Grönsaksbomb! -Recept!

imageHej från ett regnigt Sigtuna! Vart tog våren och värmen vägen?! Just nu paus i trädgårdsarbetet…. Jag äter som du kanske vet inte grönsaker. Sedan 2 års ålder! MEN jag kämpar varje dag, smakar på något nytt…. Detta är ytterligare ett steg i min riktning mot ett nyttigare och mer hälsosamt liv!

Ett sätt att enklare få  i mig nyttigheter är att dricka grönsaker!

Min väninna tvingar mig nu att dricka detta!imageimageimageEn blandning utav Lime, selleri, apelsin, äpple, grönkål, ingefära…. Saken är den att det smakar RIKTIGt gott! Så nu har jag fått i mig dagens dos utav grönt! 😉

Fick precis tillbaka korr på veckans annons den ölandsbladet som kommer ut imorgon, men självklart får du förtur på dessa erbjudanden som börjar gälla i butiken idag 🙂image

Hörs sen! Kramar

/ My Martens 

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Recept Chokladtryffel – Perfekt som hälsosamt julgodis

i samarbete med Svensk Hälsokost Hej på er! Ni inför alla advents helger vill...

HEALTHWELL – Proteinmuffins

I samarbete med Healthwell / Svenskt Kosttillskott  Jag vill tipsa om ett grymt enkelt och...

HEALTHWELL – Dadlar med jordnötssmör

I reklamsamarbete med Healthwell / Svensk Hälskost ? Det här med snacks... Det är lätt...