October Stockholm – Black Friday erbjudande

2-1

Hej min vän❤️

När du läser detta så sitter jag i bilen påväg ner till Öland…. ☺️ Lite läskigt väglag då det börjat snöa och är ca -2.5☃️

Jag skrev detta inlägget tidigare idag, och tidsinställde det. DET är en funktion jag ska bli bättre på att använda….. Det är ju bra för både dig och mig☺️

Nu mina vänner så har jag ett TOPPEN erbjudande i samarbete med October Stockholm! Black Friday är i full gång och October Stockholm hänger på! Detta är perfekt julklapp till både dig själv och någon annan du bryr dig om! ❤️

 Ni kanske minns att jag skrivit om dom förut? 

October Stockholm är ett svenskt make-up varumärke med en stark passion för kvinnors skönhet och styrkor🙌🏻  October eftersträvar att stödja och skydda den kvinnliga skönheten både på insidan och utsidan. October samarbetar stolt med bröstcancerförbundet och deras kamp mot just bröstcancer, för varje såld produkt går 1 krona till Bröstcancerförbundet,  -ÅRET RUNT 💖

Många av er känner säkert redan igen dom, sedan förra inlägget.  Men för er som inte gör det så vill jag slå ett extra slag för detta företag. Två drivna kvinnor som satsar på skönhet och välgörenhet på samma gång🙌🏻

AA1I3346

-Denna mascaran MÅSTE du bara prova. Den är helt fantastisk! 😍 Jag är väldigt kräsen vad det gäller just mascara, men denna har blivit en favorit! 

En av deras populäraste produkter är just mascaran som heter ”Lash Tint Volume Mascara”.

Den är ingen ”vanlig” mascara. Den är nämligen en mascara  som gradvist färgar dina egna ögonfransar medans du använder den😍

-Jag upplevde resultat redan strax efter 2 veckor!

Det funkar såhär,  mascaran innehåller naturliga ingredienser som skonsamt bygger upp volym och ger fransarna en semi-permanent toning. Den är lätt och enkel att använda. Det kladdar inte, borsten är väldigt lättarbetade och det blir ett snyggt resultat 👍🏻 

Vill även slå ett extra slag för att Lash Tint Volume Mascara är inte testad på djur, innehåller inga parabener och är dermatologisk testad.

-Vilket jag uppskattar enormt mycket!🌟 

2

Min väninna frisören och makeup artisten Tilda har också blivit helt såld på både mascaran, läppstiften, och lip-toppern. Kul när hon som är professionell verkligen tycker om produkterna…  På bilden ovan så använder jag både ett läppstift och ett glans💄💋

Det finns otroligt många fina färger att välja på. Här ser ni mig med en lite ”naturligare” nyans. Men det finns också flera mörka intensiva färger att välja på. Shoppa hem en till varje humör/outfit tycker jag! 😍

Läppstift inspireraade mig att hitta min egen intensiva färg. Jag hittade flera favoriter, och fullkomligt älskar den jag har på bilden!

Läppstiften har en mjuk lätt formula, glider enkelt på läpparna, täcker jämnt och ger djup färgintensitet.
Anledningen är att Velvety cashmere konsistens ger mycket långvarig matt finish, men UTAN  att ”krakelera”😄


Jag tycker ändå om att ha lite glans på mitt läppstift också, Så jag testade att toppa med en ”lip-topper” .Det förvandlar mitt matta läppstift direkt med en matchande nyans som jag då använde som glans på läppstiftet jag först lagt på. Det gav läpparna en skinande finish, men utan att klibba. -I like!😍💋💄 

( Lip toppern är både parfym fri, Paraben fri och Cruelty free! ) Här testade jag en Rosa nyans 💕

08A01ADB-AFD0-4B54-8C21-FD2C4542BBBE

….Och röd 😍💄💋 Kul att våga experimentera och prova något utöver det jag har till vardagen….

EFC70AAA-82D4-4FD8-97A4-0E1FFC036BF9

ja, så känner du för att piffa till både dig själv och vardagen så kan jag nu ge dig 40% på hela deras sortiment.

ÄVEN på mascaran som har ett extremt bra pris redan från början. Uppge koden my40 så får du alltså 40% 

– In och shoppa  på October Stockholm   👈🏻

2-2

Kram kram

/My Martens 

 

 

8 Komentarer

  1. Jag köpte mascaran för flera månader sen efter att du rekommenderat den. Har använt den nu i 2 månader minst och den fungerar inte på mig. Har väldigt ljusa fransar så tycker det borde ha färgats något men icke.

    • Det är nog så att det bara är ett försäljmimgstrick att det skulle färga. Har haft mascaran i flera månader och den är inte annorlunda än något annat märke.

  2. Jag köpte mascaran för flera månader sen efter att du rekommenderat den. Har använt den nu i 2 månader minst och den fungerar inte på mig. Har väldigt ljusa fransar så tycker det borde ha färgats något men icke.

    • Det är nog så att det bara är ett försäljmimgstrick att det skulle färga. Har haft mascaran i flera månader och den är inte annorlunda än något annat märke.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Outfit-tips!

Inlägget innehåller reklamlänkar Godmorgon! Solen skiner över Täby idag! Jag har varit ute på en...

världens snyggaste underkläder! Tigelle plockar fram det vackra i ALLA kvinnor!

Innlägget innehåller reklam för världens bästa bad och underkläder! Samt Bobbys super-piller som hjälper...

Godmorgon torsdag =) Bästa sommar-brallorna!

I samarbete med Esters  Foto cred Linda Brolin  Hej fina! Hoppas att du har sovit gott! Det...