Grönsaksbomb! -Recept!

imageHej från ett regnigt Sigtuna! Vart tog våren och värmen vägen?! Just nu paus i trädgårdsarbetet…. Jag äter som du kanske vet inte grönsaker. Sedan 2 års ålder! MEN jag kämpar varje dag, smakar på något nytt…. Detta är ytterligare ett steg i min riktning mot ett nyttigare och mer hälsosamt liv!

Ett sätt att enklare få  i mig nyttigheter är att dricka grönsaker!

Min väninna tvingar mig nu att dricka detta!imageimageimageEn blandning utav Lime, selleri, apelsin, äpple, grönkål, ingefära…. Saken är den att det smakar RIKTIGt gott! Så nu har jag fått i mig dagens dos utav grönt! 😉

Fick precis tillbaka korr på veckans annons den ölandsbladet som kommer ut imorgon, men självklart får du förtur på dessa erbjudanden som börjar gälla i butiken idag 🙂image

Hörs sen! Kramar

/ My Martens 

Posted in: Recept
Kommentarer (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *