Magi i tvättstugan!!!! =)

Godmorgon! Regnet faller över Sigtuna! Jag har INGA regnkläder till Lilleman, PANIK! Glömde dom på Öland! Måste lösa detta NU! Först en frukost dejt! image

I samarbete med Colour Catcher så fick jag en fråga om att testa denna grej. En “papperslapp” som gör att man kan blanda vit och färgad tvätt UTAN att det färgar av sig. Det tror jag först när jag ser det tänkte jag!!!

FullSizeRender

Lite smått nervös inför resultatet så la jag i min fina vita tröja tillsammans med en salig blandning utav både nya och gamla kläder… Det tog emot att starta maskinen kan jag säga! Jag har dåliga erfarenheter sedan tidigare av missfärgad tvätt! Mitt x höll på strypa mig då detta hände några gånger för mycket… Med hans favoritkläder (såklart).

Jag tog det säkra före det osäkra och la i två Colour Catcher även om det enligt bruksanvisningen skulle räcka gott med en…  Här ser du en oanvänd Colour Catcher (till vänster) och hur de två jag la i tvätten såg ut efteråt! 

2016-04-06 20.06.33

WOW!!!!!  Helt otroligt! De har fångat upp massa färg (i alla fall den enda så räcker säkert med en) och alla kläder såg ut som innan, fast renare 😉 Inget hade missfärgats! Det här innebär att jag inte behöver separera tvätten längre. Guuuud vad effektiv jag kommer att bli i tvättstugan!!

Vill du också testa Colour Catcher kan du just nu bli en testpilot, dock utan att behöva redovisa resultatet för någon utan bara för att få chansen att pröva en bra produkt. 15 av mina läsare blir utvalda testpiloter och kommer få hem produkten för att testa den. Det enda du behöver göra för att ha chans att bli en utav dem är att registrera dina uppgifter HÄR!

colourcatcher 

Om du inte blir utvald som testpilot så såg jag att man kan hitta denna lilla mirakellapp här:

• Bergendahlsgruppen: City Gross, EKO, Mat öppet
• ICA: ICA Nära, ICA Supermarket, ICA Kvantum, Maxi ICA Stormarknad
• Coop: Coop Extra, Coop Forum
• Gekås i Ullared
• Ö & B
• Axfood
• Willys
• Hemköp

imageEn ruffsig osminkad trött och nyvaken My! Vi hörs senare!

Kram/ My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (3)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *