Grönan, New York, viktkontroll! =)

Gröna lund, premiär, zip event, my martens, ensam mamma söker, magdalena graaf, camilla läckberg, simon sköld, vårkalaset 2016, frontrow, plainvaqilla, plainvanillase,

Outfit: Jacka Frontrow Skor Plainvanilla ( Primeboots) Jeans H&M Foto: Sigge Klemetz Event

Hej! för några dagar sedan var jag på premiären på grönan! Dagen började bra med solsken, men övergick i regn! Men lika glada var vi för det =) Är det April så är det

(fniss, ni var många som rättade mig när jag skrev maj! gud vad snurrig jag kan vara ibland!  )

 Men att vara på grönan UTAN Lilleman känns konstig! Det är nackdelen med att vara ”varannan vecka” förälder! Suck!! Så därför har jag lovat att ta med Lilleman till grönan så fort som möjligt 🙂 image

Förr om åren så åkte jag ALLT och lite till, om och OM igen! Jag gör det väl fortfarande, OM jag måste! Men jag blir nervös, och undviker det om jag kan! Varför blir det så? Har det med åldern att göra? Är det för att man är mamma? Hur känner du gällande karuseller? Åker du? Jag känner nämligen inte igen mig själv, och min nya ”rädda” sida! Hmmm….. konstigt de där!

Däremot vad det gäller nya utmaningar, resor och äventyr så är jag väldigt ”orädd”. Du som känna mig lite längre här inne vet att jag ganska nyligen börjat med löpträning! Jag ska tillsammans med Spring Time  bege mig till New York och ta mig an Tjejmilen! SÅÅÅÅÅ KUL!!!

Tränat har jag gjort länge, alla möjliga olika former. Jag behöver variationen för att tycka det är roligt! Men det var med skräckblandad förtjusning jag tog min an löpningen igen! Jag har en gång vägt runt 100 kg….. Jag mådde varken bra psykiskt eller fysiskt…. ( mer om det hittar du i tidigare inlägg) Det har varit tufft och jag har kämpat som f*n för att komma ur mitt tidigare destruktiva ohälsosamma liv!!! 

12483911_1033492826689211_673150963_n Där vill jag INTE vara igen! Jag har JÄTTE lätt för att gå upp i vikt. Tittar jag på en chokladkaka så går jag upp i vikt… Äter jag osunt ett par dagar så ger det utslag på vågen, kraftigt!

MEN jag har hittat en balans, en balans mellan träning och kost. jag tränar för att må bra, inifrån och ut! =) Klyschigt men sant! Jag är inte ute efter vikthets, tvärt om, en viktkontroll! För min egen del… Vågen spelar egentligen ingen roll, utan hur man känner sig, hur pigg man är, hur man sover, om man får blodsockerfall eller inte.. allting hänger ihop! 

Jag sätter ingen nolltolerans, utan unnar mig ibland, men kör några”vita dagar” efter en helg med god mat och vin tex. Jag tränar för att kunna äta och unna mig! Allting hänger ihop! Jag kan bli uppriktigt sagt avundsjuk på dessa människor som kan äta HUR mycket som helst och ändå inte påverkas viktmässigt eller hälsomässigt. Men ämnesomsättningen skiljer sig från person till person.. Däremot så kan man påverka den genom sin kost. Där är jag fortfarande nybörjare men håller på att lära mig 😉 

Just nu varvar jag träningen, löpning med styrketräning. Målet är att KLARA AV tjejmilen i New York! Inte prestera någon bra tid, utan att ta mig runt hela milen utan att stanna =) DET är en utmaning!

Vill du också följa med så kan du med Koden MARTENS få 1000:- rabatt på en weekend eller 1500:- om du vill vara där med oss hela veckan =)

Läs med HÄR 

FullSizeRender FullSizeRender 2

 

Nu ska jag ta hand om min ny duschade Lilleman =)

IMG_7378

Vi hörs sen min vän! Kramar

/ My Martens

4 Komentarer

 1. Jag tror att det är en bra grej att man unnar sig lite här och där, att man inte förbjuder sig för saker och ting, för där och då slutar man nästan leva lite tror jag. Alla gör ju som de själva vill såklart och alla klarar olika mycket men jag tror på den metoden du nämner, att leva men kanske ta konsekvensen lite efteråt och vila sig från socker, alkohol eller cigg eller vad det nu än är. ?
  Du har gjort en enorm resa faktiskt, stort grattis till dig fina.

 2. Jag tror att det är en bra grej att man unnar sig lite här och där, att man inte förbjuder sig för saker och ting, för där och då slutar man nästan leva lite tror jag. Alla gör ju som de själva vill såklart och alla klarar olika mycket men jag tror på den metoden du nämner, att leva men kanske ta konsekvensen lite efteråt och vila sig från socker, alkohol eller cigg eller vad det nu än är. 🙂

  Du har gjort en enorm resa faktiskt, stort grattis till dig fina.

 3. Karuseller är inget för mig och har aldrig varit.
  Jag blir åksjuk.
  Och är en fegis ?
  Jag är lite avundsjuk på er som klarar av att ”unna sig” ibland.
  För mig är det antingen nolltolerans på socker eller okontrollerat frosseri.
  Skulle jag ”unna mig” på helgerna skulle min kropp bli galen och aldrig komma till ro, så jag kör med längre uppehåll (några månader i taget) och sedan kör jag en ätardag och sen nolltolerans igen ?
  Lycka till i NY!

 4. Karuseller är inget för mig och har aldrig varit.
  Jag blir åksjuk.
  Och är en fegis 🙂
  Jag är lite avundsjuk på er som klarar av att ”unna sig” ibland.
  För mig är det antingen nolltolerans på socker eller okontrollerat frosseri.
  Skulle jag ”unna mig” på helgerna skulle min kropp bli galen och aldrig komma till ro, så jag kör med längre uppehåll (några månader i taget) och sedan kör jag en ätardag och sen nolltolerans igen 🙂
  Lycka till i NY!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...