mindre ork, mer stress, blodsockerfall till och från osv……. extremt dålig sömn osv!

Men poängen är att du ska göra det du MÅR bra av, oavsett vad som motiverar dig! ❤️😄🙏🏻

Du ska bära underkläder som du trivs i ! Jonas skrattar åt mig med kärlek i blicken när jag svassar runt här hemma med Tigelle☺️😍

Ja, kör just nu en rad med sommarerbjudanden till er. Därför vill jag även dela med mig av super-rabatten hos Tigelle, Jag har nämligen fixat så att alla kan shoppa både bad och underkläder ifrån Tigelle, med generös rabatt! 😄

Uppge koden MARTENS så får du 20% på allt du handlar, in och shoppa HÄR  👈🏻👙

_MG_8410

Här ser du tjejerna jag plåtade bad-mode med. Från vänster. Jossan själv😍 Magda Reise 🔥 och Magdeline 🌟

Jag själv var den som inte hunnit bli sminkad ännu, på denna bilden 😂 Men jag gillar denna bilden väldigt  mycket ändå!

Vi är fyra HELT olika kvinnor, längd, hudfärg, hårfärg, bredd, dialekt, gud vet allt! ☺️ Men vi har såklart flera saker gemensamt…..

-Men framför allt att vi alla älskar Tigelle, och med stolthet bär upp dessa underkläder 😍🙏🏻

Vi hörs sen! Kram Kram 😘

/ My Martens 

PS: Bobby hälsar att han hjälpt mig med sötsuget! haha! 😂 Det finns nog ingen av mina vänner som är så ärliga som han, vad det gäller ALLT!🙈😂😎 Men allt han säger säger han av kärlek och omtanke!

-Jag måste erkänna att han har hjälpt mig med sötsuget!

Jag har ätit Bobbys Beauty SLIM sedan x-antal veckor, och det hjälper mig. Jag har minskat sötsuget och fått en skjuts med förbränningen och känner mig piggare.

Han ger er 20% på Beautyslim, kod slim20 du kan beställa dom HÄR 🙌🏻

IMG_7236

63 Komentarer

 1. Du e sååå fin My ♥️ och nu har jag beställt bobbys slimkapslar, så nu jävla tänker jag få bort sockertrollet i mig ??

 2. Otroligt Vacker Är Du My!
  Väldigt snygga underkläder och romantiska.☺️
  Tyckte dock inte det var snällt av dina samarbetspartners att säga det på det sätt dom sa det på…..Mycket dåligt…Träningskläder ska väl egentligen visas av ALLA storlekar….Inte bara Xs – S….Ärligttalat SÅ är det helt sjukt????
  NiFårHaEnHärligDagISolen☀️
  KramFrånDenGamlaTanten?

 3. Du e sååå fin My ♥️ och nu har jag beställt bobbys slimkapslar, så nu jävla tänker jag få bort sockertrollet i mig 😁👍

 4. Du är jättesnygg i dessa snygga underkläder. Bra med underkläder som man inte behöver vara pinnsmal för att komma i och trivas med. Ska köpa mig några burkar av Bobbys kapslar för mitt godissug har helt tagit över mitt liv.

 5. Otroligt Vacker Är Du My!

  Väldigt snygga underkläder och romantiska.☺️
  Tyckte dock inte det var snällt av dina samarbetspartners att säga det på det sätt dom sa det på…..Mycket dåligt…Träningskläder ska väl egentligen visas av ALLA storlekar….Inte bara Xs – S….Ärligttalat SÅ är det helt sjukt👎🏼👎🏼

  NiFårHaEnHärligDagISolen☀️
  KramFrånDenGamlaTanten💗

 6. Du är jättesnygg i dessa snygga underkläder. Bra med underkläder som man inte behöver vara pinnsmal för att komma i och trivas med. Ska köpa mig några burkar av Bobbys kapslar för mitt godissug har helt tagit över mitt liv.

 7. Fast så naturliga vill jag väl inte påstå att bilderna på tigelles sida är. Alla modeller väldigt smala, ansträngda poser, varför stå topless och hålla för tuttarna när man visar trosor, klipp bort övre delen av bilden då, det är ju endast trosorna som behöver synas.
  Varför bikinitoppar som inte når ner över brösten, för mycket silikon eller? Ta på modellen en storlek större, det där såg ju bara löjligt ut. Varför baddräkter som är så smalt skurna över brösten så att de hänger ut på båda sidor? Det går ju inte att bada i en sån, minsta rörelse gör väl att tuttarna hoppar ur?
  Men snygg är hon, det håller jag med om. Men om man vill att alla, oavsett kroppsform osv ska kunna känna sig snygga och bekväma i det man säljer, nja… då får man nog tänka om. Visa kläderna på lite fler kroppsstorlekar. Skulle vilja se lite större tjejer med stora lösa tuttar i de där baddräkterna och de där topparna som inte räcker ner. Mina egna små ur-ammade 70B skulle garanterat ta chansen och kika ut vid sidan om jag tog på mig en sån där baddräkt i alla fall. ?

 8. Fast så naturliga vill jag väl inte påstå att bilderna på tigelles sida är. Alla modeller väldigt smala, ansträngda poser, varför stå topless och hålla för tuttarna när man visar trosor, klipp bort övre delen av bilden då, det är ju endast trosorna som behöver synas.
  Varför bikinitoppar som inte når ner över brösten, för mycket silikon eller? Ta på modellen en storlek större, det där såg ju bara löjligt ut. Varför baddräkter som är så smalt skurna över brösten så att de hänger ut på båda sidor? Det går ju inte att bada i en sån, minsta rörelse gör väl att tuttarna hoppar ur?
  Men snygg är hon, det håller jag med om. Men om man vill att alla, oavsett kroppsform osv ska kunna känna sig snygga och bekväma i det man säljer, nja… då får man nog tänka om. Visa kläderna på lite fler kroppsstorlekar. Skulle vilja se lite större tjejer med stora lösa tuttar i de där baddräkterna och de där topparna som inte räcker ner. Mina egna små ur-ammade 70B skulle garanterat ta chansen och kika ut vid sidan om jag tog på mig en sån där baddräkt i alla fall. 🙂

 9. Snygga underkläder.
  Tycker att vi ska sluta med alla mobbing tendenser o dåliga inlägg o ha en trevlig ton här. Självklart får man ha synpunkter, så länge man inte har målsättning att skada någon. Var o en kan rannsaka sig själv o sitt eget samvete?

 10. Snygga underkläder.
  Tycker att vi ska sluta med alla mobbing tendenser o dåliga inlägg o ha en trevlig ton här. Självklart får man ha synpunkter, så länge man inte har målsättning att skada någon. Var o en kan rannsaka sig själv o sitt eget samvete😊

 11. Hej, tycker du är supersnygg i de vita. Glöm alla gnällspikar, du är snygg, bara så du vet. Jag har en undran om man har lite större bröst och har 75 E eller F kan man då ha nån av modellerna. Utan att de ramlar ut? ? ? sen vill jag säga en sak, så man själv bli bli behandlad så möter man andra. Respekt, man behöver inte hålla med andra om allt men man respektera varandra. Håller god ton??Bara ett förslag.

  • Jag håller med dig fullt ??☺️ Respekt är det minsta man kan ge varandra…… ? Jag har 75E i ”normala” strl, jag kan ha dom flesta av modellerna…. men kika och jämför ☺️ Kram

 12. Hej, tycker du är supersnygg i de vita. Glöm alla gnällspikar, du är snygg, bara så du vet. Jag har en undran om man har lite större bröst och har 75 E eller F kan man då ha nån av modellerna. Utan att de ramlar ut? 🤔 💕 sen vill jag säga en sak, så man själv bli bli behandlad så möter man andra. Respekt, man behöver inte hålla med andra om allt men man respektera varandra. Håller god ton💕🌞Bara ett förslag.

  • Jag håller med dig fullt 🙏🏻☺️ Respekt är det minsta man kan ge varandra…… 💕 Jag har 75E i ”normala” strl, jag kan ha dom flesta av modellerna…. men kika och jämför ☺️ Kram

 13. Förstår inte att om man vill vända sig till alla, få alla att framstå som vackra. Varför väljer man då endast smala, vältränade och stylade modeller på sin Instagram? Om man vill stå för mångfald ska man väl ändå anamma det även i bild, inte bara för att det ska låta bra? Det var min tanke egter ett besök på deras Instagram, och därmed inget som tilltalar mig då det kändes som dubbelmoral.

  • Dessa bilder används i kommersiella reklam sammanhang, sponsrade inlägg, kataloger och annat, så förstår helt att man stylar Sin modeller ☺️ Hela tigell kontot är fyllt av vackra, unika kvinnor i olika åldrar, från olika länder och storlekar ☺️ Om du skrollar och kikar lite närmare så kan du se att du huttar kurviga vackra kvinnor i storlekarna från XS- XL vilket jag tycker är väldigt bra ?☺️?? Många tjejer och influncer lägger själva upp bilder på sina egna flöden, med tigelle… i hopp om att de ska depositas hos tigelle. Då väljer nog varje person en så ”snygg/stylad” bild som möjligt… ☺️ Kram

   • Men en hel del fotofix också.
    Kolla skreven på en del av kvinnorna. Hur baddräkten sitter.
    Nää inte ett dugg realistiskt

 14. Hej. Blir på riktigt ledsen över träningskläderna! Företag som tillverkar å butiker som säljer skulle behöva ruskas om ordentligt, vi är många som inte är smala men faktiskt tränar (vet inte om det är chockande för dem att få veta det) å vi vill också ha funktionella kläder. Var in på Stadium å skulle bara köpa mjuka joggingbyxor men nähä…. Man får inte ha kraftiga lår om man villa sådana tydligen. Blir så besviken å jag önskar att jag hade kraften att driva dessa frågor. Varför kan inte alla sorters människor få klä sig bekvämt och funktionellt? Känner mig så ledsen för detta.

  • Jag håller verkligen med dig Åsa…. Vissa varumärken är i framkant med detta. Att ha träningskläder som passar alla. Men vissa lever kvar i det ”gammla” omoderna tänker….. Det för mig uppriktigt förbannad! Det borde vara tvärt om. Man kan alltid anpassa kvantiteten efter efterfråga/behov. Men x-antal plagg i alla storlekar borde finnas hos alla ??❤️

 15. Förstår inte att om man vill vända sig till alla, få alla att framstå som vackra. Varför väljer man då endast smala, vältränade och stylade modeller på sin Instagram? Om man vill stå för mångfald ska man väl ändå anamma det även i bild, inte bara för att det ska låta bra? Det var min tanke egter ett besök på deras Instagram, och därmed inget som tilltalar mig då det kändes som dubbelmoral.

  • Dessa bilder används i kommersiella reklam sammanhang, sponsrade inlägg, kataloger och annat, så förstår helt att man stylar Sin modeller ☺️ Hela tigell kontot är fyllt av vackra, unika kvinnor i olika åldrar, från olika länder och storlekar ☺️ Om du skrollar och kikar lite närmare så kan du se att du huttar kurviga vackra kvinnor i storlekarna från XS- XL vilket jag tycker är väldigt bra 🌟☺️🙌🏻 Många tjejer och influncer lägger själva upp bilder på sina egna flöden, med tigelle… i hopp om att de ska depositas hos tigelle. Då väljer nog varje person en så ”snygg/stylad” bild som möjligt… ☺️ Kram

   • Men en hel del fotofix också.
    Kolla skreven på en del av kvinnorna. Hur baddräkten sitter.
    Nää inte ett dugg realistiskt

 16. Hej. Blir på riktigt ledsen över träningskläderna! Företag som tillverkar å butiker som säljer skulle behöva ruskas om ordentligt, vi är många som inte är smala men faktiskt tränar (vet inte om det är chockande för dem att få veta det) å vi vill också ha funktionella kläder. Var in på Stadium å skulle bara köpa mjuka joggingbyxor men nähä…. Man får inte ha kraftiga lår om man villa sådana tydligen. Blir så besviken å jag önskar att jag hade kraften att driva dessa frågor. Varför kan inte alla sorters människor få klä sig bekvämt och funktionellt? Känner mig så ledsen för detta.

  • Jag håller verkligen med dig Åsa…. Vissa varumärken är i framkant med detta. Att ha träningskläder som passar alla. Men vissa lever kvar i det ”gammla” omoderna tänker….. Det för mig uppriktigt förbannad! Det borde vara tvärt om. Man kan alltid anpassa kvantiteten efter efterfråga/behov. Men x-antal plagg i alla storlekar borde finnas hos alla 🙏🏻❤️

 17. Badkläderna var ju verkligen INTE för alla…. Smala modeller och för opererade bröst. Synd att inte anpassa någon av stilarna till en annan kroppsform.

  • Samma stil passar alla kroppar….? majoriteten Hr inte opererat brösten. Men antagligen inte heller fött barn ☺️ Men man behöver absolut inte ha orerade bröst för
   att passa i Tigelle ☺️ -snarare tvärt om!
   Sååå trött på Atlantis krångla med all storlekar ? Jag ska förminska mina bröst i höst, det finns en anledning till det ?

 18. Badkläderna var ju verkligen INTE för alla…. Smala modeller och för opererade bröst. Synd att inte anpassa någon av stilarna till en annan kroppsform.

  • Samma stil passar alla kroppar….😄 majoriteten Hr inte opererat brösten. Men antagligen inte heller fött barn ☺️ Men man behöver absolut inte ha orerade bröst för
   att passa i Tigelle ☺️ -snarare tvärt om!

   Sååå trött på Atlantis krångla med all storlekar 😝 Jag ska förminska mina bröst i höst, det finns en anledning till det 😎

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

October Stockholm – Black Friday erbjudande

Hej min vän❤️ När du läser detta så sitter jag i bilen påväg ner...

Outfit-tips!

Inlägget innehåller reklamlänkar Godmorgon! Solen skiner över Täby idag! Jag har varit ute på en...

Godmorgon torsdag =) Bästa sommar-brallorna!

I samarbete med Esters  Foto cred Linda Brolin  Hej fina! Hoppas att du har sovit gott! Det...