Outfit, blodprover och möte!

180915-MIKKAS-MyMartens-HermanCaroan-163343180915-MIKKAS-MyMartens-HermanCaroan-163338Outfit: Poncho HÄR Skor Primeboots HÄR Foto: herman Caroan  

Godmorgon! Idag har jag för första gången på länge ”gjort mig i ordning” outfiten ni ser på bilden är inte från idag.

Jag lämnade Lilleman på dagis. Han fick äta frukost där idag, då jag lämnade honom så tidigt. Kul! Efter det åkte jag och ställde mig i kylan utanför Sigtuna Läkarehus. 35 min innan öppning. För att vara säker på att få en tid! Jag kom in, fick vänta en liten stund och har nu lämnat en massa blod till en massa prover. Hoppas verkligen få svar snart så att jag vet vad jag har att reala med. fasen också jag som aldrig brukar vara sjuk! hmpf! Men nu ska det bli ordning på mig! Jag längtar ihjäl mig efter att kunna börja träna igen! Blir ju pågärnsen till deprimerad på kupan. Men framförallt så längtar jag ihjäl mig tills jag kan gosa bäbis hos Maggan!!!! <3 Men et säkra före det osäkra, kan inget riskera att Louie <3

Precis just nu ska jag dricka upp mitt örtte innan jag kör in till stan. Ett möte, och ett ärende. En bra mjukstart för att komma igång och jobba igen…. jag är så matt och trött. Så detta lär vara det enda jag klarar av. Jag har bäddat upp soffan med täcke, kuddar och lagt fram lite filmer. jag tänket hämta Ludvig direkt när jag är klar så att vi kan hem och mysa istället =)

Vi hörs sen min fina! Kramar / My Marten 

13 Komentarer

 1. Hopppas du snart får svar på dina funderingar. Du ser jättefin ut idag i alla fall. Förstår att du inte mår bra av att träna, det blir ju nästan som ett stressmoment tillslut. Hoppas du snart kan komma igång igen, vet hur det kan vara.
  Stor kram och fortsätt vila så att du orkar med allt. ?

 2. Hopppas du snart får svar på dina funderingar. Du ser jättefin ut idag i alla fall. Förstår att du inte mår bra av att träna, det blir ju nästan som ett stressmoment tillslut. Hoppas du snart kan komma igång igen, vet hur det kan vara.

  Stor kram och fortsätt vila så att du orkar med allt. 🙂

 3. Härligt att höra att du äntligen fått det gjort hos läkaren. Hoppas på bra svar.
  Bra även att du tar det lugnt och inte ”rusar” iväg, som en del andra så bra gör, host/harkel ?
  Kramen // A-M

 4. Härligt att höra att du äntligen fått det gjort hos läkaren. Hoppas på bra svar.
  Bra även att du tar det lugnt och inte ”rusar” iväg, som en del andra så bra gör, host/harkel 😉

  Kramen // A-M

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

October Stockholm – Black Friday erbjudande

Hej min vän❤️ När du läser detta så sitter jag i bilen påväg ner...

Outfit-tips!

Inlägget innehåller reklamlänkar Godmorgon! Solen skiner över Täby idag! Jag har varit ute på en...

världens snyggaste underkläder! Tigelle plockar fram det vackra i ALLA kvinnor!

Innlägget innehåller reklam för världens bästa bad och underkläder! Samt Bobbys super-piller som hjälper...